06 / 05 / 2024

Günşen Günay özgeçmiş

Günşen Günay özgeçmiş

Mimar Günşen Günay kimdir? Mimar Günşen Günay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Günşen Günay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Günşen Günay..

Dünyanın en zengin 10 kişi listesi güncellendi! Sıralama değişti mi?

ABD merkezli Forbes, dünyanın en zengin 10 insanı listesini güncellediği duyuruldu. Nisan ayında dünyanın en zengin insanı unvanını alan Bernard Arnault sırasını korurken, listeye ilk 10'da yer almayan Google'ın kurucularından Sergey Brin dahil olduğu açıklandı.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

Şeker fiyatları bir anda zirveyi gördü: 12 yılın en yüksek seviyesi! 

Dünya genelinde şeker fiyatları arttı. Son 12 yılın en yüksek seviyesini gören şeker fiyatlarında yeni bir rekorun kırılacağı öngörülüyor.

Osmanlı tapuları günümüzde geçerli mi?

Osmanlı döneminde tapusu olanlar tapunun günümüzde geçerli olup olmadığını merak ediyor. Peki, Osmanlı tapularının günümüzde geçerli mi?

Altın, gümüş, elmas ve yakut... Hepsini unutun! Dünyanın en değerli yeni madeni belli oldu! 

Dünyanın en değerli madeni belli oldu. Ne altın ne gümüş ne de elmas. En değerli maden olarak adlandırılan ''beyaz altın'' gelecekte sadece o kullanılacak. Ülkeler şimdiden araştırmaya başladı. Beyaz altın ne?

Türkiye’de gıda fiyatları artarken küresel piyasalarda 2 yılın en düşük seviyesinde!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatlarının iki yılın en düşük seviyesine gerilemesinin eylül ayında da değişmediğini açıkladı. Gıda Fiyat Endeksi Eylül'de bir önceki aya oranla 0,1 puan düşüşle 121,5 puan oldu.

Yatırımcılar dikkat, dibi görebilir: Altın fiyatları 7 ayın en düşük seviyesine indi! 

Altın yatırımcılarını tedirgin edecek gelişmeler gündemde yer almaya devam ediyor. ONS Altın 7 ayın en düşük seviyesine indi. Peki, altın fiyatları ne kadar olacak? İşte detaylar...

TÜİK verilerine göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, eylül ayına yönelik ekonomik güven endeksi verileri açıklandı. Buna göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı.

Borsa İstanbul'dan günün ilk yarısında yeni rekor: 6.841,60 puanla tüm zamanların en yükseği!

Borsa İstanbul'da rekor serisi devam ediyor. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.841,60 puanı gördü ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. İşte ayrıntılar...

Borsa günün ilk yarısında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı!

Yatırımcılar tarafından büyük bir merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.803,37 puanla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktı.

Kıdem tazminatı resmen dibi gördü! Son 40 yılın en düşük seviyesinde!

Kıdem tazminatı günden güne erimeye devam ediyor. 1982’de asgari ücretin 7,5 katı, 1992’de de 5,7 katı olan kıdem tazminatı tavanı, temmuzda asgari ücretin 1,75 katına kadar gerileyerek, son 40 yılın en düşük seviyesini gördü.

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

Günşen Günay özgeçmiş Haberi

Günşen Günay özgeçmiş

Günşen Günay kimdir?

1986 İstanbul Doğumlu Günşen Günay, lise tahsilini 2004 yılında Ankara'da tamamlamıştır. Girne Amerikan Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi, İç mimarlık Anabilim Dalının 5 yıllık eğitimi süresini 4.5 yılda başarı ile  tamamlayıp 2010 Şubat ayında mezun olmuştur.

İş hayatına 2008 yılında, İstanbul'da Acarlar Şirketler Grubu bünyesindeki Dost Mimarlık ve İnşaat Şirketi'nde başlamış olup staj sürecini  Balıkesir’in Erdek ilçesinde Tasarı Mimarlık Ofisinde 2009 yılında tamamlamıştır.

Günşen GÜNAY lisans eğitiminden sonra, yine aynı üniversitenin  Fen bilimleri Enstitüsünde İç mimarlık Ana bilim dalında master yapmaya başladı. "NEW  APPREAOCHES IN HOUSE DESIGN:LOFT APARTMENTS" konulu tezi ile 2 yıllık eğitim süresini 1 yılda derslerini bitirerek tez yazma hakkını kazanmış olup eğitim hayatı içinde 1 yıl boyunca da asistanlık yapmıştır.

2011 yılında , Maya Holding bünyesinde Mapa...