01 / 05 / 2024

Hakkı Bayram

Hakkı Bayram

Baytun İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakkı Bayram tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat'ta Maltepe, Bağdat Caddesi, Cami Sokak'ta kuruldu.

Eğitimcilerin haklarına destek: Öğretmenlere bayram ikramiyesi talebi yükseliyor

Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı, eğitimcilerin hakkı için öğretmenlere bayram ikramiyesini talep etti. Eğitim alanında büyük bir rol oynayan öğretmenler için bu talebin yerinde olduğu düşünülüyor. Eğitimcilerin hakkı için mücadele eden Eğitim Gücü Sen, adaletli bir talepte bulundu.

1000 TL'lik bayram harçlığı ödemesi hakkında flaş açıklama!

Bayramın yaklaşmasıyla birlikte devletten kimin bayram harçlığı alacağı da merak edilmeye başlandı. Öğrencilerin bayram harçlığı alıp almayacağı merak ediliyordu. Bakanlık tarafından konuya açıklık getirildi.

Yeni emekli olan vatandaşlar hakkında flaş bir haber geldi... Direkt cebinizi ilgilendiriyor

Yeni emekli olan vatandaşlar bayram ikramiyesi alıp almayacaklarını merak ediyorlar. Yeni emekli olan vatandaşlar hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İşte gelişmenin detayları...

Son dakika: 2023 emekli bayram ikramiyesi hakkında flaş gelişme!

Ülkemizde yaşayan milyonlarca emekli vatandaş emekli ikramiyelerdeki durumun ne olacağını araştırıyor. Emekli vatandaşlar hakkında da flaş bir gelişme yaşandı. İşte emekli ikramiyeleri hakkında detaylar.

Emekli bayram ikramiyesi 2022 hesaplaması ve tarihi belli oldu! İkramiye 3 bin TL'yi bulabilir Erdoğan açıklayacak

Emekli bayram ikramiyesi 2022 Ramazan ve Kurban'da kaç lira olacak. Bankaya emekli maaşları ve bayram ikramiyeleri ne zaman yatırılacak. Emeklilerin bayramı hakkıyla geçirip gönül rahatlığıyla bayram alışverişi yapabilmeleri için ikramiye hesabı nasıl yapıldı?

Emlak zengini Asım Bayram cinayetinde şok detaylar!

Antalya'da gayrimenkul zengini Asım Bayram'ın (82) öldürülüp parçalanan cansız bedeninin ormanlığa gömülmesiyle ilgili şok detaylar ortaya çıktı. 4 sanık hakkında hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

Ankara Bayram Öztürk Hastanesi ne zaman açılacak?

Ankara Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Doğan, bulunmuş olduğu bir toplantıda kendisine yöneltilen bir soru üzerine Bayram Öztürk Hastanesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Van'daki Bayram Oteli için hasarlı oturulur raporu verilmiş!

Yargıtay 12. Ceza Dairesi'nin, Bayram Oteli'nin sahibi Tevfik Bayram hakkında verilen 11 yıl 1 ay 10 günlük hapis cezası yeniden yargılanan Tevfik Bayram, bugün ikinci kez hakim karşısına çıktı.

Bayram Oteli davası görüldü!

Bayram Oteli'nin sahibi Tevfik Bayram hakkında verilen 11 yıl 1 ay 10 günlük hapis cezasının Yargıtay 12. Ceza Dairesi'nce bozulması kararına uyan Van 2. Ağır Ceza Mahkemesi, davayı yeniden görmeye başladı.

Van Bayram Oteli davası yeniden görülecek!

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen depremde yıkılan Bayram Oteli'nin sahibi Tevfik Bayram hakkında verilen 11 yıl 1 ay 10 günlük hapis cezasının Yargıtay 12. Ceza Dairesi'nce bozulmasının ardından sanığın yargılanmasına yeniden başlanacak..

Fikri Işık: Yeni yollarla bayram trafiği rahatlayacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı fikri Işık, Ramazan Bayramı' da yaşanan trafik yoğunluğunun çözümü hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Yeni yollarla bayram trafiği rahatlayacak dedi...

Niğde’de kentsel dönüşüm Ramazan Bayramı’ndan sonra başlayacak!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kentsel dönüşüm projesinde son durum hakkında bilgi verdi. Niğde’de uygulanacak olan kentsel dönüşüm projesi için müteahhit firma çalışmalara Ramazan Bayramı’ndan sonra başlayacak...

Bodrum-Torba sahil şeridinde 3 bin 946 yapı hakkında yıkım kararı çıktı!

Başbakan Erdoğan, geçen yıl bayram tatilini geçirdiği Muğla’da incelemelerde bulunmuş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na “Talana engel olun” talimatı vermişti. Bodrum-Torba sahil şeridinde 3 bin 946 yapı hakkında yıkım kararı çıktı...

Hakkı Bayram Haberi

Hakkı Bayram

Baytun İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakkı Bayram tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat'ta kuruldu. 


Baytun İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışı her türlü emlak yapı inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,daire ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde sözleşmeler yapılara kat karşılığı binalar yapmak ve yaptırmak,yapılmış bina ve binalardaki daireler ile her türlü gayrimenkuller almak satmak komisyonculuğunu yapmak.


Baytun İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Bağdat Caddesi, Cami Sokak, Lokman İş Merkezi,...