22 / 07 / 2024

güre Körfez Termal Devremülk Tesisi

güre Körfez Termal Devremülk Tesisi

Körfez GYO'nun Balıkesir Güre'de yer alan Körfez Termal Devremülk Tesisi bugün itibariyle hizmete açıldı ve daire teslimleri başladı.

Ülkelere göre kira düzenlemesi ve sosyal konutların kiralık konut pazarındaki yeri!

OECD verilerine göre sosyal konutların toplam kiralık konut pazarı içindeki payı yüzde 84 ile en yüksek oranla Hollanda'da yer alırken, onu yüzde 52 ile İngiltere ve yüzde 50 ile Avusturya takip ediyor. İşte ülke ülke sosyal konutların toplam kiralık konut pazarı içindeki payı...

Kira krizi büyüyor! Mülk sahipleri artık öğrencinin sınav notuna göre ev kiralıyor!

Kira krizi giderek daha da büyürken, Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç da öğrencilere ev kiralayan ev sahipleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaparak, mülk sahiplerinin artık öğrencinin sınav notuna göre ev kiraladığını söyledi.

Çalıştıkça emekli maaşı düşüyor mu? Toplam prim gününe göre yeni maaşlar tek tek hesaplandı! 

Emekli aylığı bağlanırken 2000 öncesi, 2000 – 2008 arası ve 2008 sonrası dönemin kurallarına göre ayrı ayrı hesaplamalar gerçekleştiriliyor. Peki Çalıştıkça emekli maaşı düşüyor mu? İşte o son dakika maaş hesabı....

Bankaların 32 günlük güncel mevduat getirisi ne kadar?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bankalarca açılan mevduatlara uygulanan ağırlıklı ortalama faiz oranlarını duyurdu. Buna göre, kısa vadeli mevduat faizleri hariç diğer faizlerde gerileme yaşandığı kaydedildi. 

Vatandaş bu ay en çok satılık ev aradı! Kiralar geçen aya göre yüzde 10 arttı! 

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında gerçekleşen hareketler doğrultusunda 2024 yılı Nisan ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre nisan ayında vatandaşlar en çok satılık ev ararken, kiralık ev fiyatları yüzde 10 arttı.

Mahkemeden dönen İzmir Körfez Geçişi Projesi yeniden gündemde: İki yaka birbirine bağlanacak!

İzmirli vatandaşların merakla beklediği Körfez Geçişi Projesi yeniden gündeme geldi. Söz konusu proje tartışmalara neden olmuştu.

Depremzedelere müjde! AFAD açıkladı! Hak sahipliği başvuru için 2 günlük ek süre verilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da, hak sahipliği başvurusu yapamayan depremzedelere 2 günlük ek süre verildiği açıklandı.

Küresel petrol arzı Eylül ayında günlük 270 bin varil arttı!

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) tarafından açıklanan verilere göre, küresel petrol üretiminin, Eylül ayında bir önceki aya göre günlük 270 bin varil artış göstererek, 101 milyon 570 bin varile ulaştığı bildirildi.

Otomobil satışları eylülde rekor kırdı! Satışlar geçen yıla göre yüzde 64,8 arttı!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verilerine göre, otomotiv pazarı 2023 ocak ayından eylül ayına kadar geçen sürede rekor kırdı. Satışlar, geçen yıla göre yüzde 64,8 artış kaydetti.

TÜİK verilerine göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, eylül ayına yönelik ekonomik güven endeksi verileri açıklandı. Buna göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı.

TOKİ Kocaeli projesi için resmen son dakika müjdesi geldi! Tam 564 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Verilen detaylara göre, Körfez ilçesine tam 564 konutluk yeni proje geliyor.

Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

Asgari ücret ve memur maaş zamlarının netlik kazanmasıyla birlikte kıdem tazminatı da yeniden hesaplanacak. Peki, Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

2022 rakamlarına göre en büyük 500 şirketin net satışı 8 trilyon liraya çıktı!

Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 Türkiye-2022 Araştırması’na göre, şirketlerin 2022 yılı net satışları, bir önceki yıla göre yüzde 148,7 gibi rekor bir oranda arttı.

güre Körfez Termal Devremülk Tesisi Haberi

güre Körfez Termal Devremülk Tesisi

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan ve Balıkesir Güre'de yer alan Körfez Termal Devremülk Tesisi bugün itibariyle hizmete açıldı. Termal tesisdeki dairelerin teslimleri başladı.


Körfez GYO'nun KAP açıklaması:

Şirketimiz portföyündeki Balıkesir, Güre'de yer alan Körfez Termal Devremülk Tesisi hizmete açılarak 06.07.2017 itibariyle daire teslimlerine başlanmıştır.

Kamuoyuna Saygıyla...