15 / 05 / 2024

Güneyde oteller bayramda doldu

Güneyde oteller bayramda doldu

Kurban Bayramı'nı tatilde geçirmek isteyenler, Muğla ve ilçelerindeki konaklama tesislerinde yoğunluğa neden oldu. Arefe günüyle 5 gün olacak Kurban Bayramı tatili döneminde, Güney Ege'deki konaklama tesislerinde hareketlilik yaşanıyor...

Emekliler merakla bekliyor! Emekliye seçim öncesi bir zam daha gelir mi?

Milyonlarca emeklinin merak ile beklediği bayram ikramiyesi 3 bin TL olarak açıklandı. Buna göre, iki bayramda toplam ödenecek tutar ise 6 bin TL. Fakat, enflasyon hesaba katıldığında yüzde 50'lik yükseliş yeterli değil. Emekliler bir iyileştirme daha bekliyor. 

1934'te Adalar için yeni karar alınmış: Oteller sınıflara ayrılacak, fiyatlar kontrol edilecek!

1934 yılında Adalar'ı güzelleştirmek için yeni bir karar alınmış. Karara göre oteller sınıflara ayrılacak ve fiyat listeleri sıkı şekilde denetlenecekmiş. 

Deprem uzmanı Şükrü Ersoy depremlere karşı vatandaşları uyardı: Kaçmak göçmek yerine, güvenli binalarda kalın!

Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy, güneyde bir deprem aktivitesi başladığını belirterek vatandaşlara göç etmelerini değil, daha güvenli bina ve şehirlerde kalmalarını söyledi.

Erzurum’a yeni kayak alanları ve oteller yapılacak!

Kente yapılan üretim tesislerinin haricinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarihi ve doğal güzellikleri de ortaya çıkaran projeler geliştiriyor. Kış turizminin incisi Palandöken’de yeni kayak alanları ve oteller yapılıyor.

Büyük Marmara depremi kuzey yerine güneyde olabilir! Deprem uzmanından yürekleri ağıza getiren açıklama!

CNN TÜRK Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili yürekleri ağıza getiren bir açıklamada bulundu. İşte Ersoy'un o açıklamaları...

Sulu eğlence; Fiyatı günlük 500 TL ila 2 bin TL arası

Hava sıcaklığı öğle saatlerinde 40 dereceye kadar yükselen Antalya'da, bayramda tatilciler su parklarına akın ederek serinlemeye çalışıyor. Tatilciler, dalga havuzu ve su kaydıraklarında hem serinliyor hem de eğleniyor. Bu parkların ücretleri ise günlük 500 TL ila 2 bin TL arası değişiyor.

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray bayramda ücretli mi? Bayramda otobüsler (İETT) ücretsiz mi? İşte ayrıntılar!

Bayramda İETT, Marmaray, metro bedava mı, bayramda otobüsler ücretsiz mi 2023? Peki, 27 Haziran 2023 Arefe günü ve Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs, otobüs, İETT, Marmaray ücretsiz mi, bedava mı? İşte, detaylar…

Marketler bayramın 1. günü açık mı? BİM A101 ŞOK Migros marketler bayramda çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili başladı. Bu kapsamda tüketiciler marketlerin hizmet verip vermeyeceğini sorguluyor. Peki, zincir marketler bayramın 1. günü çalışacak mı? İşte detaylar...

Borsa İstanbul yarın açık mı? Yatırımcılar dikkat! Borsa bayramda açık olacak mı? Şimdi bu tarihlere bakın!

'Borsa 9 gün kapalı mı olacak?' sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki Borsa İstanbul yarın açık mı? Borsa bayramda açık olacak mı? İşte ayrıntılar...

26 Haziran Tapu Müdürlüğü açık mı? Noter, vergi dairesi, belediye, Nüfus Müdürlüğü yarın açık mı?

26 Haziran tapu açık mı? Tapu dairesi bayram tatili kaç gün 2023, bayramda tapu daireleri açık mı, Arefe günü tapu dairesi çalışacak mı, pazartesi tapu daireleri açık mı? İşte ayrıntılar...

Bayramda kargolar açık olacak mı? Hangi günler kargolar çalışıyor?

Kurban Bayramı tatili yaklaşırken, kargo hizmetlerinin durumu vatandaşlar arasında merak konusu oldu. 2023 Kurban Bayramı'nın bu yıl 28 Haziran Çarşamba gününe denk geldiği ve tatilin 3 Temmuz Pazartesi günü sona ereceği biliniyor.

Otel fiyatları ikiye katlandı, bayramda tatil hayal oldu! 2 kişilik tatilin maliyeti en az 25 bin lira!

Bayram tatili öncesi otel fiyatları cep yakıyor. Bayramda, iki kişi 8 gecelik konaklamanın bedeli 25 bin liradan başlayarak 50 bin liraya kadar yükseliyor. Ultra her şey dahil tatili tercih edenlerin ise en az 200 bin lira ile en çok 500 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Bayramda cüzdanınız boş kalmasın! Bu Yapı Kredi’nin Bayram Kredisi tam size göre! İşte detaylar!

Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşların harcaması da arttı. Bayramda cüzdanın boş kalmasını isteyemeyenler alternatif yollar aramaya başladı. Tam da bu esnada Yapı Kredi imdadınıza yetişiyor.

Güneyde oteller bayramda doldu Haberi

Güneyde oteller bayramda doldu

Kurban Bayramı'nı tatilde geçirmek isteyenler, Muğla ve ilçelerindeki konaklama tesislerinde yoğunluğa neden oldu. Arefe günüyle 5 gün olacak Kurban Bayramı tatili döneminde, Güney Ege'deki konaklama tesislerinde hareketlilik yaşanıyor.


Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Marmaris'te bayram nedeniyle tüm otellerin dolduğunu, rezervasyon yaptırmayanların yer bulmasının imkansız olduğunu söyledi. Eylül ayında yabancı turist sayısında da artış nedeniyle iyi bir sezon geçirdiklerini dile getiren Özbozdağ, "60 bin yatak kapasitesi bulunan Marmaris'te bayram nedeniyle 4 ve 5 yıldızlı tüm oteller dolu. En iyi müşteri segmentini eylül ayında yakaladık. Her keseye uygun ürün yelpazesi vardı. İç pazarda da önemli bir hareketlilik yaşandı" dedi.


Otellerdeki yoğunluğun kasım ayı ortalarına kadar devam edeceğini vurgulayan Özbozdağ, özellikle bayramda ve...