07 / 05 / 2024

Gündelikçi fiyatları

Gündelikçi fiyatları

Temizlikçi kadına sigortada kolaylık var ama dikkat! Bir evde bir ayda 10 günden az çalışanların iş kazası durumunda yardım alabilmesi için sigortasının kazadan 10 gün önce başlaması gerekiyor.

Ev hizmetlerinde çalışan gündelikçi primleri belli oldu...

Ev hizmetlerinde çalıştırılanların Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) prim ödenerek, sigortalanması zorunlu oluyor. Buna göre, asgari ücret zammı ile beraber ev hizmetlerinde çalıştırılan işçiler için ödenmesi gereken primler de yükseldi. İşte, gündelikçi primleri ve ayrıntılar...

Konut kira fiyatlarında fren patladı! Güncel kira fiyatları eski kiracıları 4'e katladı!

Konut kira fiyatları, okulların açılması ile yoğun bir döneme geçti. Kira fiyatları yüksek olduğu için kimse evini değiştirmeyi tercih etmezken, eski kiracılar ile güncel kira fiyatları arasındaki fark neredeyse 4 katına çıktı.

Su fiyatlarına yüzde 233,33 zam geldi! İşte zam sonrası güncel su fiyatları

Yozgat Belediyesi, Eylül Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı'nda suyun metreküp fiyatına büyük bir zam yapılmasını kararlaştırdı. Bu kararla birlikte su fiyatlarına yüzde 233,33'lük bir zam uygulanacak.  İşte zam sonrası güncel su fiyatları...

Gümüş için rota oluşturuldu! Bu seviyeyi gören kuyumcuya ışınlanacak!

Altından sonra en çok tercih edilen yatırım aracı gümüşe talep gittikçe artıyor. Bu kapsamda yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırıyor. Uzmanlardan gümüş için rakam açıklaması geldi. bu seviyeyi gören kuyumcuya ışınlanacak!

İslam Memiş, gümüş için hedef belirledi! Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş için hedef göstererek rakam açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Hurda fiyatlarına zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyat listesi güncellendi! İşte 25 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına zam geldi liste tek tek güncellendi. Peki, hurdanın kg fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel hurda fiyatları...

Buğday'da son durum: Fiyatları sadece bir gün içinde yüzde 8'den fazla arttı

Rusya, Tahıl Koridoru anlaşmasından çekilmesi buğday fiyatlarının artmasına neden oldu. Avrupa borsalarında buğday fiyatları sadece bir gün içinde yüzde 8'den fazla yükseldi. İşte detaylar...

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcılar ters köşe olacak

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselen altın ve gümüş fiyatları bayramdan sonra gerilemeye başladı. Yatırımcılar altın fiyatlarını yanında gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak!

Kurbanlık fiyatları belli oldu! Kurbanlık dana, koyun, koç, keçi fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na bir gün kala kurbanlık fiyatları belli oldu. Peki, Kurbanlık dana, koyun, koç, keçi fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Hurda fiyatları uçtu! Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Haziran bakır ve demir hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına son gelen zamlardan sonra hurda fiyatları adeta uçtu. Hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri güncel hurda fiyat listesini araştırıyor. Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Haziran bakır ve dmeir hurda fiyat listesi.

Altında tehlike çanları çalıyor! Dünyaca ünlü analist açıkladı! Altın fiyatları gelecek 14 gün içinde böyle olacak

Dünyaca ünlü analist Edward Meir, altında tehlike çanlarının çaldığını belirterek, altın fiyatlaırının 14 gün içinde nasıl olacağını açıkladı.

Gram altın 50 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! İslam Memiş yatırımcıları son kez uyardı! Hazır olun!

Altın fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş yatırımcıları son kez uyararak 50 gün içinde gram altının ne kadar olacağını açıkladı. Yatırımcılar dikkat bu rakama herkes hazır olsun. İşte gram altının geleceği yeni rekor....

Gündelikçi fiyatları Haberi

Gündelikçi fiyatları

Temizlikçi kadına sigortada kolaylık var ama dikkat! Bir evde bir ayda 10 günden az çalışanların iş kazası durumunda yardım alabilmesi için sigortasının kazadan 10 gün önce başlaması gerekiyor.


-Bir evde bir ayda 10 gün ve daha fazla çalışanlar nasıl sigortalı olacak? 

* Ev hizmetlerinde aynı gerçek kişi yanında 10 gün ve daha fazla çalışanların sigortalılık işlemleri kolaylaştırılacak.

* Bu kapsamda ev hizmetlerinde çalıştırılanlar için sadece ilk başta bir bildirim formu doldurularak kuruma verilecek ve ayrıca işe giriş bildirgesi, aylık prim hizmet belgesi vb. belgeler düzenlemeyecek. Kurumca belirlenen belgeyi vermeyenler hakkında bir aylık brüt asgari ücret tutarında idari para cezası uygulanacak.

-Bir evde bir ayda 10 günden az çalışanlar sigortalanacak mı?

* Ev hizmetlerinde aynı evde 10 günden az çalışanların iş kazası ve meslek hastalığı...