19 / 05 / 2024

hakkari Sat dağları

hakkari Sat dağları

Turizme kazandırılması hedeflenen Hakkari, el değmemiş doğası, 20 bin yıllık buzulları ve yemyeşil yaylalarıyla ziyaretçilerini bekliyor...

Otomobil satan çok, ama alan yok! Tok satıcılar da pes edecek, fiyatlar düşecek!

İlan sitelerinde satılık vasıta ilanı sayısı bir haftada 38 bin arttı. Peki vatandaşlar otomobil fiyatları ile ilgili neler söyledi? İşte vatandaşların ve araç alacakların yorumları... 

Nef Arsa Kaz Dağları'nda arsa alana ev hediye! Peşin ödemeye 40 bin TL indirim fırsatı!

Nef Arsa Kaz Dağları'nda satışlar devam ediyor. 28 Nisan'a kadar online görüşmelerde peşin ödemede 40 bin TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nef Arsa Kaz Dağları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Konut fırsatçıları yerel seçimleri bekliyor!

Konutta hem alıcılar hem de satıcılar kendine milat olarak merakla beklenen yerel seçimleri belirledi. Yerel seçimler sonrasında fiyatların ne kadar olacağını öngöremeyen alıcılar harekete geçerken, satıcılar da ilanlarını dondurma ve yerel seçimler sonrası zam yapmanın peşine düştü.

Kadın yatırımcılar konutu güvenli liman olarak görüyor! 2023'te kadınlar 401 bin 933 konut satın aldı!

Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde kadınlara yapılan konut satış sayıları hakkında bilgiler veren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye genelinde 2023 yılında, kadınlar yüzde 32,8 pay ile 401 bin 933 konut satın aldı.

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi: Araçlar gerçek değerlerine ulaşacak

İkinci el araçlarla ilgili yeni düzenlemelerin gelmesi hem satıcıları hem de vatandaşların yüzünü güldürdü. İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi oluşurken, fiyatların gerçek değerlerine ulaşması bekleniyor.

Yabancı yatırımcıdan bir senenin en sert hisse satışı

TCMB aracılığı ile yayımlanan haftalık menkul kıymet istatistiklerine nazaran yabancılar 26 Mayıs haftasında 378,7 milyon dolarlık kesin hisse satışı yaptı. Bu sayı haftalık oranda son bir senenin en büyük satışı olurken sene başından bu zamana kesin hisse satışı da 1,5 milyar doları geçti.

Konut fiyatlarındaki tırmanış satışları frenledi! Yabancıya konut satışı da yüzde 60 azaldı!

Konut fiyatlarındaki fahiş artışlar ve kredilerdeki sınırlamalar konut iştahını da azalttı. Yerli yatırımcıların yanı sıra yabancılara yapılan konut satışlarının da ilk 4 ayda yüzde 60 oranında azaldığı dikkat çekiyor.

Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 altın fiyatları

10 Mayıs Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından tkaip ediliyor. ABD enfşasyon rakamları öncesinde altın fiyatları Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

İkinci el taşıt satışları geçen yıla göre yüzde 50 arttı!

Sıfır araç bulunamayınca ikinci ele olan ilgi giderek artıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el taşıt pazarında ocak-mart dönemindeki satışların, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 50’ye yakın arttığını söyledi.

Uyanık instagram satıcılarına karşı uzmanlar uyardı! “İade almıyorum” yok!

Pek çok kişi için pratik ve kolay bir yöntem olarak alışkanlık haline gelen instagram gibi platformlardan veya özellikle alışveriş için açılmış uygulamalardan alışveriş yapıyor.  Belli bir dükkan ve muhatap olmadığı için bazı satıcılar ise uyanıklık yaparak bunu fırsata çevirmeye çalışıyor ve ürünü

İkinci el araç almayı düşünenler duyduklarınıza inanamayacaksınız! Yapılanları satıcılar tek tek itiraf etti!

Sıfır araçların artan fiyatlarına karşın, araba almak isteyenler ikinci ele yöneldi. Ancak ikinci el araçlara da çok fazla talep olunca, bu sefer ikinci el piyasası da aldı başını gitti. İşte detaylar!

Ekspertiz fiyatları üçe katlandı, alıcı da satıcı da tavan fiyat istiyor

İkinci el otomobil satışlarında satıcıya ve alıcıya getirilen ekspertiz raporu şartı fiyatların yükselmesine neden oldu. Tüketici dernekleri ve otomobil satıcıları ekspertiz raporuna tavan fiyat getirilmesini istiyor.

hakkari Sat dağları Haberi

hakkari Sat dağları


Hakkari el değmemiş doğası, 20 bin yıllık olduğu değerlendirilen buzulları, sarayları, medreseleri, taş köprüleri ve dört mevsimin bir arada yaşandığı yaylaları ve halkının misafirperverliğiyle ön plana çıkan kent, bölgenin gözde turizm mekanlarından biri olmayı hedefliyor. 

     

 Binlerce metre yükseklikteki dağlar arasında bulunan ve hem dağcılık hem de kış sporları açısından elverişli bir konumda olan kent, kuzey batısındaki Karadağ, orta kesimindeki Cilo Buzul, güneyindeki Sat dağları ve krater gölleriyle adeta cenneti andırıyor. 


Kent merkezine 18 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 3 bin metre yükseklikte bulunan Berçelan Yaylası, ilkbahar mevsiminden itibaren dağcılık, kayak ve doğa yürüyüşü yapmak isteyenlere eşsiz bir fırsat sunuyor. 


     Çok sayıda bitki türünün bulunduğu yayla, yöre halkı tarafından yazın hayvanlarını otlatmak ve ürünlerini değerlendirmek için kullanılmaktadır. Berçelan Yaylası başta olmak...