28 / 04 / 2024

Hakan Erilkun\'dan öneriler

Hakan Erilkun\'dan öneriler

Türkiye'de 51 bayii ağı bulunan Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, yeni ev alacaklara bazı tavsiyelerde bulundu

135 bin emlak danışmanı dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını bekliyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkan Hakan Akçam, Emlak Danışmanlığının yasalaşması için TBMM’ye sunulan kanun teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akçam 135 bin emlak danışmanının dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını beklediğini belirtti.

ATEM Başkanı Hakan Akçam'dan tapu açıklaması: Tapu işlemleri daha kolay yapılabilir!

Türkiye Tapu uygulamasını değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam tapu uygulamasının hayata konulması ile tapu işlemlerinin daha kolay ve şeffaf olabileceğini ifade etti.

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) şirket içi eğitimleri noktasında Uparazzi Kurucusu Hakan Erilkun ile arsa ve arazi eğitimi yapıldı.

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Murat Şekerci tarafından kuruldu.

Şehir Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özgür tarafından kuruldu.

Dolar Neden Düşüyor? Hakan Kara'dan Şaşırtıcı Açıklama! Türkiye Ekonomisinin Gündemindeki Dolar Düşüşü...

Ekonomik krizin ve enflasyonist baskının Türkiye ekonomisini olumsuz etkilediği bir dönemde, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eski başekonomisti Hakan Kara, doların düşüşüne ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Kara, doların neden düştüğüne dair dikkat çeken bir paylaşım gerçekleştirdi.

Formetech Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Formetech Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çavdar tarafından kuruldu.

Formetech Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Formetech Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çavdar tarafından kuruldu.

Azimut Enerji Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azimut Enerji Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Hakan Pakkan tarafından kuruldu.

Yiğitcan Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğitcan Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Hakan Yiğitcan ve Zeynel Mehetoğlu ortaklığında kuruldu.

Maxima İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxima İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Muhammet Hakan Fidan tarafından kuruldu.

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de Hakan Çetin, Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Elçin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Hakan Erilkun\'dan öneriler Haberi

Hakan Erilkun\'dan öneriler

Evlilik, hayatın dönüm noktalarından biri. Evleniyor ve yeni bir ev kuruyorsunuz. Elbette sorumluluk büyük. Ama yapacaklarınız arasında ilk sırayı da yaşayacağınız yer alıyor. Barınma en temel ihtiyaçlardan biri. Dolayısıyla ev kuranların ilk hedefi kiraya çıkmaktan ziyade ev alabilmek oluyor. Peki ev alırken nelere dikkat etmek gerek? Öncelikleriniz sizce ne olmalı?


Herkesin hayalidir bir ev sahibi olmak... Küçük ya da büyük fark etmez, başımızı sokacak kendimize ait bir ev isteriz. Neticede en temel sosyal ihtiyaçtır barınma. Ancak ev alırken de dikkat etmemiz gereken önemli noktalar var. Biz de ev almayı düşünenler için konut alım önerileri hazırladık. Türkiye'de 51 bayii ağı bulunan Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, yeni ev alacaklara bazı tavsiyelerde bulundu. İşte konusunda uzman Erilkun'dan, ev alırken dikkat edilmesi...