11 / 05 / 2024

hangi evler az prim yapar

hangi evler az prim yapar

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, hangi evlerin çok prim yapacağını, hangi evlerin az prim yapacağını kaleme aldı..

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Hangi evler konut kredisine uygundur?

Kamu ve özel bankalardan konut kredisi almak isteyenler "Hangi evler konut kredisine uygundur?" sorularına yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı! Hangi milyarderin kaç evi var? İşte evlerinin değerleri...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı. Peki hangi milyarderin kaç evi var? Evlerinin değerleri ne kadar?

Hangi ilde deprem oldu? İşte son depremler! Acil bakın!

Hangi ilde deprem oldu? Az önce deprem mi oldu sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte AFAD son depremler listesi...

Az önce deprem mi oldu? Bugün hangi illerde sarsıntı oldu? İşte son dakika AFAD deprem listesi

Türkiye'de meydana gelen ve 11 kenti etkileyen deprem felaketinden sonra, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Hatay deprem ile sallanmaya devam ediyor. Peki, bugün hangi illerde deprem oldu? İşte detaylar...

Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Bugün hangi iller sallandı? İşte 25 Haziran 2023 deprem listesi...

Türkiye'de meydana gelen depremler, AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılıyor. Peki, bugün hangi illerde deprem oldu? İşte 25 Haziran 2023 deprem takvimi...

En ucuz kurbanlıklar nerede satılıyor? Hangi market zam oranını arttırdı?

 Migros ve A101 ve CarrefourSA gibi süpermarketlerin sattığı kurbanlıkların fiyatları gündeme düştü. Kurban bayramına az bir zaman kala vatandaşlar, en ucuz kurbanlık fiyatları hangi süpermarketlerde bulunuyor? Hangi market zam oranını en fazla artırdı? sorularının cevabını arıyor.

Az ve orta hasarlı binalara DASK ne kadar ödeme yapar? Devlet desteği olacak mı? İşte yanıtı

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından yüz binlerce bina ya yıkıldı ya da orta ve az ölçekli hasar yaşadı. Vatandaşlar devlet desteğinin hangi binaları kapsadığını araştırıyor. Birçok vatandaş DASK ödemeleri ve devlet desteklerinin detaylarını merak ediyor. İşte tüm detaylar...

Depremzede 10 ildeki üzücü gerçek! En az deprem sigortası hangi şehirde çıktı?

Geçtiğimiz pazartesi günü yaşanan büyük deprem felaketinin ardından, üzücü bir gerçek daha ortaya çıktı. Depremin vurduğu illerdeki binaların yarısından fazlasının sigortasız olduğu belirlenirken, deprem sigortasının en az olduğu il ise bakın hangisi çıktı?..

Yeni evim kampanyası hangi evler? Yeni evim kampanyası nedir? Orta gelirliye konut kredisi kimlere verilir?

Yeni evim kampanyası orta gelirli vatandaşlar için hayata geçiyor. Bu kampanya için merak edilen sorular sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Prefabrik ev yaptıracakların dikkatine! Bunu bilmeden inşaata başlamayın! Hangi arsaya prefabrik ev yapılır?

Prefabrik evler her arsaya yapılabilir mi, prefabrik evlerin yapılma şartı nedir, Hangi arsaya prefabrik ev yapılır? şeklindeki sorular sık sık sorulmaktadır. İşte bu soruların yanıtlar!

Doğalgaz hangi saatlerde ucuz? Doğalgaz nasıl daha az yakar?

Doğalgaz hangi saatlerde ucuz? Doğalgaz nasıl daha az yakar? soruları havaların soğuması ile kombilerini yakmaya başlayan vatandaşlar tarafından sorulmaya başlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 milyon arsa müjdesi! 'Fazlası olabilir ama azı olamaz'

TOKİ Sosyal Konut Projeleri ile ilgili soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir de arsa müjdesi geldi. "Hangi ilde ne kadar arsa takdim edeceğiz" diyen Erdoğan 1 milyon yeni arsanın da satışa çıkacağını, bu rakamın 1 milyonu aşabileceğini ancak az olmayacağını söyledi.

hangi evler az prim yapar Haberi

hangi evler az prim yapar


Doğru emlak yatırımı yapmak dünyanın en kolay işidir. Emlak öyle bir yatırım aracıdır ki yanlış yatırım yapsanız da uzun vadede kazançlı çıkarsınız. Ama insanlar bu kadar kolay bir yatırım enstrümanında para kazanmamak için birbirleriyle yarışırlar.

Prim yapacak evler bellidir. Ama alıcıların çoğu yatırım yaparken ısrarla bunu anlamak istemez. Macera peşinde koşmayı severler. Genelde okumazlar. Araştırmazlar. Soruşturmazlar. "Armut piş ağzıma düş" mantığındadırlar. Armutun pişip ağza düştüğü vakıa olmadığı için de ıskalarlar.

Haydi haksızlık yapmayalım. Önemli bir kısmı aldıktan sonra araştırma yapar. Ya da araştırmalarını derinleştirir. 

Eskiler "Oynamaktan maksat utmak" derlermiş. Yatırımda da esas olan primdir. Getiridir. Gerisi de önemlidir. Ama hiç bir faktör prim kadar önem taşımaz. 

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com ve bu platform araştırmak isteyenlere...