20 / 05 / 2024

güney ege termal turizmi

güney ege termal turizmi

Güney Ege Kalkınma Ajansı, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen ve dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olarak kabul edilen ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Güney Ege’nin termal turizm potansiyelini tanıttı...

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

Marmaris'in ilk termal tesisi açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Güney Ege'nin turizm merkezi olan Marmaris'in ilk termal tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

BCH İnşaat, Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'na katıldı!

Muğla Milas'ta faaliyet gösteren BCH inşaat Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nda stant açtı. Firma stantta ürünlerini sergiledi.

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı başladı!

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı Muğla Milas'ta düzenlendi. 12 Mart'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak fuara 40 firma katıldı.

Melek Yatırımcılar Güney Ege'de buluştu!

Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen "Melek Yatırımcılar Güney Ege'de" Projesi kapsamında Pamukkale Teknokent Konferans Salonu'nda bir seminer düzenlendi...

Güney Koreli firma Irak'ta 2,12 milyar dolarlık altyapı inşası projesi kazandı!

Güney Kore’nin, en büyük holding şirketlerinden biri sayılan Hanwha Group’un inşaat ve mühendislik kolu Hanwha Engineering & Construction firmasının, Irak’ta 2,12 milyar dolarlık altyapı inşası projesini kazandığı bildirildi.

Körfez Barbaros ve Güney Mahallelerinin imarı ne olacak?

Körfez Barbaros ve Güney Mahallelerinde uygulama imar planının askı süresi dün sona erdi. Vatandaşlar belediye encümenin itirazlara ilişkin kararını bekliyor.

Güney Kromları Maden'e ait saha icradan satılıyor!

Adana Karaisalı ilçesinde bulunan Güney Kromları Maden San. ve Tic. A.Ş'ye ait saha Pozantı İcra Dairesi tarafından 20 Nisan 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihaleye çıkarılıyor.

Güney Kromları Maden'e ait saha icradan satılıyor!

Adana Karaisalı ilçesinde bulunan Güney Kromları Maden San. ve Tic. A.Ş'ye ait saha Pozantı İcra Dairesi tarafından 20 Nisan 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihaleye çıkarılıyor.

1985 yılında Güney Haliç Kanalizasyon ihalesi yapılmış!

1985 yılında Güney Haliç kanalizasyon ihalesi yapılmış. İhaleyi ST-FA grubu kazanmış. Haliç'e akmakta olan atık sular, inşa edilecek tünellerle Yenikapı Önarıtma ve Pompa İstasyonu'na ulaştırılacakmış.

Güney Gaz Koridoru projesi devam edecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı’nın (TANAP) da bir ayağını oluşturduğu Güney Gaz Koridoru projesini kararlılıkla devam ettireceklerini söyledi..

Gazprom Güney Akımı Projesi'nin mali durumuna etkilerini araştırıyor!

GAZPROM, 'Güney Akımı' boru hattının inşaat projesinin son bulmasının ve South Stream Transport boru hattının su altı kısmının inşaatı için yabancı partnerlerinin hisselerini satın almasının şirketin mali durumuna etkilerini araştırdıklarını açıkladı.

1982 yılında Güney Kore, kirasını ödeyemediği İstanbul Konsolosluğu'nu kapatmış!

1982 yılında Güney Kore Devleti, kirasını ödeyemediği İstanbul Konsolosluğu'nu kapatmış. Mecidiyeköy'de bulunan konsolosluk binasına aylık iki bin doları (320 bin lira) ödeyemedikleri için konsolosluğu tasfiye etmişler.

güney ege termal turizmi Haberi

güney ege termal turizmi


Güney Ege Kalkınma Ajansı, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen ve dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olarak kabul edilen ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Güney Ege’nin termal turizm potansiyelini tanıttı.


160 bin metrekarelik alanda 10.086 firma ve 188 ülke standı, 110 bin ziyaretçisi ile 1966 yılından itibaren Avrupa’nın en eski ve en büyük turizm fuarı olan ITB Uluslararası Turizm Borsası’na katılan Güney Ege Kalkınma Ajansı, fuarın sağlık holünde tahsis ettiği 24 metrekarelik stant alanında hem bölgenin, hem de termal turizm potansiyelini tanıttı.


Almanya’nın başkenti Berlin’de 5-9 Mart tarihlerinde düzenlenen fuarda, Türkei Home- Türkiye Eviniz” sloganıyla tanıtılan Türkiye, Almanya turizm pazarında bu sloganla geniş çapta tanıtıldı. 1966 yılından beri dünyanın en önemli turizm fuarı olan ITB’de deniz, kum, güneş ve kum konseptinin dışında Türkiye’nin...