07 / 05 / 2024

Halkbank emniyet mensuplarına özel kredi

Halkbank emniyet mensuplarına özel kredi

Halkbank, Polis haftasına özel emniyet mensuplarına; ister masrafsız, ister düşük faizli ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor.

Merkez Bankası faizi ne kadar yükseltmeye karar verdi?

Mehmet Şimşek'in "pozitif reel faiz" mesajı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) gelecek haftaki faiz kararı öncesinde önemli bir tartışma konusu haline geldi. Uzmanlar bu mesajın anlamını ve faiz tahminlerini basın mensuplarına açıkladılar. Peki merkez bankası faizi ne kadar yükseltecek?

Halkbank'tan flaş açıklama. Verdikleri para miktarını duyanlar kulaklarına inanamadı

Halkbank'tan vatandaşlara yönelik önemli miktarda kredi ödemesi gerçekleştirilecek. Banka tarafından verilecek kredi miktarını duyanlar kulaklarına inanamadı.

Halkbank'tan kamu çalışanlarına güzel haber! Hemen buraya bakın!

Halkbank, kamu çalışanlarına özel avantajlar sunuyor! Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, öğretmenlerden avukatlara, mühendislerden memurlara kadar her kesime özel faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. 

Halkbank Nisan ayına damga vurdu! Rekor promosyon ödemesi yapıldı 

Banka promosyonlarında yapılan güncellemeler EYT'nin nihayete ermesiyle yeniden şekilleniyor. Halkbank Nisan ayı için yaptığı yenilikler ile birlikte vatandaşların alakasını çekmeyi başardı ve Halkbank tarafından her ay açıklanan promosyon ödemeleri nisan ayı için de açıkladı.

EYT mensuplarına şok haber! Tarih yine ötelendi!

EYT’den emekli olmayı bekleyen yaklaşık 2,5 milyona yakın kişi için yeni bir öteleme haberi geldi. Deprem nedeniyle TBMM’nin 28 Şubat’a kadar çalışmalarına ara verdiği ve böylelikle, ilk maaş için tarihin değiştiği bildirildi.

Bankalar peş peşe açıklıyor! EYT mensuplarına borçları için kredi geliyor!

Önümüzdeki mart ayında ilk maaşını almayı bekleyen Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) mensuplarını çok sevindirecek bir gelişme daha yaşandı. Buna göre, EYT kapsamında emekli olmak isteyen ancak ödemesi gereken borcu için nakit parası olmayana kredi müjdesi geldi. Bankalar bu konuda peş peşe harekete

EYT mensupları dikkat! Borçlanma için ödediğiniz paranın bir kısmını geri alacaksınız!

Artık kendileriyle ilgili yasanın çıkması için gün sayan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) mensuplarına bir iyi haber daha geldi. EYT kapsamına girmek isteyenlerin, askerlik ve doğum borçlanması için ödedikleri paranın bir kısmını vergi indirimi yoluyla geri alabilecekleri duyuruldu. İşte detaylar…

Halkbank emekli promosyon rakamını duyanların ağzı kulaklarına vardı! Hemen bu son dakika kampanyasına bakın!

Halkbank emekli promosyon başvurusu ile ilgili detaylar pek çok emekli tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Halkbank emekli promosyonu ile ilgili detaylar da netleşiyor, rakamları duyanların ağzı kulaklarına vardı. Hemen bu son dakika kampanyasına bakın...

Halkbank'tan kış aylarına girerken dev adım! Bu kredi faizi evinizi ısıtacak

Halkbank, kış aylarına girerken önemli bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında ısı yalıtım işlemleri için çekilecek kredilerde düşük faiz uygulanacak. İşte detaylar...

Vakıf, Ziraat, Halkbank'ı geçip İş Bankası'na kafa tutan Yapı Kredi'den yeni kampanya

Emekli promosyonlarına Vakıf, Ziraat ve Halkbank'a fark attıktan sonra İş Bankası'na kafa tutan Yapı Kredi, yeni kampanyasının detaylarını duyurdu.

Emekli promosyonunda attığı deparla Vakıfbank, Ziraat ve Halkbank'ı geri bırakan Yapı Kredi, İş Bankası'na kafa tuttu

Emekli promosyonlarında yarış devam ediyor. Yaptığı atakla birlikte Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası'nı geride bırakan Yapı Kredi, şimdi de İş Bankası'na kafa tuttu. Gelin hep birlikte Yapı Kredi'nin deparının ayrıntılarına bakalım.

Emekli promosyonlarına okkalı zam geldi! Akbank, Garanti, Ziraat derken Halkbank açıkladı

Emekli promosyonlarına hem okkalı bir zam geldi hem de süreleri uzatıldı. Emekli promosyonlarına gelen bu zamların ardından vatandaşlar kamu bankalarının nasıl bir yol izleyeceğini merak etmeye başladı. İşte Halkbank'ın vereceği promosyon miktarı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden maaş promosyonu açıklaması!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), tarafından teşkilat mensuplarının promosyonları ile alakalı  iddialara yönelik yeni bir bilgilendirme yapıldı. Yapılan açıklamada imzalanan anlaşmanın detaylarına da yer verildi. İşte o açıklama...

Halkbank emniyet mensuplarına özel kredi Haberi

Halkbank emniyet mensuplarına özel kredi

Halkbank, Polis haftasına özel emniyet mensuplarına; ister masrafsız, ister düşük faizli ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Kampanya adı 'Kredi 155' olan krediden yararlanmak isteyen emniyet mensupları hemen başvuru yaparak ihtiyaçlarını ertelemeden, üstelik 2 adet otomatik ödeme talimatı vererek 1 puan faiz indirimi de kazanabiliyor.


10 Bin TL İhtiyaç Kredisinin Faiz Oranı %1

Halkbank'ın Polis haftasına özel balşattığı kampanyadan yararlanmak isteyenler, isterlerse 50 TL kredi tahsis ücreti ödeyerek %1 ihtiyaç kredisi faiz oranı ile 10 bin TL kredi kullanabiliyor. KrediPazari.com'un verdiği bilgilere göre, kredi tahsis ücreti ödemeden masrafsız kredi kullanmak isteyenler ise 36 ay vadeli %1.05 faiz oranlı seçeneklerden faydalanabiliyor. Tüketiciden yıllık 30.73 TL sigorta priminin talep edildiği masrafsız kredi kampanyasının aylık maliyeti %1.28'e, yıllık maliyeti ise %15.34'e karşılık...