22 / 05 / 2024

gyoder zirvesi 13 nerede

gyoder zirvesi 13 nerede

Gayrimenkul sektörünün büyük bir yasal düzenleme sürecine girdiğinin altını çizen GYODER Başkanı Aziz Torun, büyük bir büyüme sürecine girdik bu yolda kaza yapmamak için yasal düzenlemelere adapte olmalıyız dedi...

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

GYODER Başkanı Kalyoncu, kiraları düşürecek yeni konut modelini duyurdu!

Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını buluşturan 18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu yıl “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim tarihlerinde İstanbul düzenlendi. Zirvede konuşan GYODER Başkanı Kalyoncu, İstanbul’da konut stoğunun yüzde 10’unu hedeflediklerini söyledi.

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi start aldı! Gayrimenkul sektörü konuşuldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneğince düzenlenen GYODER Gayrimenkul Zirvesi İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Zirveye AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve aynı zamanda, çok sayıda davetli katılım sağladı

GYODER 18’inci Gayrimenkul Zirvesi başlıyor! Deprem için özel alan kurulacak!

GYODER’in ulusal ve uluslararası panelistlerin bulunacağı ‘Gayrimenkul Zirvesi’ bugün başlıyor. İki gün boyunca devam edecek zirvede ana tema ‘Şehrini Vicdanla Tamamla’ olmasına karar verildi. Aynı zamanda, İstanbul Kongre Merkezi’nde deprem için özel alan da kurulacak.

GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi 25-26 Ekim'de gerçekleştirilecek! Şehirlerin eksiklikleri masaya yatırılacak! 

25-26 Ekim'de gerçekleştirilecek GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ‘vicdanlı ve merhametli şehirler’ teması ile şehirlerin eksiklikleri masaya yatırılacak. İşte ayrıntılar...

Akiş GYO’ya GYODER’den 2 ödül!

Akiş GYO, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul platformlarından GYODER'in ev sahipliğinde düzenlenen 17. Gayrimenkul Zirvesi'nde iki farklı kategoride ödül kazandı.

GYODER’den gayrimenkul sektörü için iki yeni proje! 25 Ekim'de açıklanacak! 

“Rota Yeniden Oluşturuluyor” mottosuyla 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek 17. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde GYODER’in sektör paydaşlarıyla beraber gerçekleştireceği iki yeni projeye ilişkin ayrıntılar da duyurulacak.

GYODER 17. Gayrimenkul Zirvesi 25 Ekim’de!

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'nin 17.'si 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de yapılacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Markalı konut satışlarının yüzde 4.13'ü yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Mayıs 2020 sonuçlarına göre, markalı konut satışlarının yüzde 4.13'ü yabancılara yapılırken, Mayıs ayında satışı gerçekleştirilen markalı konutların yüzde 71.15’i bitmemiş konut stoklarından oldu...

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne ziyaretçi akını!

13'üncü düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ni iki günde 7 bin kişi ziyaret etti. 65 firmanın 400'den fazla proje ile katıldığı fuarda 250 milyon dolarlık satış planlanıyor.

13.Gayrimenkul Fuarı 23 Mart'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları, acenteleri ve bireysel alıcıları buluşturan 13.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23 Mart'ta kapılarını ziyaretçilerine açacak. 

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

gyoder zirvesi 13 nerede Haberi

gyoder zirvesi 13 nerede

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından bu yıl 13.'sü düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi 13 GYODER Başkanı Aziz Torun'un açılış konuşması ile start aldı. Gayrimenkulün Türkiye için önemli bir zenginlik olduğunu belirten Torun, bu zenginliği fırsata çevirmeliyiz dedi.


Diğer ülkelerin petrolü varsa bizim de gayrimenkulümüz var diyen Torun, gayrimenkulu ihraç ederek önemli oranda döviz elde edebiliriz diye konuştu. 




Yasal düzenlemelere adapte olmalıyız

Sektörün hızlı bir yasal düzenleme sürecine girdiğinin altını çizen Torun, "İnşaat sektörü Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden biridir. Önemli değişim ve gelişim göstererek bugünlere geldi. Krizlerin patlak verdiği, faiz oranlarının...