08 / 05 / 2024

Hadımköy toplulaştırma alanları imar planı

Hadımköy toplulaştırma alanları imar planı

Arnavutköy Hadımköy Merkez Bölgesi Plan Notlarında Toplulaştırma Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

İstanbul'daki oto sanayi sitelerinin toplulaştırma çalışması mecliste!

İstanbul'da bulunan oto sanayi sitelerine yönelik yapılan toplulaştırma çalışması meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Arazi toplulaştırma seferberliği hızlandırılıyor!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında bu yıl ekim itibarıyla 256 bin hektar alanda toplulaştırma tescili yapılırken, sene sonuna kadar 541 bin hektarda toplulaştırmanın tamamlanması planlanıyor.

Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi için kritik tarih 1 Temmuz!

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında restore edilen Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi 1 Temmuz tarihinden itibaren özellikle tüberküloz gibi göğüs hastalıkları alanında tedavi gören hastaları ağırlayacak.

İSTON Hadımköy Fabrikası’na CSC sürdürülebilirlik belgesi!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından ülkemize tanıtılan Beton Sürdürülebilirlik Konseyinin belgelendirmeleri devam ediyor. Konseyin Belgelendirme Kuruluşu olan KGS’nin yaptığı denetimlerin ardından İBB iştiraki İSTON’un Hadımköy Fabrikası, CSC belgesi adı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi paylaşımı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi'yle ilgili paylaşım yaptı.

Kırşehir'deki tarım arazilerinde toplulaştırma planı TBMM'de!

Kırşehir ili Kaman ilçesi Hamit köyünde bulunan tarım arazilerinde toplulaştırma yapılıp yapılmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Arazi toplulaştırma maliyetleri azaltıyor!

Arazi toplulaştırma projeleri ile kamulaştırma maliyetleri yüzde 90 oranında azalıyor. Arazi toplulaştırması ile parseller büyüyor, tarım teknikleri ve sulama metotlarının uygulanması kolaylaşıyor.

Lider Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi açıldı!

Lider Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 4 milyon 505 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Hadımköy toplulaştırma alanlarına ilişkin imar planı askıda!

Arnavutköy Hadımköy Merkez Bölgesi Plan Notlarında Toplulaştırma Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Arazi Toplulaştırma Uygulama Yönetmeliği!

Arazi Toplulaştırma Uygulama Yönetmeliği kapsamında önemli değişikliklere gidildi . Arazi Toplulaştırma Uygulama Yönetmeliği bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Hadımköy Kültür Kampüsü'nde son durum!

Arnavutköy Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hadımköy Kültür Kampüsü’nün yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.

Hadımköy Kapalı Pazar Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hadımköy Kapalı Pazar Alanı’nın yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi, Hadımköy'e taşınıyor!

İstanbul trafiğini rahatlatmak ve E-5'teki TIR trafiğini azaltmak için Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi, Hadımköy'e taşınacak. Günde yüzlerce kamyon ve TIR’ın giriş çıkış yaptığı ambarların bulunduğu araziye yeni karar doğrultusunda konut, alışveriş merkezi ve ticari alanlar yapılacak

Hadımköy toplulaştırma alanları imar planı Haberi

Hadımköy toplulaştırma alanları imar planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Merkez Bölgesi Plan Notlarında Toplulaştırma Alanlarında, kat adetlerinde kademelenme yapılmasına ilişkin 1/5000 ölçekli 18 Mayıs 2018 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İmar planına göre, toplulaştırma sonucunda 1000 metrekare ile 5 bin metrekareye kadar büyüklükte parsel oluşturulması durumunda bu alanlarda yoğunluk değerleri 400 kişi/ha hesaplanacak. Bu alanlarda yapı yüksekliği maksimum 6 kat olarak belrilendi.

İmar planı için...