06 / 05 / 2024

Günsan Üst Yöneticisi Stephane Nuss

Günsan Üst Yöneticisi Stephane Nuss

Günsan Üst Yöneticisi (CEO) Nuss: "Günsan olarak amacımız, Türkiye'de konut pazarında elektrik çözümleri sunma noktasında 1 numara olmak" şeklinde ifadelerde bulundu.

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

TOGG açıkladı! 2030 yılına kadar 1 milyon araç üretilecek!

TOGG Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, Türkiye'nin yerli otomobili Togg’da 2030'a kadar 5 farklı modelde 1 milyon araç üretmek istediklerini söyledi. 

2 bin yıllık antik lüks konut bulundu! 'Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi!

İtalya’nın başkenti Roma’da, ‘’olağanüstü’’ mozaiklerin yer aldığı 2 bin yıldan eski olan lüks bir konut bulundu. Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi.

Kiracı apartman yöneticisi olabilir mi? 

Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre, denetçi veya denetim kurulu kat malikleri arasından seçilmesi gerekmektedir. Bu nedenle, kiracılar denetçi olarak atanamazlar. Bu durumda merak edilen diğer konulardan biri de kiracıların apartman yöneticisi olup olamama durumudur. İşte bu konu ile ilgili önemli açıklam

Martı'nın kurucusu Öktem: Bizi büyük fırsatlar ve çetin zorluklar bekliyor!

Mobilite şirketi Martı’nın kurucusu ve üst yöneticisi (CEO) Alper Öktem, New York Borsası'na doğrudan kote olan ilk Türk şirketi olmaya sayılı günler kala çalışanlarına yönelik mesaj yayınladı.

TOGG için kesin tarih verildi! O tarihten itibaren yollarda göreceğiz!

Togg Üst Yöneticisi Mehmet Gürcan Karakaş, yerli araba için kesin tarih verdi. Karakaş “….inşallah mart ayında trafiğe çıkmış olacak.". işte haberin detayları..

TOGG üst yöneticisi yeni çıkacak araçla ilgili fiyat açıklaması yaptı! Araç kaç liradan satılacak

Türkiye'nin ilk yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG'un 2023 Mart ayında pazara çıktığında kaç liradan satılacağı merak ediliyor. TOGG üst yöneticisi Gürcan Karakaş, aracın fiyatının nasıl şekilleneceğini ilk kez açıkladı.

Apartman yöneticisi nasıl görevden alınır?

Apartman yöneticisi ile sorun yaşayan malikler, yöneticinin hangi durumlarda görevden alınabileceğini merak ediyor. Peki, apartman yöneticisi nasıl görevden alınır?

Kripto paraların güvenliği için donanım cüzdan!

Ledger Üst Yöneticisi Pascal Gauthier, kripto paraların güvenliği için donanım cüzdanlarının hayati önem taşıdığını dile getirdi.

Orkun Ergüney, Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

Muhsin Danışman, Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan İsmail Suna'nın görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Muhsin Danışman'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Cengiz Akkoç, Edip Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Edip Gayrimenkul'ün Muhasebe ve Finans Müdürü Cengiz Akkoç'un ana ortağımız Akın Holding A.Ş. Muhasebe ve Finans Bölüm Başkanı olarak atanması sebebiyle, Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi.

Esengül Özge Özsoy, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

İdealist GYO tarafından Esengül Özge Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına ve Finans Müdürü olarak da görev yapmasına, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyeliği'ne Pınar Orak'ın atanmasına karar verildi.

Günsan Üst Yöneticisi Stephane Nuss Haberi

Günsan Üst Yöneticisi Stephane Nuss

Günsan Üst Yöneticisi (CEO) Stephane Nuss, hayata geçirecekleri çalışmalarla Günsan'ı daha da güçlendireceklerini belirterek, "Amacımız Türkiye'de konut pazarında elektrik çözümleri sunma noktasında 1 numara olmak" dedi.


Anahtar ve priz sektörünün öncü firmalarından Günsan'ın yeni kurumsal kimliğinin ve yeni iletişim kampanyasının tanıtılması amacıyla Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Nuss, markanın tüketicilerinden ve paydaşlarından aldığı ilhamla yeni bir sayfa açtığını söyledi.


Günsan'ın 14 ay önce Schneider Electric tarafından satın alındığını hatırlatan Nuss, şöyle konuştu:


"Schneider Electric Günsan'ı sağlam temelleri olduğu için satın aldı. Bunun ötesinde ikinci neden ise Günsan'ın olağanüstü kullanılmamış potansiyeli olması. Bizi bugün buraya getiren şey keşfedilmemiş marka farkındalığı. Günsan, tüketici nezdinde samimi, sıcak, insanlara yakın; kısacası aile ruhu olan bir marka. Biz de bu değerler üzerinden tüketicilerimiz ve paydaşlarımız...