28 / 04 / 2024

Hacı Kıyasi Şentürk

Hacı Kıyasi Şentürk

Bayburt,bugün Maliye ve Ulaştırma Bakanlarını ağırlayarak Bayburt Grup tarafından önemli bir hizmet külliyesinin temellerini atacak.Aylardır yapım aşamasında olan bu proje merhum Hacı Kıyasi Şentürk adına yaptırılacak.

Büyükçekmece Atatürk Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Atatürk Mahallesi, 2669 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Karaca Hatır Köz Türk Kahve Makinesi'nde büyük indirim; Fiyatı 799,99 TL'ye düştü

Karaca'nın 5 Fincan kapasiteli bol köpüklü Hatır Köz Türk Kahve Makinesi indirime girdi. İşte detaylar...

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Fındık fiyatlarına büyük zam! Türk lirası bazında rekor seviyeye çıktı

Yüksek enflasyon nedeniyle gıda fiyatlarındaki zam furyasına fındık da eklendi. Sezon başında kilogramı 24 lira olan fındık Türk lirası bazında rekor seviyeleri gördü.

Türk müteahhitler Senegal’de 1.2 milyar dolarlık projeyi tamamladı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Türk müteahhitlerin Senegal'de üstlendiği projeleri kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Türk müteahhitleri Senegal’de 1.2 milyar dolarlık proje bitirdi' başlıklı yazısı...

Metin Şentürk villası için eski eşine dava açıyor!

Sanatçı Metin Şentürk eski eşi Fulya Kalkavan ile mal paylaşımı davası için yeniden dava açacak. Sarıyer'deki havuzlu villasını evlenmeden önce aldığını söyleyen Şentürk villasının yeniden mal paylaşımı yapılması gerektiğini dile getirdi.

Studio Nera Tasarım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Nera Tasarım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özge İlke ve Şentürk Serra Suner tarafından kuruldu.

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi kuruldu!

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli Erhan Şentürk tarafından kuruldu.

Şentürk Çalık vefat etti!

Çalık Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Çalık vefat etti. Nevzat Demir taziye ilanı yayınladı.

Uzman Tedarik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Tedarik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehveş Şentürk ve Serap Mutlu ortaklığında kuruldu.

Meset Ahşap Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meset Ahşap Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Girgin, Selim Kara ve Uğur Şentürk ortaklığında kuruldu.

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Metin Şentürk, villlasını İranlı fenomen Nili Afshar'a kiraladı!

Metin Şentürk, Emirgan'daki villasını İranlı fenomen Nili Afshar'a kiraladı...

Hacı Kıyasi Şentürk Haberi

Hacı Kıyasi Şentürk

Projeyi hayata geçirecek olan Bayburt Grup, şehir merkezinde önemli bir hizmet külliyesini hayata geçirmek için gereken projeyi tamamlayarak bugün Bayburt’a gelecek olan ve Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın katılacağı törende merhum Hacı Kıyasi Şentürk adına yapılacak olan külliyenin inşaatının temellerini atılmış olacaklar.

Aylar önce Bayburt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk tarafından müjdesi verilen bu yatırımın yer tespit çalışması tamamlandıktan sonra, titizlikle hazırlanan proje içerisinde cami, okul ve yurt binası yer alıyor. Şehir merkezi girişinde yer alacak olan külliyenin temel atma töreni bugün saat 13.00 de Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Tarafından gerçekleştirilecek. Temel atma törenine Bayburt halkı davetlidir.

Okul,Yurt ve Cami’nin adına yaptırılacak olan merhum, Hacı Kıyasi Şentürk kimdir;

Hacı Kıyasi Şentürk 1937...