23 / 05 / 2024

gümüşhame toki son başvuru tarihi

gümüşhame toki son başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane Merkez projesinde yer alan 210 adet konutu satışa çıkardı.

Gümüş tam 5 yıl boyunca aralıksız kazandıracak! Uzman isim rakam vererek yatırımcılara seslendi!

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda gümüşün dalgalanması yatırımcılarını endişelendirmeye başladı. Ekonomi yazarı Barış Soydan ise gümüşün 5 yıl boyunca kazandıracağını söyleyerek yatırımcıların içini rahatlattı. 

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI! 31 Ağustos 2023 Perşembe gümüş alış satış fiyatları ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Gümüşteki hareketlilik devam ediyor. Doların düşmesine bağlı olarak gümüş fiyatlarına da aşağı yönlü bir düşüş görülüyor. Peki 1 gram gümüş kaç TL? 31 Ağustos 2023 Cuma gümüş ne kadar

Güncel gümüş fiyatları! 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Dolar kuruna bağlı hareket eden gümüş bugün yükselişe geçti.  Peki 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

Gümüş fiyatlarında son durum ne? 22 Haziran 2023 son dakika gümüş fiyatları!

22 Haziran 2023 Perşembe gümüş fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? 22 Haziran 2023 son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüş fiyatları bu sene tam bu kadar olacak! Şimdi siz de bu rakama bakın!

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki gümüş yükselir mi? Gümüş bu yıl ne kadar olacak?

Gümüş için rota belli oldu! Gümüşün gram fiyatı tam bu kadar olacak!  Görenlerin etekleri tutuştu!

Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken, rota belli oldu! Gümüşün gram fiyatı tam bu kadar olacak!  Görenlerin etekleri tutuştu!

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Gümüş altını solladı! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş 2022 yılında altını solladı. Yatırıcmısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüş 2022 yılına damgasını vurdu. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? 1 gram gümüş kaç TL? Son dakika gümüş fiyatları.

TOKİ Gümüşhane projesinde son dakika! 111 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gümüşhane projesi için son dakika müjdesi geldi. 111 yeni konutu sakın kaçırmayın...

Gümüş fiyatlarındaki son durumu görenler gözlerine inanamadı! İşte 27 Kasım 2022 gümüş fiyatları! Hemen bakın!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Piyasa Kahini İslam Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını da açıkladı. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte 27 Kasım 2022 gümüş fiyatları! Hemen bakın...

Gümüşün geleceği rekor rakam resmen belli oldu! Gümüş yatırımcıları dikkat!

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler merakla takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın son işlem günü düşüşe geçerken yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırıyor. Gümüş fiyatları için rekor rakam resmen belli oldu. 

Gümüş fiyatları dalgalanıyor! Bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel gümüş fiyatları

13,50 TL sınırına kadar yükselen gümüş fiyatları bugün dalgalanıyor. Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri merak eden yatırımcılar güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Son dakika güncel gümüş fiyatları.

Freni patlayan gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi! En yüksek rakam belli oldu

Gümüş fiyatları ABD enflasyon verilerinden sonra yükselişe geçti. Gümüş gram fiyatı 13 TL'yi geçti. Freni patlayan gümüş için en yüksek rakam belli oldu. Uzman isim yatırımcıları uyardı...

Gümüş fiyatlarının yükseleceği tarih ifşa oldu! O gün zirve gümüşün!

Gümüş yatırımcıları, gümüş fiyatlarındaki son gelişmeleri yakından takip ediyor. Ani dalgalanmalar sergileyen gümüş için yatırımcılar fiyatların ne zaman yükseleceğini merak ediyor. Analistler gümüş fiyatlarının ne zaman artacağını açıkladı. İşte detaylar...

gümüşhame toki son başvuru tarihi Haberi

gümüşhame toki son başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi'nde toplam 210 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların yer aldığı Gümüşhane TOKİ projesi için son başvuru tarihi 29 Mart 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Gümüşhane projesi için en düşük konut bedeli 123 bin 999 TL, en yüksek konut bedeli ise 267 bin 108 TL olarak belirlendi.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Gümüşhane projesi için en düşük peşinat bedeli 12 bin 399 TL olarak belirlendi.

120 ay, 156 ay ve 180 ay vade imkanı sunulan TOKİ Gümüşhane projesi için aylık taksit bedelleri 556,67 TL ile 2 bin TL arasında değişiyor.