05 / 05 / 2024

Hafriyat ve kentsel dönüşüm

Hafriyat ve kentsel dönüşüm

Uzmanlar kentsel dönüşümdeki hafriyat çevre sorununa dönüşebilir uyarısı yaptı.İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'ninde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nında bu konuyla bir çalışması yok...

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Sağlam ve Tayfun Akın Arığ ortaklığında kuruldu.

Çorumlu Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çorumlu Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Çakmak tarafından kuruldu.

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Akira Makina İnşaat Plastik Orman Ürünleri Hafriyat Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Akira Makina İnşaat Plastik Orman Ürünleri Hafriyat Ve Lojistik Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Borabey tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Yılmaz’dan milyonları ilgilendiren deprem ve kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda başlayan 2024 yılı bütçesinin görüşmelerinde deprem ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, deprem hasarları için 1 trilyon 28 milyar lira kaynak ayrıldığını açıkladı.

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem ve kentsel dönüşüm konusunda bombayı patlattı! Detayları peş peşe açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası katıldı. Erdoğan, "81 ili deprem bölgesi olarak görüp çalışmalarımıza devam etmeliyiz" dedi.

Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası 15 Eylül'de başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenecek ve 15 Eylül tarihinden itibaren 3 gün devam edecek "Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası" kapsamında yeni hazırlanacak olan deprem yasasının altyapısı oluşturulacak.

Bedran İnşaat Hafriyat Ve Tekstil Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedran İnşaat Hafriyat Ve Tekstil Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bedran Bahadır tarafından kuruldu.

Ydy Grup Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydy Grup Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Hafriyat ve kentsel dönüşüm Haberi

Hafriyat ve kentsel dönüşüm

Kensel dönüşümde ortaya çıkacak harifiyat ve atıkların nereye döküleceği ve nasıl değerlendireceğiyle ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin de Çevre  ve Şehircilik  Bakanlığı'nın da bir çalışması yok. Uzmanlar hafriyat konusunun çevre sonuna dönüşebileceği uyarısında...