07 / 07 / 2024

haldun dormenden kenter tiyatrosu açıklaması

haldun dormenden kenter tiyatrosu açıklaması

Türk tiyatrosunun duayenlerinden Haldun Dormen, Akasya Kültür Sanat'da 'Müfettiş' adlı oyunla hayranlarıyla buluştu.

Türkiye'deki 20 milyona yakın riskli konut çevresel sürdürülebilirliği de olumsuz etkiliyor!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkan Vekili ve Kurucu Üyesi ve Management Plus Genel Müdürü Dr. Haldun Ersen son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan kentsel dönüşümün önemine değindi. İşte o açıklamalar...

KENTSEV: İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasası hayata geçirilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkan Vekili Haldun Ersen, İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasasının hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Tasarruf Finansman sektörü 8 yılda yüzde 854 büyüdü! Sözleşme tutarı 106 milyar TL’ye ulaştı! 

Finansal Kurumlar Birliği Tasarruf Finansman Sektörü ile İbn Haldun Üniversitesi, ‘Tasarruf Finansman Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin kurulmasına ilişkin protokole imza attı. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşümde küçük müteahhitlere çağrı!

Afetlere dayanıklı şehirler için hazırladığı projelerinin tanıtımında konuşan KENTSEV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haldun Ersen, kentsel dönüşümde küçük müteahhitlere birleşerek projeleri yönetin çağrısı yaptı.

Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Skopea Turizm Yatırım Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Haldun Simavi, Esfender Korkmaz ve Çiğdem Simavi ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüm kredisi desteğinin artırılması sektörü canlandıracak!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Genel Sekreteri Dr. Haldun Ersen, kentsel dönüşüm kredisi desteğinin arttırılmasına yönelik yazılı açıklama yaptı.

Özekmekçi İnşaat Nakliyat Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özekmekçi İnşaat Nakliyat Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haldun Yücel tarafından kuruldu.

İbn Haldun'un evinin satışa çıkarıldığı haberleri üzerine inceleme başlatıldı!

Fas Kültür ve Gençlik Bakanı Mehdi bin Said, İslam düşünürü İbn Haldun'un evinin satışa çıkarıldığı ile ilgili haberler üzerine inceleme başlatılmasını talep etti.

Haldun Demirhisar kimdir?

Heavenly dDF isimli şirketin sahiplerinden Haldun Demirhisar kimdir? Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Haldun Demirhisar kim? İşte Haldun Demirhisar'ın biyografisi...

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Kardeşler Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin, Burak Şahin ve Haldun Şahin ortaklığında kuruldu.

Türkiye'de en yaşlı binalar hangi illerde?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Türkiye’deki konut stokuna ilişkin araştırma yaptı. KENTSEV Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Ersen, Türkiye'nin konut stoku ve deprem riski ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Mimar Dr. Haldun Baydar vefat etti!

Eskişehir Koleji mezunu Mimar Dr. Haldun Baydar dün hayatını kaybetti...

İbn Haldun Üniversitesi açıldı!

Teknolojik imkanlarla donatılan ve Üsküdar'da inşa edilen İbn Haldun Üniversitesi'nin açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.

haldun dormenden kenter tiyatrosu açıklaması Haberi

haldun dormenden kenter tiyatrosu açıklaması

Türk tiyatrosunun duayenlerinden Haldun Dormen, Akasya Kültür Sanat'da 'Müfettiş' adlı oyunla hayranlarıyla buluştu.



Alışveriş merkezlerinin kültür sanat aktiviteleri ile Türk tiyatrosunun salon sorununa çare olduğunu belirten Haldun Dormen, "Müfettiş, Şehir Tiyatrolarında ve Dormen Tiyatrosu'nda bir çok kez tiyatro severlerle buluştu. Benim Dormenler'de yaptığım reji başarısız oldu. Her zaman dürüst oldum. Gerçek neyse onu konuşmak gerekir" dedi.


Tiyatro izleyicisinin Dormen Tiyatrosu'nun tekrar perdelerini açması için beklentisi olduğunu ifade eden ünlü sanatçı, "Dormenler, Türk tiyatrosuna uzun yıllar hizmet verdi ve zirvede olduğu bir dönemde perdelerini kapattı. Böyle olması gerekiyordu ve bundan sonra perdelerini açmayacak. Bakın ben Kenter'lerin içine düştüğü duruma çok üzülüyorum. Kapanmak üzereler. Salonları düğün salonu olacak deniyor. Bırakmaları gerektiği noktada perdelerini kapatmaları gerekiyordu" şeklinde...