19 / 05 / 2024

gyoder inşaat birliği

gyoder inşaat birliği

Sanayi ve inşaat sektörü kıyaslaması ve inşaata dayalı büyüme 2014'ün en çok tartışılan konularından biri oldu. Başbakan yardımcısı Ali Babacan'ın inşaat sektörünü eleştirmesinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 'İnşaata dur demek olmaz' dedi..

GYO'ların inşaat hizmetlerine kolaylık geldi!

GYO'ların yaşadıkları problemlerin ortadan kaldırılması için 8 maddeden oluşan bir değişiklik paketi SPK'ya GYODER aracılığıyla sunuldu. Birçok madde onaylandı. Düzenleme kapsamında inşaat hizmetlerine kolaylık getirildi...

İnşaat sektöründe sözleşmelere 'ek süre' talebi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Atılgan Sert ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) üyesi Selman Özgün, inşaat sektöründe, koronavirüs nedeniyle iş gücü tarafından üretime ara verilmesi ve bazı malzemelerin tedarikinde sıkıntı yaşanması üzerine değerlendirmelerde bulundu…

İnşaat sektöründe sürdürülebilir büyüme için 10 öneri!

GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2018 3. Çeyrek Raporu yayınlandı. Raporda, inşaat ve gayrimenkul sektöründe sürdürülebilir büyüme için 10 öneri verildi...

İnşaatçılar Berat Albayrak'tan acil çözüm istedi!

İnşaat sektörünün 3 çatı örgütü GYODER, İNDER ve KONUTDER, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret etti ve inşaat sektörünün gündemindeki kısa, orta ve uzun vadeli konular hakkında sunumlar yaptı.

İnşaat sektöründe değişim yeni başlıyor!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Yetgin, Türkiye’de inşaat sektöründe son 33 yılda büyük değişim yaşandığını belirterek, “Sektörün şeffaflaşması, kurumsallaşması ve etik kodların belirlenmesiyle asıl değişim yeni başlayacak” dedi. 

İnşaat sektörü 2018'in yol haritasını çiziyor!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin, gayrimenkul sektöründe bir yılın sonunda neler olduğunu ve yeni yılda inşaat sektörünü neler beklediğini anlattı..

DKY İnşaat, GYODER kampanyasıyla günde 3 konut sattı!

DKY İnşaat, GYODER’in öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye’ kampanyasında 45 günde 120 konut sattı.

49 inşaat firması 119 projede kampanya başlattı!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER'in ekonomik büyümeye katkıda bulunmak ve sektöre ivme kazandırmak için ''Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye'' kampanyasına 49 inşaat firması 119 projesiyle destek verdi.

Dumankaya İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Dumankaya İnşaat, GYODER’in konut kampanyasına katıldı!

Dumankaya İnşaat, ülkemizde yaşanan olayların inşaat sektörü üzerinde oluşturabileceği olumsuz sonuçlarını en aza indirmek için GYODER’in başlattığı konut kampanyasına dâhil oldu.

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi 13 Ocak'ta!

GYODER’in desteğiyle 13 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi, ‘İnşaat Sektörü'nün; geçmişi, bugünü ve geleceğiyle kapsamlıca incelemeyi amaçlıyor.

Ali Babacan: Kimse inşaat sektörüne engel olmasın!

GYODER 7. Gelişen Kentler Zirvesi'nde konuşan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, gayrimenkul yatırımcısının işinin kolaylaştırılması gerektiğini belirterek "Kimse inşaat sektörüne engel olmasın" dedi..

Rusya inşaat sektörü üyeleri İstanbul'daki projeleri gezdi!

GYODER ve Rusya inşaat sektörünün muadil derneği olan RGMD arasında, geçtiğimiz eylülde imzalanan iş birliği sözleşmesi çerçevesinde RGMD Derneği üyelerinden oluşan 20 kişilik bir heyet İstanbul'a geldi.

gyoder inşaat birliği Haberi

gyoder inşaat birliği

Sanayi ve inşaat sektörü kıyaslaması ve inşaata dayalı büyüme 2014'ün en çok tartışılan konularından biri oldu. Başbakan yardımcısı Ali Babacan'ın inşaat sektörünü eleştirmesinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sektöre destek veren açıklamalar yaptı; 'İnşaata dur demek olmaz' dedi


TARTIŞMALARIN odağında yer alan gayrimenkul şirketlerinin patronları ise 200'den fazla alt sektöre olan etkileri ve istihdam katkılarıyla ekonominin lokomotif sektörü olduklarına vurgu yaptı. Son aylarda gündeme gelen tartışmalar ve yapılan yeni düzenlemeler gayrimenkul geliştiren firmaları yeni bir oluşuma itti. İnşaat patronları etkinliklerini arttırmak ve seslerini duyurmak için birlik kuracak. Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) çatısı altında bulunan firmalar tek çatı altında toplanacak. Dernek başkanlarının öncülüğünde birlik için çalışmaların başladığı...