18 / 05 / 2024

gürallar artcraft abd pazarı

gürallar artcraft abd pazarı

Zaman Gazetesi muhabirlerinden Rahime Sezgin'in haberine göre; Türkiye’nin bütün illerinde faaliyet gösteren Gürallar markası 119 ülkeye mal satıyor. Firma, Amerika Birleşik Devletleri pazarına girmek istiyor...

Türk inşaat şirketlerinin konut projelerinde en gözde pazarı ABD!

Türk inşaat şirketleri konut projeleri için rotayı ABD'ye çevirdi. Türkiye'deki inşaat sektöründeki yavaşlama şirketleri başka pazarlara yönlendirdi.

Altında milim milim sessiz yükseliş! Gözler FED kararında!

Geçen hafta peş peşe rekor kıran gram altın bu haftaya yatay seyirle başladı. Gözler ise ABD Merkez Bankası’nın (Fed) çarşamba günü açıklayacağı faiz kararına çevrildi.

Emtia piyasası yönünü yukarı çevirdi: Altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son dakika!

Fed'in haziran toplantısında faiz artırmayabileceği ile ilgili beklentilerin güç kazanması ve ABD'de borç limiti krizinin aşılması sonrası emtia piyasasında da talep endişeleri azalış gösterdi. İşte altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son durum...

Küresel piyasalarda gözler ABD'nin tarım dışı istihdam raporunda!

Küresel piyasalar, Fed'in bu ayki toplantıda faiz artırmayabileceğine şeklindeki beklentilerin güçlenmesi ve ABD'de borç limiti krizinin aşılmasıyla pozitif seyrederken, bugün gözler ABD'de açıklanacak olan istihdam raporundaki verilere çevrildi.

Altın 2.000 doların üzerinde! ABD enflasyonu sonrası altın ne olacak?

Altının onsu 2.000 doların üzerinde işlem görüyor. ABD enflasyon verileri yarın açıklanacak ve veriler sonrası altın fiyatlarının yönünün nasıl olacağı merak konusu. Peki ABD enflasyonu sonrası altın ne olacak?

Küresel piyasalar bu haberi dört gözle bekliyor!

Yeni yılın ilk işlem haftasında Çin’dek Covid-19 vakalarıyla endişeli bir seyir izleyen küresel piyasalar, önümüzde hafta için de gözünü ABD’ye çevirecek.

Freni patlayan gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi! En yüksek rakam belli oldu

Gümüş fiyatları ABD enflasyon verilerinden sonra yükselişe geçti. Gümüş gram fiyatı 13 TL'yi geçti. Freni patlayan gümüş için en yüksek rakam belli oldu. Uzman isim yatırımcıları uyardı...

Gümüş görenleri şaşırttı! Öyle bir yükseldi ki görenler küçük dilini yutacak

Gümüş fiyatları ABD Hazine tahvillerindeki düşüşün ve jeopolitik risklerin artmasıyla yükselişe geçti. Gümüş öyle bir yükseldi ki görenler küçük dilini yutacak. İşte 5 Ekim 2022 gümüş alış satış fiyatı.

Gümüş fiyatları 3 haftanın zirvesinde! İşte gümüş fiyatları 4 Ekim 2022

Gümüş fiyatları ABD Hazine tahvillerindeki düşüşün ve jeopolitik risklerin artmasıyla harekete geçti. Gümüş fiyatları dün yüzde 9'a yakın değer kazanarak son 3 ayın en yüksek seviyesini gördü. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu?

ABD Hazine Bakanı Yellen'den gıda krizine karşı harekete geçin çağrısı: Kehanet gerçek mi oluyor?

Rusya Ukrayna savaşıyla birlikte dünya üzerinde tahıl ve hububat başta olmak üzere pekçok gıda ürününe erişim zorlaştı. Ayçiçek yağı, buğday, bakliyat ürünlerinde sıra dışı fiyat artışları görüldü. ABD, gıda krizine karşı G20 ülkelerine harekete geçmeleri için çağrıda bulundu.

Gayrimenkul yatırımcıları rotasını ABD'ye çevirdi!

Dünyada kârlı bir yatırımla yerini almak isteyenler gözünü ABD’ye çevirdi, şu sıralar en gözde yatırımlardan biri Amerika’da ev sahibi olmak. International Realtors Group (IRG) son beş yılda birçok Türk yatırımcıya değişik projelerden 85 bin ile 6 milyon dolar arasında değişik gayrimenkuller sattı.

Gürallar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gülmak tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımcıları gözünü ABD'ye dikti!

Yatırımcıların gözünü ABD'ye diktiğini belirten International Realtors Group, karantina günlerinde evden çıkmadan yatırım yapanların sayısında artış olduğunu bildirdi...

gürallar artcraft abd pazarı Haberi

gürallar artcraft abd pazarı

Avrupa İnovasyon Göstergeleri (EIS) verilerine göre Türkiye, Malta, Macaristan, Slovakya, Polonya, Litvanya, Letonya ve Bulgaristan gibi, inovasyon performansı AB-27 ortalamasının çok altında yer alan ülkeler arasında. Katma değerli ürün üretmek ise iş dünyasının son yıllarda dikkat kesildiği konuların başında geliyor.


Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nde (TÜSİAD) Teknoloji, İnovasyon ve Bilgi Toplumu Komisyon Başkanlığı’nı üstlenen Gürallar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, bu noktada eğitime dikkat çekiyor ve TÜSİAD olarak öncelikli konularının başında eğitimin geldiğini söylüyor. Fizikî şartların iyileştirilmesini olumlu olarak değerlendiriyor ama esas meseleyi kaçırmamak gerektiğine ve nitelik noktasındaki noksanlıkların giderilmesinin önemine vurgu yapıyor.


Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü’nün (OECD) hazırladığı ‘Akademik Başarı Listesi’nde Türkiye matematik, fen bilimleri ve okuma alanlarında 43 ülkenin gerisinde yer alıyordu. Esin Güral Argat, Ar-Ge...