06 / 05 / 2024

Güzelçamlı imar sorunu

Güzelçamlı imar sorunu

Kuşadası Belediye Meclisi Temmuz olağan toplantısını Aydın Kuşadası Güzelçamlı mahallesinde yaptı. Toplantıda Güzelçamlı imar sorunları görüşüldü.Yapılan meclis toplantısına kalabalık bir vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

O ilde flaş imar sorunu! Merkezefendi'deki o arsaya iki yerine üç villa yaptılar...

Denizli Merkezefendi Belediyesi bugün imar sorunu ile güne başladı. Merkezefendi'de 2 yerine 3 villanın yapılmasına izin verilmesi gündeme bomba gibim düştü.

Şehir Plancıları Odası'ndan Kuşadası'ndaki imar değişikliğine dava!

Aydın Kuşadası'nda Güzelçamlı Mahallesi'nin imar planlarının sermaye için değiştirildiği öğrenildi. Şehir Plancıları Odası plan değişikliği ile ilgili dava açacak.

Mersin'in imar sorunu çözlüyor!

Mersin ve Akdeniz'de sadece 1 yıl içinde yaklaşık 300 milyon TL tutarında proje hayata geçirildiğini söyleyen Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin'in imar sorunu kalmayacağını söyledi.

Beykoz’un mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü!

İstanbul'un gözde ilçeleri arasında yer alan Beykoz’da mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü...

Güzelçamlı'da yat limanı projesi davalık oldu!

Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da yapılması planlanan yat limanı için hazırlanan "ÇED Olumlu" raporunun iptal edilmesi için dava açıldı.

Kayaköy'ün imar sorunu meclis gündeminde!

Fethiye ilçesindeki turizm merkezi Kayaköy'ün imar sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Türkiye'de en güzel araziler AVM'lere çevriliyor!

Türkiye ekonomisiyle ilgili konuşan Prof. Dr. Emre Alkin “Türkiye’nin üretmekle ilgili sorunu yok. Türkiye’nin üretmekten bıkmış insanları var. En güzel arazileri AVM’lere çevirelim, daha fazla para kazanalım düşüncesiyle ve inşaat furyasıyla insanları sanayiden soğuttuk” diye konuştu.

Esenler’in tarihi imar sorunu kökünden çözüldü!

Esenler’de imara kapalı alanlarda kalan ve 16 bin 500 aileyi ilgilendiren tarihi imar sorunu çözüldü. Esenler Belediye Başkanı Göksu, “Konutlarımızı 14 ayda tamamlayarak teslim etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu...

Ümraniye'nin imar sorunu ortadan kalkacak!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, imar sorunu olan bazı mahallelerin daha güzel bir imar planlamasıyla çehresinin değişeceğini ifade ederek, ''Ümraniye’nin bana göre Kazım Karabekir ve diğer mahalleleri uçacak'' dedi.

Sur, Diyarbakır eskisinden daha güzel bir hal alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde gerçekleştirilen ihya ve imar çalışmalarına ilişkin, "Bu yıl içerisinde burası büyük oranda toplanacak. Bu proje bittiği zaman Sur eskisinden daha güzel, Diyarbakır eski Diyarbakır'dan daha güzel bir hal alacak." dedi.

Sinop'un 2 mahallesinde imar sorunu çözülüyor!

Sinop'un Güzelkent ve Keş köylerinde devam eden imar sorunu ile ilgili görüşmeler gerçekleşti. 2.5 yıldır yaşanan imar sorunu için fiziki ve görsel adım atıldı.

Sapanca'da imar sorunu gündemde!

Sapanca Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında imar sorunu konuşulacak. Sapanca'da yeni imar önerileri masaya yatırılacak.

Karabağlar'da 4 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Karabağlar Belediyesi, imar planları çalışmalarını tamamlayıp onaylanmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderecek. ve böylece yıllık imar sorunu çözüme kavuşacak.

Güzelçamlı imar sorunu Haberi

Güzelçamlı imar sorunu

Yapılan meclis toplantısına kalabalık bir vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında yapılan ve belediyenin internet sitesinden canlı yayınlanan toplantıda, ilk olarak Milli Park ihalesi ele alındı. Milli Park içindeki koyların ihaleye çıkarılacağını hatırlatan başkan Kayalı, ihaleye girmek için meclisten yetki istedi. Yapılan oylama sonucunda Kayalı'ya yetki verildi. 

Meclis toplantısında Kaya Aldoğan bitişiğindeki toprak sahada oluşturulan otoparkın ihaleye çıkarılması kabul edildi. 

Maddenin görüşülmesi sırasında, sahilde yol kenarına parkların önlenmesi talebinin gelmesi üzerine, başkan Kayalı, "Sahil yolunun deniz yönündeki şeridine hem araç park edilmesini önlemek, hem de bisiklet kullanıcılarına bir yol oluşturmak için çalışma yapıyoruz. 

Kısmet kavşağından, liman girişine kadar bisiklet yolu oluşturacağız" dedi. 

Davutlar belediye binasıda vatandaşların Kuşadası'na gelmesini gerektirmeyecek şekilde hizmet verecek Tahakkuk, tahsilat ve evrak kayıt servisleri kurulmasının kabul...