03 / 05 / 2024

Gürmarın kaç şubesi var

Gürmarın kaç şubesi var

Perakende sektörünün önde gelen firmalarından Gürmar A.Ş, Karşıyaka'da 4'ncü, İzmir'de 21'inci şubesini Şemikler'de açtı. Açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, indirimli fiyatların sürekli olacağı dile getirildi.

Altında fren patladı! 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları

Bayram sonrası güncel altın fiyatları merak ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları.

Dolar/TL bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Dün 28,28 TL'den kapanış yapan dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL kaç lira? 3 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu? Güncel dolar alış-satış fiyatı

Geçtiğimiz hafta 28 TL seviyesini geçen dolar yeni rekoruna imza attı. Dolarda yükseliş devam ediyor. Dün 28,09 seviyesinde kapanış yapan dolar bugün güne nasıl başladı? 22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu?

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

Ziraat Bank Kart sahiplerine 2.500 lira verilecek! Son 8 gün, kaçırmayın!

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası yaptığı son dakika açıklamasında yeni kampanyasını da duyurdu. Söz konusu kampanya için son 8 gün, kaçırmayın...

Devlet Su İşleri tam 74 bin TL maaşla personel alacak! Başvurular için son 10 gün! Kaçırmayın!

Merakla beklenen iş ilanını yayımlayan Devlet Su İşleri tam 74 bin TL maaşla personel alacak. Söz konusu başvurular için son 10 güne girildi. Sakın kaçırmayın...

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

TOKİ'nin bir yeni projesi için daha beklenen gün geldi! Ucuz konut bekleyenler sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının bir yeni projesi için daha beklenen gün geldi... Ucuz konut bekleyenler TOKİ'nin bu projesini sakın kaçırmayın...

1 euro ne kadar? 1 euro bugün kaç TL? Euro yatırımcıları dikkat! İşte güncel euro/TL kuru

Döviz kurları küresel ve yerel ekonomik gelişmelerin etkisiyle sürekli değişkenlik gösteriyor. Peki 1 euro ne kadar? 1 euro bugün kaç TL? Euro yatırımcıları dikkat! İşte güncel euro/TL kuru.

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? Güncel altın fiyatları

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ''Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte güncel altın fiyatları.

TOKİ'den 2 bin 491 TL taksitle konut fırsatı için son gün bugün! Başvuruları sakın kaçırmayın!

TOKİ'den 2 bin 491 TL taksitle konut fırsatı için son gün bugün... Başvuruları sakın kaçırmayın... İşte o proje ile ilgili detaylar...

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı için son günler! Sakın kaçırmayın!

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı için son günler... Sakın kaçırmayın... İşte Kardemir işçi alımı ile ilgili detaylar...

Gürmarın kaç şubesi var Haberi

Gürmarın kaç şubesi var


Perakende sektörünün önde gelen firmalarından Gürmar A.Ş, Karşıyaka'da 4'ncü, İzmir'de 21'inci şubesini Şemikler'de açtı. Açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, indirimli fiyatların sürekli olacağı dile getirildi. Açılışta konuşan Gürmar Yönetim Kurulu Başkanı Veli Gürler, Gürmar'ın perakende sektöründe en iyi olma yolunda ilerlediğini belirterek, "Mağazamızı gezip görün. Temizliğini, ürünlerin ve hizmetin kalitesini değerlendirin, kararınızı öyle verin. Biz çok iddialıyız. Size en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Gürmar'ı ailenizdenmiş gibi benimsemeniz, ürünlerimizi güvenle tüketmeniz birinci önceliğimizdir. Mağazamızda alanlarımızın izin verdiği ölçüde en fazla ürün çeşidiyle hizmet vermeye özen göstereceğiz" dedi. Müşterilere her zaman en iyiyi sunma çabasında olduklarını dile getiren Gürler, "Bu işin en iyisi olmaya adayız. Yemediğimizi, eve götürmediğimizi satmadık, satmayacağız da. İzmir'in Gürmar açısından ayrı bir yeri var. Bizi bugünlere...