30 / 04 / 2024

Hamdi Erdoğan hayatı

Hamdi Erdoğan hayatı

Sami Beach Otel, Yalıkavak Sağlık Ocağı, Ozar İş Merkezi, Jasmin Beach Otel gibi projeler ile çalışan mimar Hamdi Erdoğan kimdir? Mimar Hamdi Erdoğan'ın çalıştığı diğer hangileridir? İşte Hamdi Erdoğan...

Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışandan emekliye kadar herkese söz verdi: Hayat seviyesi eskisinin de üzerine çıkacak! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir son dakika açıklaması geldi. Son dönemde alım gücünün düşmesinden dolayı büyük bir zorluk yaşayan vatandaşın sorunların farkında olduklarını aktaran Erdoğan, hayat seviyesinin eskisinin de üstüne çıkacağına dikkat çekti. 

Erdoğan duyurdu! 100 bin TL destek verilecek! 100 bin TL'den kimler faydalanacak yardım başvurusu nasıl yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına 100 bin lira nakdi yardım yapılacağını duyurdu. Peki, 100 bin TL destek verilecek! 100 bin TL'den kimler faydalanacak yardım başvurusu nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Cumurbaşkanı Erdoğan: Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı! 

Cumurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Petrol üretimimizi 2023'te günlük 100 bin varile çıkartmayı hedefliyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın petrol üretiminden TOGG'a, ihracattan hayat pahalılığına ilişkin yaptığı o açıklamalar...

Hükümetten madencilerin ailelerine maaş ve nakdi destek geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan yasal düzenleme talimatı verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Merkez ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Bartın Amasra’daki maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine mali destek için parti grubuna “yasal düzenleme” hazırlığı yapılması talimatını verdi. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yüksek zam' çıkışı: Ne hale getirdiğimiz ortada

Cumhurbaşkanı Erdoğan günden güne artan hayat pahalılığı karşısında "açız" diye seslenenlere cevap verdi. Erdoğan, ülkeye yapılan yatırımlar sayesinde yoksulluğu sona erdirdiklerini söyledi. Erdoğan, "Aç kalan falan yok" açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik koronavirüs mesajları!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan korona salgınıyla ilgili açıklamalar yapmak üzere basın mensuplarının karşısına çıktı. Erdoğan, “Gönüllü veya zorunlu karantina uygulamaları sebebiyle günlük hayatı durma noktasına getiren bu sürecin boyutu kadar ekonomik sonuçları ortaya çıkacaktır” dedi.

Erdoğan Bektaş inşaatı devam eden okulları inceledi!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Hamdi Yılmaz ve diğer yetkililer ile birlikte Rize Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ve ek hizmet binalarında incelemelerde bulundu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erdoğan Daldal vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi 1961 mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Erdoğan Daldal hayatını kaybetti. Erdoğan Daldal'ın cenazesi 17 Temmuz Pazar günü Edirnekapı Mezarlığı'na defnedildi.

Erdoğan Toprak: Zengin Türkler ABD ve Avrupa’da konut alıyor!

CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak, maddi durumu iyi olan Türklerin, ABD ve Avrupa’da konut satın alarak yeni bir hayat için, ülkeden taşındıklarını açıkladı.

Kale Grubu'nun acı günü! Latifei Nur Erdoğan vefat etti!

Kale Grubu Yapı Ürünler Bölüm Başkanı Ferdi Erdoğan'ın annesi Latifei Nur Erdoğan hayatını kaybetti. Ailesi ve Kale Grubu taziye ilanı yayınlattı. Latifei Nur Erdoğan'ın cenaze töreni bugün düzenlenecek.

Hamdi Erdoğan: Dere yatağına villa yapılmasın!

Bodrum'da selin yarattığı yıkımın izleri silinmeye çalışılıyor. Kentte inceleme yapan TMOBB Mimarlar Odası Bodrum Temsilcisi Hamdi Erdoğan, felaketi kader olmaktan çıkarmak için acil olarak dereler için ıslah projelerinin hazırlanması gerektiğini söyledi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Ali Erdoğan Yaramoğlu vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversiteler Birliği Üyesi, 1955 İTÜ İnşaat Mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi, Eski Karayolcu Raziye Yaramoğlu'nun 54 yıllık hayat arkadaşı Ali Erdoğan Yaramoğlu vefat etti.

Hamdi Erdoğan hayatı Haberi

Hamdi Erdoğan hayatı

Hamdi Erdoğan kimdir?

Hamdi Erdoğan,  1965 yılında İstanbul'da doğdu. 1986 yılında Yıldız Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 


Aynı üniversitenin Şehir ve Bölge Planlama Ana Bilim Dalı'nda yüksek lisans eğitimini 1990 yılında tamamladı. Çeşitli mimarlık ofislerinde ve şantiyelerde sürdürdüğü mimarlık çalışmalarına, 2000 yılından itibaren Bodrum'da kendi ofisinde devam etmektedir.


Hamdi Erdoğan projeleri...

Sami Beach Otel (2008 - Sürüyor)

Yalıkavak Sağlık Ocağı (2008 - Sürüyor)

Ozar İş Merkezi (2008 - Sürüyor)

Jasmin Beach Otel (2008 - Sürüyor)

Ören Apart Otel (2008 - Sürüyor)

Ören Oteli (2008 - Sürüyor)

Özcan Evleri (2008 - Sürüyor)

Acar Evleri (2008 - Sürüyor)

Sami Evleri (2008 - Sürüyor)

Elalmış Evi (2008 - Sürüyor)

Eskişehir Ticaret Odası (2008)

Fethiye Belediyesi Alışveriş ve Yaşam Merkezi Ulusal Mimari Yarışma Projesi (2008)

Yıldırım Evleri (2008)

Villa Rüya (2007 - Sürüyor)

Sakarya Villaları (2007 - Sürüyor)

Glory Houses (2007 -...