19 / 05 / 2024

Gürkan Kumbaroğlu enerji piyasası

Gürkan Kumbaroğlu enerji piyasası

Enerji Ekonomisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu, bu anlaşmanın piyasalarda bir "domino etkisi" yaratacağını ve enerji yatırımlarına yüksek finansman pazarının hızla gelişeceğini dile getirdi...

'Marmara depreminin eli kulağında' diyen Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'ndan bir de tsunami uyarısı geldi!

Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu 'Marmara depreminin eli kulağında' diyerek çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'nun o açıklamaları...

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Gülay Barbarosoğlu'nun hayatı...

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökberk Şenoğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Cuma Köse tarafından kuruldu.

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Bahadır Eyüboğlu ve Murat Humartaş ortaklığında kuruldu.

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Gürkan Kumbaroğlu enerji piyasası Haberi

Gürkan Kumbaroğlu enerji piyasası


Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının (TPAO), Şahdeniz Projesi'nde yüzde 10'luk hisse artışının finansmanında VakıfBank ve Türkiye İş Bankasından 1 milyar dolarlık kredi sağlaması, gözleri enerji yatırımlarında bankaların rolüne çevirdi. 


Konuya ilişkin soruları yanıtlayan Enerji Ekonomisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu, bu anlaşmanın piyasalarda bir "domino etkisi" yaratacağını ve enerji yatırımlarına yüksek finansman pazarının hızla gelişeceğini söyledi. 


Kumbaroğlu, TPAO'nun Şahdeniz Projesi'ndeki payını yüzde 10'dan 19'a çıkaran anlaşmanın Hazine garantisi olmadan, özel sektörden sağlanan krediyle gerçekleştirilmiş olmasının, projenin karlılığının ve piyasalara güvenin bir yansıması olduğunu belirtti. Anlaşmanın başka yatırımcı ve finansman kuruluşları için örnek teşkil ederek büyük projelerin değerlendirilmesinin önünü açabileceğine dikkati çeken Kumbaroğlu, anlaşmanın enerji sektörünün gelişimine katkı sağlayacağını kaydetti. 


Türkiye'nin bölgesinde enerji terminali olmasının bankaların sektöre sağlayacağı kredilerle desteklenmesinin stratejik olduğunu ifade...