28 / 04 / 2024

Hakkari ve Şırnakta arsa fiyatları

Hakkari ve Şırnakta arsa fiyatları

Hakkari ve Şırnak il merkezlerinin iki büyük ilçe Yüksekova ve Cizre'ye taşınmasının gündeme gelmesiyle bölgede arsa fiyatları yükseldi, ekonomik canlanma şimdiden başladı. Terörün ilçelerden temizlenmesiyle iki ilçe de şantiyeye dönecek.

Kahramanmaraş'tan Hakkari'ye kadar olan şehirlerde deprem riski çoğaldı! Naci Görür, il il uyardı!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş'tan Hakkari'ye kadar olan şehirlerde deprem riskinin yükseldiğine dikkat çekti ve il il uyarılarda bulundu. İşte Görür'ün o açıklaması...

Hakkari 4.4 büyüklüğünde sallandı, deprem uzmanı Övgün Ahmet Ercan açıkladı: Hemen bunlar yapılmalı!

Hakkari'de bu sabah meydana gelen 4.4'lük depremin ardından deprme bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, bölge ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Ercan'ın X sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, bölgeyi açıkladı ve ilkbaharı işaret etti: 7 büyüklüğünde deprem olabilir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Hakkari'de peş peşe meydana gelen depremler ile ilgili konuştu ve 7 büyüklüğünde deprem olabileceğini söyleyerek, ilkbaharı işaret etti. İşte o açıklama...

Milli Emlak Şefliği o ilde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak. İlgili taşınmazların fiyatları açıklandı.

Milli emlak, o ilde yüzde 20 indirimli 3 kargir ev ve arsasını satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Hakkari’de 3 adet kargir ev ve arsasını satışa çıkardı. Arsaların satışı için 28 Kasım’da açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

TOKİ, Hakkari Merkez’deki 297 konutu teslim ediyor!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hakkari’nin Merkez İlçesi Gazi Mahallesinde inşa edilen 297 konut sahiplerine teslim ediliyor.

Türkiye için sevindiren gelişme! Hakkari petrol kaynağı olacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, terörden temizlenen bölgelerdeki petrol çalışmalarıyla ilgili müjdeyi paylaştı. Bakan Bayraktar, aramalarda yeni rotanın Hakkari olduğunu ifade etti.

Hakkari Merkez'de 55.3 milyon TL'ye satılık otel binası!

Hakkari İl Özel İdaresi, Hakkari'nin Merkez ilçesi Merzan Mahallesi'nde yer alan 50 odalı ve 120 yatak kapasiteli otel binasını satıyor...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 8 ilde 181 arsayı satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ankara, İstanbul, İzmir, Kırıkkale, Malatya, Şırnak, Hakkari ve Van'ın bazı ilçelerde atıl durumda bulunan 181 arsayı satıyor.

TOKİ Hakkari Gazi Mahallesi 297 konut ihalesi bugün!

Hakkari İli, Merkez İlçesi, Gazi Mahallesi 297 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Hakkari'ye 297 yeni konut! İhalesi yarın!

Hakkari İli, Merkez İlçesi, Gazi Mahallesi 297 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına ilişkin suç duyurusunda bulunuldu.

TOKİ Hakkari 297 konut ihalesi 8 Nisan'da!

Hakkari İli, Merkez İlçesi, Gazi Mahallesi 297 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 8 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Hakkari ve Şırnakta arsa fiyatları Haberi

Hakkari ve Şırnakta arsa fiyatları

Hakkari ve Şırnak il merkezlerinin iki büyük ilçe Yüksekova ve Cizre'ye taşınmasının gündeme gelmesiyle bölgede arsa fiyatları yükseldi, ekonomik canlanma şimdiden başladı. Terörün ilçelerden temizlenmesiyle iki ilçe de şantiyeye dönecek.



ALTYAPI YENİLENECEK



Bölgenin İleri gelenleri, ilçelerin il merkezi olmasının sosyal ve ekonomik gelişim ve bölge insanı için olumlu bir adım olduğunu belirtiyor. Plan için. "Hem Cizre'nin hem Yüksekova'nın sosyo ekonomik ve sosyo kültürel yaşamına canlılık getirir. Hakkari'nin mevcut konumuyla gelişimi çok olanaklı değildi. Yüksekova çok daha uygun. Valiliği ve ilgili kurumlan taşıdığınızda illa ki bir ekonomik hareketlilik de olacak. Alt yapı yenilenecek. yeni yaşam alanları inşa edilecek." değerlendirmesi yapılıyor.



İL OLMAK İSTİYORDUK



AK Parti Yüksekova İlçe Başkanı Ahmet Uçar da Hakkari il merkezini Yüksekova'ya taşınması kararının bölge halkını heyecanlandırdığını...