28 / 04 / 2024

gümüşhane kale tarımköy

gümüşhane kale tarımköy

TOKİ, Gümüşhane-Kale Tarımköy Projesi kapsamında 5 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuldu

Gümüşhane'de 4,3 büyüklüğünde deprem! Ard arda 17 deprem kaydedildi....

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Bu süreçte, düşük büyüklüklerde bu saate kadar 17 deprem kayıtlara geçti. İşte detaylar...

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Gümüşhane İl Özel İdaresi'nden büyük fırsat! Gümüş Otel 44.3 milyon TL'ye satılıyor! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi'nde yer alan Gümüş Otel ile bahçe, otopark ve arsasını 44 milyon 326 bin 964 TL'ye satıyor...

Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri tamamlandı!

Gümüşhane'nin Köse ilçesi Salyazı köyünde inşaatı devam eden Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri bitti. Projenin saha sorumlusu, mühendis Basri Kayhan, projeye yönelik açıklamalarda bulundu. 

TOKİ Gümüşhane Kabaköy 55 konut ihalesi bugün!

Gümüşhane İli Merkez İlçesi Arzular Kabaköy Beldesi 55 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gümüşhane 55 konut ihalesi yarın!

Gümüşhane İli Merkez İlçesi Arzular Kabaköy Beldesi 55 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gümüşhane 55 konut ihalesi 15 Ocak'ta!

Gümüşhane İli Merkez İlçesi Arzular Kabaköy Beldesi 55 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 15 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Gümüşhane Santa Harabeleri korunmak için tescillendi!

Gümüşhane'nin Dumanlı köyü sınırlarında yer alan ve 'Gökyüzüne yakın saklı kent' olarak da bilinen Gümüşhane Santa Harabeleri, 'kesin korunacak hassas alan' olarak tescillendi.

Zemini kayan Gümüşhane yeni devlet hastanesi pandemi hastanesi oldu!

Gümüşhane’de yapımı tamamlanan fakat zemininde kayma olduğu için 5 yıldır hizmete alınmayan yeni devlet hastanesi, Kovid-19 salgını kapsamında pandemi hastanesi yapıldı.

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı'nın yüzde 67'si tamam!

Gümüşhane Köse'de inşaatına devam edilen Gümüşhane-Bayburt Havalimanı'nda altyapı çalışmalarının yüzde 67'si tamamlandı...

Gümüşhane Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Gümüşhane Devlet Hastanesinin açılacağı tarih ve hastanenin maliyetin meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı 2020'de tamam!

Bayburt Valisi Epcim, Gümüşhane’nin Salyazı köyünde inşaatı devam eden Bayburt-Gümüşhane Havalimanı’nı inceledi. Yaklaşık 300 milyon liraya ihale edilen projenin 2020’de tamamlanması planlanıyor.

gümüşhane kale tarımköy Haberi

gümüşhane kale tarımköy

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Gümüşhane-Kale Tarımköy Projesi kapsamında 5 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuldu.

     

Gümüşhane-Kale Tarımköy Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecektir. Açık Satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 03 Ağustos 2012 – 28 Eylül 2012 tarihleri arasında anılan bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ Gümüşhane Kale Tarımköy'de 107,31 metrekarelik 3+1 daireler 90 bin 979 TL ile 99 bin 46 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede peşinatlar 6 bin liradan, 240 ayda taksitler 354 liradan başlıyor. 


Detaylı bilgi için;


Bilkent Plaza B1 Blok 06530 Bilkent/ANKARA  

Tel: (312) 5652065 ( 10 Hat ) 

Faks: (312) 266 77 39 


http://www.toki.gov.tr     


Sinem...