02 / 05 / 2024

Hasan Rahvalı Mimarlar Odasını eleştirdi

Hasan Rahvalı Mimarlar Odasını eleştirdi

Ağaoğlu’nun CEO’su mimarları terörist olarak niteledi, oda başkanı da iktidar gücünden yararlananların savcıları infaz memuru gibi göreve çağırdığını söyledi.

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Ağaoğlu'ndan Bodrum'a '12 ay yaşanabilir' proje!

Çekmeköy Park projesinin ardından Bodrum'da yeni projeye başlamaya karar veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı, "Satışa çıktığımızda reklamsız satacağımız 900 müşterimiz bizi bekliyor” dedi.

Gayrimenkul yatırım fonları kurulmalı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı; 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda gayrimenkul sektörünün sorunları ve çözüm önerileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye emlak piyasasına yabancı ilgisi arttı!

Türkiye emlak piyasasına yabancı ilgisi artıyor. Yabancılar sadece ev almak yerine diğer harcamalara da yöneliyor. Ağaoğlu Grup CEO'su Hasan Rahvalı, Türkiye'den 1 milyon dolara ev alan bir Suudi vatandaşının ailesinin aynı gün içinde AVM'de de 2.4 milyon lira harcadığını söyledi.

Ağaoğlu İnşaat bu yıl 4 yeni projeye başlayacak!

Fanatik Gazetesi'ne özel röportaj veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi-Murahhas Aza Hasan Rahvalı, “2017 yılı içerisinde başlamayı planladığımız 4 projemiz var; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy” dedi.

Hasan Rahvalı, Mimarlar Odası'nı eleştirdi!

Ağaoğlu’nun CEO’su mimarları terörist olarak niteledi, oda başkanı da iktidar gücünden yararlananların savcıları infaz memuru gibi göreve çağırdığını söyledi.

Hasan Topal: Tramvayın sahilden geçmesi yanlış!

Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı Hasan Topal, İzmir'in gelişimi için projeler yerine kentsel planlamanın yapılmasını istiyor. Hasan Topal, İzmir kent planlarını bilimsel gerçeklerle savunuyor.

Mimarlar Odası, Nevşehir Belediyesi için suç duyurusunda bulunacak!

AKP'li Nevşehir Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Kalesi önünde bulunan Osmanlı’dan kalma tarihi binaları yıktı. Mimarlar Odası Ankara Şube üyesi Kemal Kaya belediye hakkında şuç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Hasan Topal, Körfez Geçiş Projesi'ni değerlendirdi!

İzmir Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topal, İzmir'in kıyı ve kent tasarımlarını değerlendirerek kentin gündemindeki Körfez geçişi ve diğer plan tartışmalarını değerlendirdi.

Hasan Savranoğlu Mimarlar Haftası'nı değerlendirdi!

Mimar Hasan Savranoğlu TMMOB (Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği) İstanbul Büyükkent Şubesi Keşan Temsilcilik Başkanı Mimar Hasan Savranoğlu yaptığı açıklamada; mimarlar haftası nedeniyle, değerlendirmelerde bulundu.

Hasan Savranoğlu Keşan meydan projesini değerlendirdi!

TMMOB (Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği) İstanbul Büyükkent Şubesi Keşan Temsilcilik Başkanı Mimar Hasan Savranoğlu yaptığı açıklamada: Keşan Belediyesi tarafından yapılması düşünülen meydan projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sanabel Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sanabel Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Hasan Rahvalı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 45 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da İstanbul, Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Hasan Rahvalı: Barış süreci, orta gelir tuzağının aşılmasına yardım edecek!

Forum İstanbul 2015’te “Potansiyel Büyümenin Yakalanması ve Orta Gelir Tuzağı” konulu panele konuşmacı olarak katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı açıklamalarda bulundu.

Hasan Rahvalı Mimarlar Odasını eleştirdi Haberi

Hasan Rahvalı Mimarlar Odasını eleştirdi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) İcra Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı, bugüne kadar kamu yararı gözetip birçok inşaat projesini yargıya taşıyan ve yürütmesinin durdurulmasını sağlayan Mimarlar Odası’nı terörist diye niteledi ve paralel yapının üzerine gidildiği gibi Mimarlar Odası’na da operasyon yapılmasını istedi.


Mimarlar Odası Genel Başkanı Eyüp Muhcu da kendini hükümet gücünde gören şirketlerin toplumsal muhalefeti tehdit olarak gördüğünü belirterek, “Söz konusu açıklamalara göre hukuki adım atarız. Kimse meslek gruplarını kamu yararını savunuyor diye tehdit edemez” ifadesini kullandı.


Savcılara çağrı


KONUTDER’in basın toplantısında konuşan Rahvalı, 10 Ekim günü 100’ü aşkın kişinin hayatını kaybettiği Ankara Katliamını kınamak için internet sitesine ‘İsyandayız’ yazısını koyan Mimarlar Odası’nı eleştirerek “Terörist deyince ille de eli silahlı olması gerekmiyor. 10 Ekim...