29 / 04 / 2024

Hakan Mart

Hakan Mart

Armoz Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Yavuz Can, Hakan Mart, Volkan Yener, Gökhan Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hakan Aygen yeniden TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB GYO'nun 25 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Hakan Aygen'in ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Özlem Bağdatlı seçildi.

Mart 2020'de 182 bin 689 gayrimenkul satıldı!

Gayrimenkul satışlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Mart ayında 182 bin 689 gayrimenkul satıldığını açıkladı. 2020'nin ilk üç ayında yapılan toplam satış sayısı ise 586 bin 282 oldu...

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor!

Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan ve tartışmalara konu olan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor. O tarihten itibaren Kabataş iskelesinden vapur seferleri başlayacak.

Kabataş Martı Projesi için mimardan dava!

Kabataş İskelesi’nde inşa edilen Martı Projesi’nin mimarı Hakan Kıran, Kent Savunması aktivisti Cihan Uzunçarşılı Baysal'a dava açtı. Kıran, dava dilekçesinde projesine “Çakma kuş” gibi denildiğini, kişilik haklarının zedelendiğini dile getirdi.

Mimar Hakan Kıran tartışmalı projelerini anlattı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, İstanbul'un tartışmaları projelerine imza atan Mimar Hakan Kıran'a, Haliç Metro Geçiş Köprüsü ve Kabataş Martı projesini sordu. İşte Semercioğlu'nun röportajı...

Hakan Kıran martı figürlü konut tasarlıyor!

İSTANBUL Kabataş Transfer Merkezi'nin mimari Hakan Kıran aynı zamanda gayrimenkul geliştiriyor. Kıran'ın tasarımlarındaki martı figürü dikkat çekiyor.

Kabataş Martı Projesi 500 milyon TL'ye mal olacak!

Son zamanların en çok tartışılan mimarı Hakan Kıran, Martı projesi adıyla bilenen Kabataş Meydanı ve Transfer Projesi'nden bahsetti. Kıran, projenin 500 milyon TL'ye mal olacağını söyledi.

Hakan Erilkun, Altın Emlak'tan ayrıldı!

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun 3 Mart 2017 tarihi itibariyle görevinden ayrılıyor. Erilkun, Altın Emlak'taki görevine 2010 yılında başlamıştı.

Kabataş Martı projesi mimarları böldü!

‘Kanatları açık martı’ şeklinde tasarlanan yeni Kabataş Transfer Merkezi’yle ilgili tartışmalar sürüyor. Mimarlar Odası projeye karşı çıkarken, projenin mimarı Hakan Kıran ise, ‘Benim olmayan projeyi benimmiş gibi sundular’ diyor.

Kabataş Martı Projesi, deniz trafiğini durduracak!

HALİÇ Metro Geçiş Köprüsü’nün de mimarı olan Hakan Kıran tarafından tasarlanan Kabataş Martı Projesi’nin inşaatı 28 Temmuz’da başlıyor. İnşaat süresince Kabataş deniz trafiğine tamamen kapatılacak.

Armoz Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armoz Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Yavuz Can, Hakan Mart, Volkan Yener, Gökhan Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Primist basın toplantısı 21 Mart Cuma günü Grand Hyatt Taksim’de yapılacak!

Finans sektörünün tanınan, deneyimli liderleri; Sn. Tayfun Bayazıt, Sn. Ferhat Keten, Sn. Mehmet Hakan Birced ve Sn. M. Alev Göçmez’in katılımıyla gerçekleştirilecek olan Primist’in basın toplantısı 21 Mart Cuma günü Grand Hyatt Taksim’de yapılacak.

Hakan Tütüncü: Kepez'de kat artışı gelecek tarım alanı problemi çözülecek!

Başkan Hakan Tütüncü, prestij projelerle, belediyecilik hizmetleriyle Antalya'nın parlayan yıldızı yaptıkları Varsak'ın, kat artışı talebini ve tarım alanı probleminin çözümünü 30 Mart'tan sonra gerçekleştireceklerini söyledi.

Hakan Mart Haberi

Hakan Mart

Armoz Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Yavuz Can, Hakan Mart, Volkan Yener, Gökhan Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Armoz Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veyabaşkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...