30 / 04 / 2024

Haluk Sert özgeçmiş

Haluk Sert özgeçmiş

Nar Yatırım İcra Kurulu Üyesi ve As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert kimdir? Haluk Sert inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Haluk Sert'in biyografisi...

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Yatırımcılar dikkat: Gram altında zikzak dönemi bitti! Altın fiyatları düşecek mi? İşte detaylar...

Altın fiyatlarındaki dalgalı seyir yatırımcıları tedirgin etmeye başladı. Sert yükselişten sonda düşüşe geçen gram altının seyri merakla takip ediliyor. Peki, gram altında yükseliş sürecek mi? İşte detaylar...

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi? İşte ayrıntılar...

İbrahim Haluk Öğütçü nereden mezun olmuştur? İbrahim Haluk Öğütçü evli mi?

İbrahim Haluk Öğütçü kimdir? İbrahim Haluk Öğütçü hangi mesleği yapıyor? İbrahim Haluk Öğütçü nereden mezundur? İşte detaylar!

Konut satışlarındaki sert düşüş fiyatları nasıl etkileyecek? Ev fiyatları düşecek mi?

Nisan ayı konut satışları Türkiye genelinde geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 35.6 düştü. Peki, Konut satışlarındaki sert düşüş fiyatları nasıl etkileyecek? Ev fiyatları düşecek mi? İşte uzman ismin konuya ilişkin değerlendirmesi...

Borsa neden düşüyor? Düşüş devam edecek mi? 

Borsa İstanbul'daki gerileme bugün yüzde 4'ü geçti. Birçok hissenin taban olmasıyla BİST 100, 4 bin 300'ü geçemedi  Piyasa takipçileri borsadaki sert düşüşün sebebini sorguluyor. Analistler borsadaki düşüşü yorumladı. Peki Borsa neden düşüyor? Düşüş devam edecek mi? 

Bitcoin, kripto şirketlerinde yaşanan finansal sorunlarla birlikte sert düştü!

Bitcoin (BTC) fiyatları, hafta başından bu yana 23.000 dolar seviyesinde hareket ediyor. Bitcoin’de Sert Düşüşün Devamı Gelir mi? İşte bütün ayrıntılar...

Gram altın 1.000 TL'nin altına düşer mi? Nefesler kesildi! Herkes bu cevabı bekliyor! Uzman isimden net yanıt geldi

Merkez Bankası faiz kararından sonra gözler altın piyasasına çevrildi. Altında sert düşüşler devam ediyor. Gram altın 1131 TL oldu. Peki Gram altın 1.000 TL'nin altına düşer mi? Nefesler kesildi! Herkes bu cevabı bekliyor! Uzman isimden net yanıt geldi.

Xiaomi Mi Robot Süpürge ve Paspas en uygun fiyata nerden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ süpürge, sert zemin ve halı üzerinde kullanım imkanı sunuyor. Akıllı süpürgenin hem süpürme hemde silme özelliği bulunuyor? Peki yüksek performans ile çalışan akıllı robot süpürgenin diğer özellikleri neler?

Haluk Levent beklenen açıklamayı erken yaptı. Ahbap'ta toplanan paralara el mi konulacak?

Haluk Levent dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdan sonra sosyal medyada çeşitli iddialar gündeme getirildi. Açıklama erkene çekildi.

Borsada 'muazzem volatilite!'! Yoksa rüzgar tersine mi dönüyor?

Uzunca süredir sürekli yukarı yönlü seyreden Borsa İstanbul'da bugün yaşanan sert dalgalanmalar ve BIST 100 endeksinin günü, yüzde 1,64 değer kaybederek kapaması, ‘borsada rüzgar tersine mi döndü?’ sorusunu akıllara getirdi.

Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? Altın Kahini İslam Memiş'ten sert uyarı geldi! Bunu yapan net batacak

Altın fiyatları senenin son günlerinde rekor denemeleri yaparken, Altın Kahini İslam Memiş ''elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunu soranlar için ''bunu yapan batacak'' diyerek sert uyarıda bulundu. 

Haluk Sert özgeçmiş Haberi

Haluk Sert özgeçmiş

Haluk Sert kimdir?

Haluk Sert, 1968 İstanbul doğumlu. İstanbul Teknik Üniversitesi, inşaat Yüksek Mühendisliği 1989 yılı mezunu olan Haluk Sert, Nar Yatırım İcra Kurulu Üyesi ve As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı.


İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi “ İnşaat İşletmeciliği” ve İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi “ Organizasyon ve İşletme Politikası” bilim dallarında iki yüksek lisans diploması sahibidir. Üniversite yıllarında inşaat sektörüne girmiş, 1990 yılında As Yapı İnşaat Şirketini kurmuştur.            


Denizli Buldan ilçesinin, ünlü dokuma ustası Halil Sert’in torunu olan Haluk Sert; 1970 yılında, babası Abdullah Özol Sert tarafından kurulan ve halen faaliyetlerini sürdüren As Tekstil ve Dokuma Firması’nın Sultanhamam merkezinde küçük yaşlardan itibaren çalışmaya başlamış ve ticaret yaşamına dair önemli deneyimler elde etmiştir. 


Aynı zamanda inşaat yüksek mühendisi...