04 / 05 / 2024

halı ve zemin fuarı nerede

halı ve zemin fuarı nerede

Türkiye'nin ve Ortadoğu bölgesinin halı ve zemin kaplamaları alanındaki en büyük fuarı DOMOTEX Middle East, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, 10 Kasım'a kadar İstanbul Fuar Merkezi'nde katılımcı ve ziyaretçi ağırlamaya devam edecek...

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Kir ve tozları yüzeylerden söküp atan yüksek emiş güçlü elektrikli süpürge Bosch'ta! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evimin her yüzeyi temiz olsun kirden ve tozdan arınsın diyenler için Bosch,yüksek motor teknolojisi sayesinde halı ve tüm yüzeylerde maksimum hijyen sağlayan elektrikli süpürgeyi satış mağazasında cebinize uygun fiyatlarla satışa sunuyor.

Enza Home'dan halı ve aydınlatmada 2'inci ürüne yüzde 50 indirim! 25 Aralık 2022 fiyat listesi

Enza Home'da 31 Aralık 2022'de sona erecek kampanyada 2023 zamları gelmeden önce halı ve aydınlatma ürünlerinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası sürüyor. Kampanyadan yararlanmak için son günler...

Enza Home halı ve kilimlerde fiyatları indirdi! Online’a özel yüzde 20 indirim.. Enza Home 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Enza Home halı&kilim ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20 indirim yaptı. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi..

Madame Coco'da halı ve kilimler yüzde 50 indirimde! İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi

Madame Coco internet sitesinden yapılan alışverişlere özel "Sepette yarı fiyatını öde" kampanyasını duyurdu. Bu kampanya kapsamında halı ve kilimler de yüzde 50 indirimli olarak satılıyor. İşte kampanyanın detayları...

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

Hassat1 Orman Ürünleri İnşaat Ve Zemin Sistemleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hassat1 Orman Ürünleri İnşaat Ve Zemin Sistemleri İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de Ali Rıza Doğan tarafından kuruldu.

Çiftçi Towers'daki 437 daire ve dükkan icradan satışa çıkarılacak! İşte bir daire için belirlenen fiyat

İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan 25.000 metrekare tabana oturan zemin altında 10 kat ve zemin üstünde 45’er katlı iki kuleden oluşan Çiftçi Towers, icradan satışa çıkarıldı. Daireler için istenen fiyat belli oldu. İşte detaylar...

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Caymaz, Sabir Kıcır ve Salih Kıcır ortaklığında kuruldu.

Buka Ahşap Parke İnşaat Ve Zemin Kaplamaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Begal Group İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile Kadir Düzenli tarafından kuruldu.

İzmir'de deprem çalışması: Zemin modeli çıkarılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şehri afetlere karşı dirençli kılma vizyonu kapsamında kentte depremsellik araştırması gerçekleştirilmesi ve zemin davranış modelinin çıkarılması için protokole imza attı.

Yapı Malzemeleri ve Zemin Laboratuvarları Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik!

Yapı Malzemeleri ve Zemin Laboratuvarları Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gezay Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezay Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile  Osman Aygün tarafından kuruldu.

halı ve zemin fuarı nerede Haberi

halı ve zemin fuarı nerede


Türkiye'nin ve Ortadoğu bölgesinin halı ve zemin kaplamaları alanındaki en büyük fuarı DOMOTEX Middle East, kapılarını ziyaretçilerine açtı.


DOMOTEX Middle East'ten yapılan açıklamaya göre, 10 Kasım'a kadar İstanbul Fuar Merkezi'nde katılımcı ve ziyaretçi ağırlamaya devam edecek fuar, Türkiye'deki panjur, tente, kapı-geçiş, güneşten koruma sistemleri, pencere ve cam sanayisine yönelik ilk özel mesleki fuar "R+T Turkey" ile eş zamanlı düzenleniyor. Ziyaretçi profili örtüşen bu iki fuarın, sektöre büyük bir ivme kazandırması bekleniyor.


Zemin döşeme sektöründe çok sayıda uluslararası şirketi bir araya getiren ve ürünlerini Türkiye ve Ortadoğu'da görücüye çıkarmalarını sağlayan DOMOTEX Middle East, bölgenin tamamında bu tür bir kapsama sahip olan tek ticari fuar olma özelliğini taşıyor.


- Halı ihracatı 2013 sonunda 2,3 milyar dolara ulaşacak"


Fuarın açılışına Küresel Fuarlar Deutsche Messe AG Kıdemli...