25 / 07 / 2024

halk ekmek zam

halk ekmek zam

İstanbul'da son olarak 210 gram ekmek ve simite gelen zamlardan sonra fiyatlar 5 liraya yükseldi. Ekmeğe gelen zamlar İBB'nin sattığı Halk Ekmek'in de kaç liradan satılacağı sorusunu gündeme getirdi. Soruya cevabı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu verdi.

Yüzde 40 artacak. Un, süt, et, yoğurt, ekmek, çay hepsine tek tek zam gelmişti. Bir zam da ona geliyor

Enflasyonun artması ve zamların devam etmesiyle birlikte vatandaşın alım gücü hızla düşmeye devam ediyor. Un, süt, et, yoğurt, ekmek, çay hepsine tek tek zam gelmişti. Bir zam da ona geliyor. Yüzde 40 artış yaşanacak.

Markette ekmek, peynir, su, zeytin, şekerle birlikte hemen onu da sepete koyardık. Yüzde 24 zam geldi. Herkesin evinde

Vatandaşların markette ekmek, peynir, su, zeytin, şekerle birlikte hemen sepete koyduğu bir ürün hakkında üzen haber geldi. Yüzde 24 zam yapıldı.

Eskişehir Halk Ekmek A.Ş personel alımı yapacağını duyurdu!

Eskişehir Halk Ekmek A.Ş tarafından personel alımı yapılacağını açıkladı Buna göre belirtilen şartlar merak ediliyor. Başvuru şartları neler ve başvuru belgeleri ile başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halk Ekmek, personel alımı yapacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan İstanbul Halk Ekmek tarafından 40 personel alımı yapılacağı, adayların istihdam edileceği açıklandı. Yapılan duyuruda, adaylarda aranan nitelikler neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İstanbul'da Halk Ekmek yüzde 60 zamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İstanbul Halk Ekmek A.Ş (İHE) ekmek fiyatına yüzde 60 zam yapıldığını açıkladı. Buna göre, Halk ekmeğin fiyatı 5 liradan 8 liraya çıkmış oldu. Yeni fiyatlar ve haberin detayları...

İBB belediye şirketlerini özelleştirmeye hazırlanıyor: Önce İGDAŞ, ardından Hamidiye ve Halk Ekmek! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) belediye şirketlerini özelleştirmek için hazırlıklara başladı. İBB Finansman Şube Müdürü Neslihan Vural, İgdaş'ı 10 milyar dolar değerlemeyle halka arzını planladıklarına, sırada da Hamidiye ve Halk Ekmek'in olabileceğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Elektriğe yüzde 70 zam! Faturaları uçuracak dev zammın tarihi de açıklandı!

Halk TV Ekonomi Yazarı Olcay Aydilek, elektriğe yüzde 70 seviyesinde zam gelebileceğini söyledi ve kulislerde konuşulanları paylaştı. Peki elektriğe zam ne zaman gelecek? İşte Aydilek'in o paylaşımı ve gelen yorumlar...

İstanbul'da ekmeğe zam yolda! 

Ankara'da ekmek fiyatlarına gelen zamdan sonra İstanbul'da da ekmeğe zam geleceği ile ilgili açıklama yapıldı. İstanbul'da fırınlar için istenen kiraların arttığı gerekçesi ile ekmeğin kilogram fiyatının 60 liraya çıkabileceği duyuruldu.

Asgari ücrete ikinci zam mı geliyor? Milyonların gözü bu haberde! İlk sinyal geldi!

Asgari ücret konusu 2024'te gündemin en önemli madeeleri arasında geliyor. Halk, asgari ücrete bir zam daha geleceğini beklerken ilk sinyal geldi. Peki asgari ücrete ikinci zam mı geliyor?

İğneden ipliğe zam geliyor! Zam gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak! İşte o ürünler...

Elektrik zammı fabrikaların üretim maliyetini yükseltti. Başta temel gıda ürünleri olan şeker, un, ekmek, makarna, yağ olmak üzere beyaz eşyadan ayakkabıya, tekstilden temizlik malzemelerine kadar iğneden ipliğe hemen her ürüne zam yağacak. İşte zam gelmesi beklenen ürünler...

Son Dakika! Ekmeğe yüzde 30 zam geldi: İşte ekmeğin yeni fiyatı

Ekmeğe yüzde 30 zam geldi. Peki ekmek fiyatları ne kadar oldu? İşte ekmeğe gelen zam sonrası yeni fiyatlandırma...

Elektrik ve doğalgaza çift haneli zam yolda! Faturalar katlanacak!

Elektrik ve doğalgaza çift haneli zam yapılacağı gündeme geldi. Halk Tv yazarı Olcay Aydilek, konuya ilişkin bir yazı kaleme aldı. İşte ayrıntılar...

Elektrik faturalarına rekor zam gelecek iddiası! Ekim ayında faturanız bu kadar gelirse şaşırmayın!

Halk Tv yazarı Olcay Aydilek'den elektrik faturaları ile ilgili bir açıklamada bulundu. Ekimden itibaren elektrik faturalarına rekor zam geleceği iddia ediliyor. Peki ekimde elektrik faturasına ne kadar zam gelecek? İşte Ekim ayı elektrik tarifesi...

halk ekmek zam Haberi

halk ekmek zam

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da 5 liraya çıkan ekmek ve simit fiyatlarından sonra Halk Ekmek fiyatlarının kaç lira olacağını açıkladı. Geçtiğimiz 20 Haziran'da İstanbul Ataşehir, Üsküdar ve Kadıköy'de ekmek resmi fiyatı hala 3,5 lira olmasına rağmen fırıncılar tarafından 5 liraya çıkarılmıştı.

Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı akabinde Samsun'da toplantı yaparak söz konusu zamların gerçekle alakası olmadığını ifade ederek 27 Haziran itibarıyla ekmeğin yeniden 4 liradan satılacağını açıklamıştı. Balcı'nın açıklaması fırıncılar nezdinde bir karşılık bulmadı ve ekmek fırınlarda 5 liradan satılmaya devam etti.

Bu zamlar sonrasında dar  gelirli vatandaşın ekmek ihtiyacını temin ettiği İBB Halk Ekmek'in ne kadardan satılacağı da netlik kazandı.

"HALK EKMEK BİR SÜRE DAHA 2 LİRA OLACAK"

Ekrem İmamoğlu Twitter hesabından Halk Ekmek’e zam gelip gelmeyeceğine yönelik bir açıklama yaptı.

İmamoğlu, şunları...