13 / 05 / 2024

GYODER Başkanı Haluk Sur

GYODER Başkanı Haluk Sur

Türkiye kentsel dönüşümü konuşuyor. GYODER Başkanı Haluk Sur bundan 12 yıl önce 1. GYODER zirvesinde yaptığı konuşmada bugün yapılması gerekenleri o günden sıralamıştı

Neşecan Çekici kimdir? GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında?

3 Kasım 2023 tarihinde GYODER Başkanı olarak koltuğa geçen Neşecan Çekici'nin biyoğrafisi merak ediliyor. Peki  GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici kimdir? Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında? İşte Neşecan Çekici ile ilgili merak edilenler... 

GYODER Başkanı Kalyoncu, kiraları düşürecek yeni konut modelini duyurdu!

Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını buluşturan 18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu yıl “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim tarihlerinde İstanbul düzenlendi. Zirvede konuşan GYODER Başkanı Kalyoncu, İstanbul’da konut stoğunun yüzde 10’unu hedeflediklerini söyledi.

Yeni Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu! Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.

Mehmet Kalyoncu yeniden GYODER Başkanı oldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği'nin (GYODER) 23. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliği ile yeniden Mehmet Kalyoncu seçildi.

Mehmet Kalyoncu, yeniden GYODER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Geçtiğimiz sene Yönetim Kurulu kararı ile GYODER Başkanlığı görevine gelen Mehmet Kalyoncu, bu sene oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkanı oldu. 

Mehmet Kalyoncu, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu seçildi. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Gayrimenkulde bireysel alışkanlıkların daha iyi incelendiği, teknoloji ve tasarımın uyumunun çok daha önemli hale geldiği bir dönemdeyiz'' diye konuştu.

Feyzullah Yetgin yeniden GYODER Başkanı oldu!

2017 yılının Mayıs ayında GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, 2019-2020 dönemi için bir kez daha GYODER Başkanı oldu.

Feyzullah Yetgin GYODER'e resmen başkan oldu!

Doç. Dr. Feyzullah Yetgin GYODER'in resmen başkanı oldu.

GYODER'de başkan 24 Mayıs'ta belli olacak!

GYODER'den "GYODER'in yeni başkanı Feyzullah Yetgin olacak!" başlıklı haberimize açıklama geldi. GYODER'in yeni başkanı 24 Mayıs'ta belli olacak.

GYODER'in yeni başkanı Feyzullah Yetgin olacak!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) yeni başkanı belli oldu. 2 dönemdir görev yapan Aziz Torun'un yerine Doç. Dr. Feyzullah Yetgin gelecek.

Işık Gökkaya, Say Yapı İcra Kurulu Başkanı oldu!

GYODER Başkanlığı yapan gayrimenkul sektörünün deneyimli ismi Işık Gökkaya Say Yapı’nın İcra Kurulu Başkanı oldu…1962 yılında Ankara’da doğan Işık Gökkaya, Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

TOKİ Başkanı Turan Çanakkale'yi ziyaret etti!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu’nu ziyaret etti. Turan, yaptığı açıklamada, vatandaşların rızası ve istekleri doğrultusunda Ezine'ye kurum olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

GYODER: Yılın ilk 4 ayında 415 bin konut satıldı!

Bu yılın ilk 4 ayında 415 bin konut satıldığım belirten GYODER Başkan Vekili Haluk Sur, yıl sonunda bu rakamın 1 milyon 200 bine ulaşacağım söyledi.

GYODER Başkanı Haluk Sur Haberi

GYODER Başkanı Haluk Sur



GYODER & FİNANS DÜNYASI KONFERANSI  - 28 NİSAN 2000

21. YÜZYILDA TÜRKİYE’DE GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ


HALUK SUR / İHLAS GYO GENEL MÜDÜRÜ


Dünya Değişirken


Yaşamımız hızla değişiyor, telekomünikasyon ve bilgisayar teknolojisinde yaşanan büyük ilerlemeler yeni dünya düzeni ve küreselleşmeyi de beraberinde getiriyor. İnsanlık, endüstri toplumundan enformasyon toplumuna, güce dayalı teknolojiden ileri teknoloji ve süper chip’lere, milli ekonomilerden global ekonomiye, merkezi yönetimlerden yerinden yönetim modellerine, temsili demokrasiden katılımcı demokrasi ve sivil toplum örgütlerine, kurumsal hiyerarşiden çalışma gruplarına, ekip dayanışmasına doğru hızlı bir değişim ve dönüşümü yaşıyor.


Değişimin Hayata Yansıması


Ticaretin Internet ortamında elektronik olarak yapılmaya başlanması ve hızla artarak 2003 yılında 1 trilyon doları aşacağı beklentisi, ticari faaliyetlerin artık haftalarla, günlerle, saatlerle değil, nano saniyelerle ifade edilmesi, alışkanlıkları, düşünce yapılarını ve davranış biçimlerini değiştiriyor. Çevre kirliliği ve insan...