29 / 04 / 2024

Güriş jeotermalde sona gelindi

Güriş jeotermalde sona gelindi

Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ikinci büyük jeotermal santrali “Yüksek Elektrik Mühendisi İdris Yamantürk Elektrik Üretim Merkezi” ağustos ayında tamamlanıyor.

Jewel İncek'te indirimli fiyatlar için son 2 gün!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Jewel İncek projesinde indirim kampanyası 2 gün sonra sona ediyor. Jewel İncek projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor.

Gayrimenkul sahipleri dikkat! Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 6 gün sonra sona eriyor! 

Milyonlarca gayrimenkul sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 1 Kasım 2023 tarihi itibarıyla başladı. Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 6 gün sonra sona eriyor. Peki emlak vergisinden kimler muaf? İşte merak edilen soruların cevapları...

Aile ve Gençlik Fonu kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’na geldi!

Meclis Genel Kurulu’nda, Aile ve Gençlik Fonu Kurulmasına İlişkin Kanun Teklifi'nin tümü üzerinde görüşmeler sona erdi.

Kentsel dönüşümde büyük adım! Teklif,TBMM Genel Kurulu’nda!

Kentsel dönüşüme ilişkin düzenlemelerin olduğu Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi'nin tümü üzerindeki görüşmeler sona erdi.

Ucuz konut arayanlara müjde: TOKİ Ankara'da 1.842 TL taksitle konut satıyor! Elinizi çabuk tutun son iki gün!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da aylık sadece 1.842 TL taksitle konut satacağını ilan etti. TOKİ Ankara projesi için başvurular 2 gün sonra sona erecek.

Milyonlara 3600 ek gösterge zammı! 2 bin 800 TL zam ve 60 bin TL ikramiye!

2024-2025 yıllarına dair kamu çalışanlarının maaş zammını belirlemeye yönelik toplu sözleşme görüşmeleri, sona gelirken heyecan doruğa ulaştı. Ayrıca, TBMM’nin açılmasıyla beraber gündeme gelecek ikinci torba yasa ile de 3600 ek gösterge piyangosu memur ve memur emeklilerini vuracak.

Bekçi alımı için başvurular 3 gün sonra sona eriyor! Bekçi olmak isteyenler aman dikkat! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Bekçi alımı için başvurular 3 gün sonra sona eriyor... Bekçi olmak isteyenler aman dikkat... Bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Asgari ücrette nefesler tutuldu! Bakan Bilgin: “Beklentileri karşılamayı umut ediyoruz'

Asgari ücret görüşmelerinde sona yaklaşılırken, yarın yapılacak üçüncü oturumdan çıkacak zam oranları için milyonlarca çalışan nefeslerini tuttu bekliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, tüm tarafların beklentilerini karşılamak istediklerini açıkladı.

Tapu sahipleri sakın kaçırmayın! 2 gün sonra sona eriyor! Yapmayana ceza var! 

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için son tarih 30 Kasım 2022 olarak açıklandı. Tapu sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi ödemelerini zamanında yapmayan mükellefler, geciken taksit için her ay 6183 Sayılı Kanun hükmüne göre tespit edilen oranlarda gecikme zammı ödeyecek. İşte ayrıntılar.

Tapu sahipleri dikkat! 5 gün sonra sona erecek! Yapmayan yandı!

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 30 Kasım 2022 tarihinde sona erecek. Tapu sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisinin zamanında ödemeyen mükellef geciken taksit için her ay 6183 Sayılı Kanun hükmüne göre tespit edilen oranlarda gecikme zammı ödemek zorunda kalıyor.

Tapu sahipleri bu tarihi sakın kaçırmayın! Geri sayım başladı! 

Emlak vergisi ödemeleri 8 gün sonra sona eriyor. Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisinin ikinci taksitlerinin 30 Kasım tarihine kadar gerekiyor. 

TOKİ arsa ve iş yeri başvuruları 2 gün sonra sona erecek! Bu tarihe dikkat!

Arsa ve iş yeri almak isteyenlerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın arsa ve iş yeri başvuruları 2 gün sonra sona eriyor...

TOKİ arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 3 gün sonra sona eriyor! 

TOKİ arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 3 gün sonra sona erecek. Pek TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? İşte TOKİ arsa 2022 başvuruları ile ilgili detaylar...

Güriş jeotermalde sona gelindi Haberi

Güriş jeotermalde sona gelindi

Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ikinci büyük jeotermal santrali “Yüksek Elektrik Mühendisi İdris Yamantürk Elektrik Üretim Merkezi” ağustos ayında tamamlanıyor.  6 yılın sonunda 5. ünitesini devreye alarak Aydın’daki yenilenebilir enerji yatırımını tamamlayan Güriş Holding, Türkiye’nin kurulu jeotermal enerji gücünün yüzde 25’ine sahip olacak. 232.3 MW gücündeki çevreci yatırımda,  re-enjeksiyon sistemiyle yeraltından çekilen jeotermal kaynaklar tekrar toprağa enjekte edilerek bölgenin yer altı kaynakları da koruma altına alındı.  Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından olan GÜRİŞ Holding yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırım yaparak enerji üretiminde öncü olmaya devam ediyor. Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ikinci büyük jeotermal santrali Aydın Germencik’teki “Yüksek Elektrik Mühendisi İdris Yamantürk Elektrik Üretim Merkezi”ni Ağustos ayında tamamlayacak olan Güriş Holding, çevreyle dost üretim biçimini tercih ederek geleceğe de yatırım yapıyor. Bölgenin kaynaklarını...