18 / 05 / 2024

gümüldürde yangın mı çıktı

gümüldürde yangın mı çıktı

İzmir Foça ve Gümüldür ’ün yanı sıra Kuşadası ile Muğla ’nın Menteşe ormanlık alanlarında çıkan yangınlar rüzgarın etkisi ile kısa zamanda geniş bir alanı kapladı.

Şişli'nin göbeğinde tahliye yangını: Evden çıkarılmak istenen 3 kişi apartmanı ateşe verdi!

Ev sahibi ve kiracı kavgası boyut atladı.  Şişli'de izinsiz oturduğu ileri sürülen evin tahliyesine tepki göstererek yangın çıkaran 3 kişi, gözaltına alındı. 

Elinde dolar, altın, euro ve gümüş olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Hesaplar değişti! İşte yeni yatırım sıralaması...

Piyasa uzmanı İslam Memiş Fed ve Savaş beklentilerinin hesapları değiştirdiğini söyleyerek elinde dolar, altın, euro ve gümüş olanları uyardı. İşte yeni yatırım sıralaması...

ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün para gibi vergiye konu olmaması için çalışma başlatıldı!

Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün nakit gibi vergiye konu olmaması için çalışması başlatıldığını belirtti.

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

İslam Memiş gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ons tarafında destek seviyelerini son kez test ettiğini belirterek, gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Gram altın zirveye bir adım daha yaklaştı! 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Bu rakam ilk kez görüldü! 

Gram altın bugün, Avrupa Merkez Bankası'nın faiz artışı sonrasında sıkılaştırmaya gideceğine yönelik gelen mesajlar ve bankacılık krizi dair endişelerin artmasıyla zirveye bir adım daha yaklaştı. 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Bu rakam ilk kez görüldü.

Altın raydan çıktı! Bu rakamlar ilk kez görüldü! Elinde altını olanlar şimdiden hazırlanın! Gözler cuma gününe çevrildi

Altın fiyatları bugün raydan çıktı. Altının ons fiyatı 2025 dolara kadar yükseldi. Bu rakam 2022 mart ayından sonra ilk kez görüldü. Altın fiyatları yükselemye devam edecek mi? Gözler cuma gününe çevrildi.

Dolar kurunda resmen 7 şiddetinde deprem! Tek tek açıklanan bu rakamı görenler resmen mıh gibi çakıldı! Hemen bakın!

Dolar kurunda resmen 7 şiddetinde deprem... Tek tek açıklanan bu rakamı görenler resmen mıh gibi çakıldı... Hemen bakın...

Yeni yılın yıldızı gümüş mü olacak! İslam Memiş duyurdu! Yatırımcılar hemen bakın!

Yatırımcılar altın ve gümüş fiyatlarının seyrini merak ederken, "gümüş fiyatları yükselecek mi?" sorusunun yanıtını araştırıyor. İslam Memiş'ten dikkat çeken yanıt geldi. İşte merak edilen detaylar...

Altında yeni rekor! Bu rakamlar ilk kez görüldü! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 23 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yaşanıyor. Altın fiyatları yakından takip edilirken, bugün altında yeni rekor görüldü. Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 23 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Altın fiyatları rekora doymuyor! Tüm zamanların en yüksek rakamı görüldü! Acil bakın! 11 Ocak canlı altın fiyatları

Altın fiyatları  haftanın üçüncü işlem gününde de yakından takip ediliyor. Ons altın bugün 1878 dolar olurken  tüm zamanların en yüksek rakamı görüldü.  Altın fiyatları rekora doymuyor. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Acil bakın! 11 Ocak canlı altın fiyatları.

gümüldürde yangın mı çıktı Haberi

gümüldürde yangın mı çıktı


İzmir Foça ve Gümüldür’ün yanı sıra Kuşadası ile Muğla’nın Menteşe ormanlık alanlarında çıkan yangınlar rüzgarın etkisi ile kısa zamanda geniş bir alanı kapladı. Dün ardı ardına gelen orman yangını haberleri ile yardıma koşan ekipler ve itfaiye çalışanları çok zor zamanlar geçirdi. Bazı alanlar güçlükle kontrol altına alınabildi.


Foça’da 10 hektar


Edinilen bilgiye göre önce Foça’da ormanlık alanda yangın çıktı. Çeşitli ilçelerden gelen itfaiye grupları ile bir uçak ve iki helikopter, 10 hektarlık alanı etkileyen yangını söndürmeye çalıştı.


Yeniköy Mahallesi Füze Rampaları mevkiinde saat 12.30 sıralarında ormanlık alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle Yenibağarası Mahallesi’ne doğru ilerledi. 10 hektarlık alanı etkileyen yangına Kınık, Foça, Menderes, Bergama ilçeleri ve Manisa’nın Turgutlu ve Soma ilçelerinden gelen itfaiye grupları ile bir uçak ve iki helikopter müdahale...