14 / 05 / 2024

Hamit Tonğuç

Hamit Tonğuç

Özyükselen İnşaat Emlak ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Aras, Erkan Aksu, Hamit Tonğuç tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu.

Gaziantep'te bulunan çiftçilere 3 bin 800 ton tohum ve gübre desteği verildiği açıklandı

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından çiftçilere yönelik 3 bin 800 ton tohum ve gübre dağıtımı gerçekleşti. Tarımın dünya ve ülkemiz için çok önemli olduğu göz önünde bulundurularak, sektöre teşvik ve destek uygulamaları da devam ediyor. İşte haberin detayları...

1 ton demirin fiyatı uçtu! İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 9 Ağustos 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinin başında gelen demire bugün zam geldi. Demir fiyatları gelen zamlarla birlikte resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 9 Ağustos 2023 demir fiyat listesi.

Müteahhitlere zam şoku! İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu?

Müteahhitler bugün demire gelen zamla birlikte şoka uğradı. Demir fiyatlarına bugün gelen zamdan sonra fiyatla resmen fırladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 2 Ağustos 2023 demir fiyat listesi. 

Demir fiyatlarında 'U' dönüşü! 1 ton demirin fiyatı 20 bin TL'nin altına geriledi!  6 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları Temmuz ayında rekor kırdı. 1 ton demirin fiyatı 20 bin TL'yi geçerek tarihin en yüksek rakamına ulaştı. Fakat son gelen indirimler sonrası demir fiyatlarına ''U'' dönüşü yaşandı. Demir fiyatları ne kadar ? Güncel demir fiyatları kaç lira? 6 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına görülmemiş zam! 1 ton demirin fiyatı resmen uçtu! 4 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarında bu zamana kadar görülmemiş zam geldi. Demir fiyatları Temmuz ayı ile birlikte adeta uçuşa geçti. 1 ton demir ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 4 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, dolar kurunun 26 TL olması ile tavan yaptı. Son zamanlarda peş peşe gelen zamların ardından 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatları resmen uçtu! 9 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Son zamanlarda demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Gelen indirim sonrasında demir düşüşe geçen demir fiyatlarına bu hafta zam geldi. Demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 9 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına tekrar zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 7 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde peş peşe indirim gelen demir fiyatlarına bugün tekrar zam geldi. Gelen zamla birlikte 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 

Demir fiyatları resmen uçtu! Fiyatlar tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 23 Şubat 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demire bugün tekrar zam geldi. Demir fiyatları resmen uçtu! Fiyatlar tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 23 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 1 ton demir ne kadar oldu? 20 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Dalian demir cevheri vadeli fiyatları, en büyük çelik üreticisi olan Çin'de yüksek talep beklentilerinin risk iştahını desteklemesi ile demir fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 1 ton demir ne kadar oldu? 20 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen uçtu! Demir fiyatlarına dev zam geldi! 28 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bu hafta dev zam geldi. Demir fiyatları gelen zamlarla birlikte resmen uçtu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 28 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 27 Ocak 2023 demir fiyat listesi 

İnşat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatları merak ediliyor. Bu hafta peş peşe zam gelen demir fiyatları yükselişe geçerken güncel demir fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira?

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 24 Ocak 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat demir fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Gelen zamlarla birlikte 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 24 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Hamit Tonğuç Haberi

Hamit Tonğuç


Özyükselen İnşaat Emlak ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Aras, Erkan Aksu, Hamit Tonğuç tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu. 


Özyükselen İnşaat Emlak ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT: a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...