10 / 05 / 2024

Güvercinada çevre düzenlemesi

Güvercinada çevre düzenlemesi

Güvercinada'da çevre düzenlemesi için onay bekleniyor. Daha önce restorasyonu tamamlayan tarihi kale de şimdi de bu çalışmaların devamı olan çevre düzenlemesinin turizm sezonuna yetiştirilmesi hedefleniyor.

Konut kredilerinde BSMV düzenlemesi gerçekten gerekli mi? Yeni düzenleme Meclis'te görüşülüyor!

Konuta erişilebilirlik gün geçtikçe daha da zor hale geliyor. Konut kredilerinde yapılacak BSMV düzenlemesi sektörün toparlanmasını sağlayacak mı? 

Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılmalı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Atalar, Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılması gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Araştırma görevlilerine müjdeli haber! Kadro düzenlemesi Meclis’te!

Araştırma görevlileriyle ilgili beklenen haber geldi. 50/d'li araştırma görevlilerine kadro düzenlemesi Meclis’e gönderildi. YÖK'ten yapılan açıklamada, 50/d'li araştırma görevlilerinin 33/a kapsamına alınması çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Memurun yüzünü güldüren ek gösterge düzenlemesi! 3600 ek gösterge maaşları nasıl etkileyecek?

Emekli ve çalışanı etkileyen 3600 ek gösterge düzenlemesi hakkında yeni gelişmeler yaşandı. İşte o detaylar!

3600 ek gösterge düzenlemesi nasıl olacak?

3600 ek gösterge düzenlemesi için beklenen son dakika gelişmesi yaşandı. Milyonlarca memur ve memur emeklisinin emekli maaşı ve emekli ikramiyesinde büyük artış sağlayacak olan ek gösterge düzenlemesinde sona gelindi.

Milyonlarca kiracının yüzü gülecek! Kira düzenlemesi geliyor, tarih verildi!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kira fiyat artışlarıyla ilgili düzenlemenin 10 gün içinde tamamlanıp hayata geçirileceğini açıkladı.

Emekli maaş zammı asgari ücret artışı ve 3600 ek gösterge düzenlemesi sonrası hükümetten bomba adım

Hükümet milyonları ilgilendiren ekonomik düzenlemeleri Temmuz ayında yapacak. Emekli maaş zammı, asgari ücret artışı ve 3600 ek gösterge düzenlemesi gündemin en önemli konuları. Hükümetin akabinde köklü bir değişime gideceği iddia edildi.

Kanal İstanbul Çevre Düzeni Planı TBMM gündeminde!    

Kanal İstanbul Çevre Düzeni Planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kabine toplanıyor! Gündemde kira düzenlemeleri var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığı ile gerçekleşecek kabine toplantısının ana gündeminde kira düzenlemesi olacak.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

TOKİ'den Bursa Gürsu'ya 413 konut ve 8 dükkan!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Güvercinada çevre düzenlemesi Haberi

Güvercinada çevre düzenlemesi

Kuşadası'nın simgesi Güvercinada'da 3 yıl önce başlayan çalışmalarda son asamaya gelindi. Daha önce restorasyonu tamamlayan tarihi kale de şimdi de bu çalışmaların devamı olan çevre düzenlemesinin turizm sezonuna yetiştirilmesi hedefleniyor. 


Bu çalışmaların ardından Güvercinada ziyarete yeniden açılacak. restorasyon, çevre düzenlemesi ile gelecek yıl turizm sezonunda ziyarete açılacak. 


50 yıla yakın süre içinde inşaatlar yapılan, ticari amaçla kullanılan ve mezbelelik bir görüntü halini alan Kuşadası'nın simgesi Güvercinada M. Esat Altungün'ün belediye başkanlığı döneminde tüm olumsuzluklardan arındırılmış, kaledeki sonradan yapılan tüm yapılar yıkılmış ve her türlü ticari faaliyet sonlandırılmıştı. Altungün, daha sonra Güvercinada'nın restorasyon çalışmasını başlatmış ve bu çalışmalar Kuşadası Belediyesi'ne tarihi kentler birliği tarafından en başarılı belediye ödülü getirmişti. Tüm olumsuzluklardan arındırılan ve oluşturacak" dedi. Açıklamada, Koruma kuruluna sunulan projenin, ana yoldan...