07 / 05 / 2024

Halkbankın Finans Merkezindeki gökdelenleri Ağaoğlundan

Halkbankın Finans Merkezindeki gökdelenleri Ağaoğlundan

Halkbank'ın kuruluşu Halk GYO A.Ş.'nin, İstanbul Finans Merkezi'nde yaptıracağı 2 gökdelen için ÇED süreci başlatıldı. 840 milyon liraya mal olacak gökdelenleri, Ali Ağaoğlu'nun firması yapacak.

Ziraat, Vakıfbank, Halkbank peş peşe açıkladı! 1,5 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri şaşırttı!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar hem kamu bankalarının hem de özel bankaların konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki kamu bankalarının konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte Ziraat, Vakıfbank, Halkbank'ın konut kredisi faiz oranları...

400 bin TL ile taşıt kredisi! Otomobil alacaklara 48 ay vade ile kredi verilecek! 

Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar için, uygun kredi imkanları araştırılmakta. Buna göre, Halkbank'ın sunduğu taşıt kredisi olanakları da vatandaşlara cazip geliyor. 400 bin TL gibi bir miktar için Halkbank'ın sunduğu faiz oranları ve vade ve geri ödeme seçenekleri sunuluyor. 

Halkbank’tan 1,5 Milyon TL konut kredisi imkanı! 

Konut kredisi çekmek isteyen vatandaşlar kredi maliyetlerine ilişkin son günlerde yaşanan ekonomik gelişmeleri yakından takip ediyor. Bankalardan gelen kredi oranları da merak edilen konular arasında. Peki Halkbank’ın konut kredisi faizi ne kadar oldu?

Kredi notu kötü olanlar konut kredisi kullanabilir mi?

Ev almak isteyen vatandaşların finans için başvurduğu konut kredisinden faydalanmak isteyenler şartları merak ediyor. Özellikle kredi notu düşük olanlar kredi alıp alamayacağını merak ediyor. Peki, Kredi notu kötü olanlar konut kredisi kullanabilir mi? İşte detaylar...

Halkbank'tan flaş açıklama. Verecekleri para dudak uçuklattı

Özel bankalar arasında olduğu gibi kamu bankaları arasında da kredi konusunda rekabet devam ediyor. Halkbank'ın kredi olarak vereceği parayı duyanların ağzı adeta açık kaldı.

Garanti Bankası, Akbank, Halkbank, Ziraat Bankası... En uygun kredi veren bankalar açıklandı

En uygun kredi veren bankalar açıklandı. Bu bankalar arasında Garanti Bankası'nın Ziraat Bankası'nın ve Halkbank'ın da kredi oranları yer alıyor.

Altın yatırımcıları ters köşe olacak! Finans devi resmen rakam verdi! Bu rakamı görenlerin tansiyonu fırlayacak

Almanya'nın finans devleri arasında yer alan Commerzbank, altın beklentisini düşürdü. Öyle bir rakam açıkladı ki yatırımcılar ters köşe olacak. İşte altının geleceği o seviye...

Halkbank’tan Büyük Fırsat! Bankanın açıklaması ortalığı çalkaladı

Devlet bankası Halkbank'tan krediler konusunda büyük bir fırsat geldi. Halkbank'ın yaptığı faizsiz kredi açıklaması büyük bir yankı uyandırdı. İşte detaylar...

HSBC'nin faturası kesildi! WhatsApp cezası olarak tam 15 milyon ödeyecek!

HSBC, çalışanlarının finans sektöründe uygun olmayan mesajlaşma uygulamaları olan WhatsApp gibi platformları kullanması nedeniyle 15 milyon dolarlık ceza ödemek zorunda kalacak.

Halkbank'tan bomba açıklama geldi. Halkbank'ın açıklamasını atlamayın

Kamu bankaları da özel bankalar gibi kredi kampanyalarını açıklamaya devam ediyor. Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank da vatandaşlarla kredi paketinin detayını paylaştı.

İstanbul Finans Merkezi’nde geri sayım başladı! Kamu bankaları taşınma hazırlığında!

İstanbul Finans Merkezi’nde inşaat çalışmalarında son aşamaya gelinirken, kamu bankaları da taşınma hazırlıklarını sürdürüyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın nisan ayı içerisinde birim birim Ataşehir’deki genel müdürlük binalarına taşınacağı belirtiliyor.

Halkbank'tan 16.980 TL peşinatla müstakil ev! Süresi dolmadan başvurun!

TOKİ çıkmayınca farklı fırsatlara yönelen vatandaşlara ilaç gibi bir haber Halkbank'tan geldi. Mülkiyet hakkı kendisine geçen ev, arsa, iş yeri gibi gayrimenkulleri uygun imkanlarla satışa sunan Halkbank'ın ilanları arasında en dikkat çekeni ise 566 bin lira değerinde 121 metrekare alana sahip müsta

Kredi almak isteyenlere efsane haber! 12 ay geri ödemesiz kredi başvurusu başladı! Fırsat bu fırsat!

Üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinden mezun olanlara bir yıl geri ödemesiz kredi verileceği duyuruldu. Halkbank’ın ‘Genç Girişimci Kredisi’, sayesinde genç girişimciler uygun koşullarda kredi çekerek kendi işini kurabilecek.

Halkbankın Finans Merkezindeki gökdelenleri Ağaoğlundan Haberi

Halkbankın Finans Merkezindeki gökdelenleri Ağaoğlundan

Mehmet Demirkaya Çevre ve Şehircilik İstanbul Î1 Müdürlüğü, Küçükbakkalköy 3328 ada 4 ve 11 nolu parsellerde Halkbank'ın kuruluşu Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Halk GYO A.Ş.) tarafından yapılması planlanan, İstanbul Finans Merkezi kapsamındaki alışveriş, ofis ve ticari alan projesi ile ilgili olarak Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) sürecinin başlatıldığını duyurdu. Gökdelenlerle ilgili olarak 'Nihai Proje Tanıtım Dosyası'nda işin tanımı şöyle yapıldı: "Yapılması planlanan projede, AVM, ticari alanlar, kiralık ofis alanları, kişisel bakım/aksesuar, kafeteryalar, toplantı salonları, oditoryum, data merkezi, kapalı otopark ve Halkbank Genel Müdürlüğü'nün ihtiyaçlannı karşılamak üzere ayrılmış alanlardan oluşacaktır.'' Akdeniz İnşaat yapacak Proje bedeli 840 milyon lira olarak hesaplanan gökdelenlerin yapılacağı parsellerden biri 16 bin 231 metrekare, diğeri ise 12 bin 236 metrekare büyüklüğünde. İstanbul Boğazı'nı geçen otoyolların kesiştiği...