10 / 05 / 2024

Gün İnşaat Yüksel Günver

Gün İnşaat Yüksel Günver

Gün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Günver kimdir? Yüksel Günver, Gün İnşaat'ı ne zaman kurdu? Gün İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi? Gün İnşaat'ın dahil olduğu projeler nelerdir? İşte yanıtı...

Avrupakent GYO borsada tavan bozdu! İlk işlem gününde yüzde 8 düştü!

Avrupakent GYO 13-14-15 Aralık'ta gerçekleştirilen talep toplama sürecini tamamladı. Şirket, Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da "AVPGY" koduyla işlem görmeye başladı. Ancak Avrupakent GYO’nun fiyatı ilk işlem gününde yüzde 8 düştü.

Altın fiyatları yükselişte! Gram, çeyrek altın ne kadar? 20 Kasım 2023 Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Ons altın bugün 1981 dolardan işlem gördü. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 20 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Günübirlik kiralık evlere yönelik düzenlemeyi emlak sektörü değerlendirdi: Kiralık konut arzını arttırabilir!

Emlak sektörü temsilcileri Meclise sunulacak kanun teklifiyle konutların turizm amaçlı tek seferde en çok 100 gün kiralanabilmesine yönelik düzenlemeyi değerlendirdi. Temsilciler yeni düzenlemeyi olumlu karşıladı. 

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Piyasalar merakla Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası bir önceki faiz kararında faizleri artırarak yüzde 17,50'ye çıkardı. Peki Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Borsa İstanbul haftanın son gününe yüzde 2,88 artışla başladı! BIST 100 endeksi 5.102,56 puanla günü açtı!

Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve BIST100 endeksinin kaç puan olduğu araştırılıyor. Peki Borsa İstanbul haftanın son gününe nasıl başladı? İşte Borsa İstanbul'daki son durum...

Borsa İstanbul haftanın 3. gününe yükselişle başladı!

Aktarılan detaylara göre, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftanın 3.gününe yüzde 0,18 artışla 4.544,48 puandan başladı.

Carrefoursa'dan dev Anneler Günü kampanyası! Yüzde 46'ya varan indirim fırsatı! 9 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Carrefoursa'da ütüden kahve makinesine, mikrodalga fırından elektrikli süpürgeye, tost makinesinden airfryere birçok küçük elektrikli ev aleti Anneler Günü'ne özel indirime girdi. Peki, Carrefoursa'da hangi markalarda indirim var? 

Tefal'den Anneler Günü kampanyası! Yüzde 45'e varan indirim fırsatı! 27 Nisan 2023 fiyat listesi...

Yaklaşan Anneler Günü öncesi, sepette yüzde 45'e varan oranlarda fiyatları indiren Tefal, elektrikli süpürgeden ütüye, kahve ve çay makinesinden fritöze kadar birçok hediye seçeneği sunuyor. Peki, Turbo Pro FV5685 Buharlı Ütü ne kadar? İşte detaylar...

Doların 9 gün sonraki yönü resmen belli oldu! Hemen tek tek açıklanan bu son dakika detayına bakın!

Doların 9 gün sonraki yönü resmen belli oldu. Peki yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan dolar düşecek mi yoksa yükselecek mi? Hemen bakın...

Dolar 11 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! 1 doları bile olanlar hemen baksın

Dün 20,380 TL'den kapanış yapan dolar kuru bayramın birinci gününe yükselişle başladı. Dolar kurunun ne kadar olacağı yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dolar 11 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! 1 doları bile olanlar hemen baksın!

Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

Dolar endeksi gün yükselişle başladı. Bunu gören yatırımcılar güncel dolar/TL kurunu araştırmaya başladı. Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Doların 8 gün sonraki yönü şimdiden belli! Amerika Merkez Bankası ilk sinyali verdi!

Dolar kurundaki son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Değer kaybeden dolar karşısında vatandaşlar ''elimizdeki dolarları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak ederken Avrupa Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi. Doların 8 gün sonraki yönü şimdiden belli oldu.

Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar 11 gün sonra böyle olacak!

Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell geçtğimiz gün aralık ayı faiz kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gelen açıklamalardan sonra dolar endeksi 105 seviyesine kadar düşerken dolar kurunun 11 gün sonra yönünün nasıl olacağı belli oldu. 

Gün İnşaat Yüksel Günver Haberi

Gün İnşaat Yüksel Günver

Yüksel Günver kimdir?

Yüksel Günver, 1981 yılında İstanbul Amerikan Robert Lisesi'nden mezun olduktan sonra 1985'de İ.T.Ü. İnşaat Fakültesinden lisans, 1989'da ise Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesinden yüksek lisans derecesini aldı.


Günver; Nurol İnşaat'ta şantiye şefi ve Emlak Bankası Bahçeşehir Projesi'nde kontrol grup şefi olarak çalıştı. 1994 yılında Gün İnşaat Şirketini kurdu. Bununla beraber;  Boğazköy'de sırasıyla 100 konut, 48 konut ve son olarak 38 villalık üç projeyi hayata geçirdi.


Gün İnşaat projeleri:

1.Kemer City Apartments 1-2-3-4

2.Ekin Konakları

3.Kemerburgaz Projesi


Gün İnşaat'ın dahil olduğu projeler:

1.Soyak Olympiakent Villaları

2.Alarko Alkent 2000 Sitesi 2. Faz Villaları

3.Nurol İnşaat Bahçeşehir 2. Etap Villaları

4.Bahçeşehir Doğa Konut Sitesi

5.Bahçeşehir Emlakyurt Sitesi

6.Bahçeşehir B-8, B-9, B-10, B-34 Blokları

7.Bahçeşehir Esen Damlapınar Sitesi

8.Bahçeşehir Villa Tadilatları

9.Esentepe İş Merkezi

10.Eyüp Petrol Ofisi İş Merkezi

11.Soyak Muhtarlık Binaları

12.T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Kampüsü İnşaatı

13.T.C. İstanbul...