04 / 05 / 2024

Hamıd Fatehı

Hamıd Fatehı

Ev Elite İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hamıd Fatehı tarafından 3 Ağustos'ta 10 bin TL sermaye ile Fatih, Mesihpaşa Mahallesi, Ordu Caddesi, Kardeşler İş Hanı'nda kuruldu.

Küresel ham çelik üretimi ekim ayında yıllık yüzde 0,6 oranında yükseldi

Küresel ham çelik üretimi, ekim ayında geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 0,6 yükselerek 150 milyon tona kadar çıktı. Merkezi Brüksel'de bulunan Dünya Çelik Birliği (Worldsteel), ekim ayı ham çelik üretim verilerini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları..

Türkiye'de ham çelik üretimi 9 ayda 24,5 milyon ton azaldı

Türkiye'nin ham çelik üretimi ocak-eylül döneminde, geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 10,1 azalarak 24,5 milyon ton olarak gerçekleşti. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'nin ticari ham petrol stokları 10 milyon arttı! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar?

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 10 milyon 200 bin varil artış kaydetti. Hal böyle olunca gözler güncel petrol fiyatlarına çevrildi. Bugün brent petrol yükseldi mi, düştü mü? 13 Ekim brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu?

Sezdemir Metal Geri Dönüşüm Plastik Ham Madde Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezdemir Metal Geri Dönüşüm Plastik Ham Madde Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezer Demirkol tarafından kuruldu.

Küresel ham çelik üretimi 152,6 milyon tona ulaştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, küresel ham çelik üretimi, Ağustos ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 2,2 artış gösterererek, 152,6 milyon tona ulaştı.

Hera Dekorasyon Gayrimenkul Ajans Ve Kozmetik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Dekorasyon Gayrimenkul Ajans Ve Kozmetik Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamıdreza Yadegarı tarafından kuruldu.

Globus Ventures Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Globus Ventures Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Fateh Fadhel, K. Abdulhageed Al Dubaı, Sameer Alkasmee ve Vaıl Aldhrab ortaklığında kuruldu.

Prıme Park Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Prıme Park Mühendislik Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sayed Hamıdreza Fatehı tarafından kuruldu.

Küresel ham çelik üretimi Mayıs ayında yüzde 5,1 düştü!

Merkezi Brüksel'de bulunan Dünya Çelik Birliği (Worldsteel) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, küresel ham çelik üretimi, Mayıs ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,1 düştü ve 161,6 milyon ton oldu.

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayraktar ve Samer Abdul Hamıd ortaklığında kuruldu.

Meta Commerce İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Meta Commerce İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Ebadı ve Mohammad V.M. Gharehlar ortaklığında kuruldu.

Ham petrol son 9 ayın dibini gördü! Akaryakıta indirim gelecek mi?

Ham petrol fiyatı, birçok ülkede yapılan faiz yükselişinin küresel enerji görünümüne ilişkin beklentileri kötüleştirmesiyle son 4 haftayı da düşüşle tamamlamaya hazırlanırken, ABD ham petrolü 2022 Ocak ayından beri ilk kez 80 doların altına geriledi.

Brent petrol fiyatlarında yeni hafta şoku! Brent petrol fiyatları düşüyor! 12 Eylül 2022 brent petrol fiyatı

Petrol fiyatları, küresel talebin zayıfladığına ilişkin spekülasyonları yükselmesiyle ve Rus ham petrolünün fiyatını sınırlama çalışmalarıyla beraber yeni haftaya düşüşle giriş yaptı. Peki petrol fiyatlarını neler bekliyor? İşte petrol piyasasındaki son durum...

Hamıd Fatehı Haberi

Hamıd Fatehı

Ev Elite İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hamıd Fatehı tarafından 3 Ağustos'ta 10 bin TL sermaye ile Fatih, Mesihpaşa Mahallesi, Ordu Caddesi, Kardeşler İş Hanı'nda kuruldu.


Ev Elite İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, otel, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...