26 / 07 / 2024

Hande Soral galata ev

Hande Soral galata ev

KISA bir süre önce aşk yaşamaya başlayan oyuncular Hande Soral ve İsmail Demirci, birlikte yaşama kararı aldı. Çift, şu sıralar çekimlerden arta kalan tüm vakitlerini ev arayarak geçiriyor.

Hande ve Bensu Soral, çiftlik evinden vazgeçmiyor!

Gümüşlük'teki evlerinde yüksek ses nedeniyle komşularının rahatsız olduğu Oyuncu kardeşler Hande ve Bensu Soral, bu kez hep birlikte Dalyan'a gitti.

Hande Soral ve İsmail Demirci Galata'da ev arıyor!

KISA bir süre önce aşk yaşamaya başlayan oyuncular Hande Soral ve İsmail Demirci, birlikte yaşama kararı aldı. Çift, şu sıralar çekimlerden arta kalan tüm vakitlerini ev arayarak geçiriyor.

1980 yılında Galata Köprüsü tarih olacakmış!

1980 yılında İstanbul Belediyesi'nin Hükümete yaptığı teklif kabul edilirse Galata Köprüsü tarih olacakmış. Köprünün yıllık masrafı 100 milyon lirayı buluyormuş. Tarihi köprünün kaderi Hükümetin alacağı karara bağlıymış.

1979 yılında Galata ile Unkpanı arasına üçüncü bir köprü yapılacakmış!

1978 yılında Belediye ile Karayolları, Galata ve Unkapanı arasında bir köprü yapımı için anlaşmaya varmış. Belediye Meclisi'nin onayından geçtikten sonra 1979 yılında uygulamaya konulacak köprü 600 milyon liraya mal olacakmış.

Galata Tüneli 140 yaşında!

İstanbul'un ilk metrosu sayılan Karaköy-Beyoğlu arasındaki 573 metrelik demiryolu tüneli (Galata Tüneli) bundan tam 140 sene önce bugün, yani 17 Ocak 1875'te hizmete girdi.

Galata Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Çifci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

1975 yılında Eminönü ve Galata'daki düzensizliğe son verilecekmiş!

1975 yılında İstanbul Belediye Ahmet İsvan, Eminönü Meydanı ve Galata Köprüsü'nde incelemeler yapmış. Düzensizliğe son verilecek diyen İsvan, iskelelerin bulunduğu yerin otobüs durağı olacağını söylemiş.

Yeni Galata Köprüsü bu gece deniz trafiğine açılacak!

Yeni Galata Köprüsü’nde baskül köprünün mesnet, kiriş ve kilitlerinin yağlanması çalışması ile köprünün deniz trafiğine açılması işlemi yapılacağından, köprü Salı ve Perşembe günü 01:30-04:30 saatleri arasında araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

1970 yılında Galata Köprüsü 126 yaşına basmış!

1970 yılında, Sultan Abdülmecit tarafından 237 bin altına ahşap olarak yaptırılan Galata Köprüsü 126 yaşına başmış. Haberde Eski Galata Köprüsü'nün 1844 yılındaki, 1870 yılındaki ve 1930 yılındaki fotoğrafları da mevcut...

Galata Kulesi, 30 bin liraya İstanbul Belediyesi'nden kiralık!

İstanbul Belediyesi'nin Galata Kulesi'ni 1968 yılında aylık 30 bin liraya kiraya verdiği ortaya çıktı. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkarttığı o haber...

1968 yılında Galata Kulesi aylık 30 bin liraya kiraya verilmiş!

1968 yılında İstanbul Belediyesi, restorasyonu tamamlanan Galata Kulesi'ni kiraya vermiş. Turistik site haline getirilen Galata Kulesi'ne giriş biletle olacakmış. Kule, aylık 30 bin liraya kiraya verilmiş.

Yeni Galata ve Atatürk Köprüleri bu gece trafiğe kapanıyor!

İstanbullular dikkat!.. Atatürk Köprüsü bu gece saat 00:00’dan 04:30’a kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak. UKOME kararı gereği olarak gerektiğinde Atatürk ve Yeni Galata Köprüleri 1 saat deniz trafiğine açılacak.

1967 yılında Galata Kulesi'nin restorasyonu tamamlanmış!

1964 yılında başlanan, Galata Kulesi'nin restore işi 1967 yılında tamamlanmış. 3 milyon liraya restore edilen sekiz katlı Galata Kulesi'nin boyu, yerleştirilen külah ile 70 metreyi bulmuş.

Hande Soral galata ev Haberi

Hande Soral galata ev

 “Yılanların Öcü” dizisinde başrol oynayan Soral ile “Babaların Babası” adlı sinema filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Demirci, şu sıralar çekimlerden arta kalan tüm vakitlerini ev arayarak geçiriyor. Sevgililerin yaşamak istediği yer ise İstanbul’un tarihi semtlerinden...