15 / 05 / 2024

hasta yakınları için barınma merkezi

hasta yakınları için barınma merkezi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kalacak yeri olmayan hasta ve refakatçilerine konaklama hizmeti vermeye başladı. Misafirhaneyi benzerlerinden ayıran en önemli özelliği ise parmak izi tanıma sistemiyle sağlıyor olması.

Kentsel dönüşüm kredisine başvuru yapacak İstanbullular dikkat! Yüzde 40'a varan indirim yapılacak!

 Kentsel Dönüşüm kredisine başvuracak İstanbullular, dilerlerse borçlarını kendileri ve yakınları için güvence altına almalarını sağlayan kredi hayat sigortalarını bankalara göre yüzde 40’a varan indirimlerle yaptırabilecek.

370 kişinin yaşamını yitirdiği sitenin firari müteahhidini, depremde yakınlarını kaybedenler yakaladı!

Hatay'da depremde 370 kişinin yaşamını yitirdiği Emlak Bank Konutları'nın hakkında yakalama kararı bulunan müteahhiti Mehmet Özat'ı yakınlarını kaybedenler bir alışveriş merkezinde yakalayarak polise teslim etti.

15 bin lira ikramiye için kanun teklifi Meclis'te!

CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, gaziler,  şehit yakınları ve vazife malullerine, Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla, 15 bin Türk Lirası ikramiye verilmesi için Meclis'e kanun teklifi verdi.

EKK'dan yastık altındaki altınlar için ilk açıklama geldi! Yastık altında altını olanlar dikkat! Yeni model geliyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında toplanan EKK toplantısında yastık altındaki altın açıklaması geldi. Ekonomiye kazandırılması beklenen yeni modelle sistemin değiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor. 

Çalışamayan kadınlar için devletten aylık 1800 TL destek! Detaylar burada

Çalışamayan kadınlar için müjde! Artık ev işleri yaparak aylık gelir elde edebilirsiniz. Devlet tarafından sağlanan bu yeni destek ile her ay 1800 TL cep harçlığı kazanabilirsiniz. Başvurunuzu tamamladıktan sonra ödemelerinizi PTT aracılığıyla kolayca alabilirsiniz. İşte detaylar...

Elinizdeki altınları sakın bozdurmayın! Altın Kahini İslam Memiş gram altın için rekor rakamı açıkladı!

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında piyasalarda hareketlilik başladı. gram altın 1645 TL'ye kadar geriledi. Altın fiyatlarındaki düşüş yatırımcıları endişelendirirken Altın Kahini İslam Memiş'ten ''elinizdeki alınları sakın bozdurmayın'' diyerek gram altın için rekor rakamı açıkladı.

Deprem uzmanından İstanbul için tüyleri diken diken eden sözler: 1 milyona yakın kişi ölümle burun buruna

Deprem uzmanlarından İstanbul için yapılan açıklamalar korkutmaya devam ederken bu sefer gelen açıklama herkes şoke etti.  Prof. Dr. Naci Görür, 1 milyona yakın kişinin ölümle burun buruna olduğunu söyledi.

Bayraklı Şehir Hastanesi hasta kabulü için gün sayıyor!

İzmir'de inşasının ardından içerisindeki tıbbi cihazların kontrollerinin gerçekleştirildiği Bayraklı Şehir Hastanesi, hasta kabulü için gün sayıyor.

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına son dakika müjdesi geldi! Hem maaş artacak, hem sigorta yapılacak!

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına son dakika müjdesi geldi... Hem maaş artacak, hem sigorta yapılacak...

Eşini kaybeden kadınlar için açıklandı! Başvuru yapanlara 2000 TL ödeme yapılacak! Başvuru tarihini sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eşi vefat eden kadınlar için duyuru yaptı. Başvuruda bulunanlara 2 bin TL ödeme yapılacak. İşte detaylar!

Halkbank'tan 18-55 yaş arası kadınlar için bomba kampanya! Kampanya detay ve şartlar!

Halkbank, acil nakit ihtiyaçları olan 18-55 yaş arası kadınlar için özel bir kredi programı başlattı. Program kapsamında sunulan kredilerde 1 yıl ödemesiz dönem bulunuyor.

Bakanlıktan sadece kadınlar için ödeme! E-devletten başvurana 4000 TL ödeme! Başvuru süresi bitiyor çabuk olun!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kadınlar için özel ödeme yapacak. Başvurular e-devlet üzerinden yapılacak. İşte detaylar!

Garanti Bankası bonus vermek için adeta bahane arıyor! Arkadaşını davet et 250 TL bonus kazan! İşte detaylar...

Garanti bankası kampanyaları bu sefer de yakınlarınızı Mobil'e davet edin, 250 TL bonus kazanın! avantajı ile devam ediyor. Bu imkandan faydalanmak için Detaylar haberimizde...

hasta yakınları için barınma merkezi Haberi

hasta yakınları için barınma merkezi


Kocaeli’deki hastanelere tedavi için il dışından gelenlerin yaşadığı en büyük sorunların başında konuklama geliyor. Kalacak yeri olmayan çoğu hasta ve yakını hastane koridorlarında konaklamak zorunda kalıyor. Bu duruma dur demek için Büyükşehir Belediyesi yeni bir hizmete imza attı. 2005 yılından bu yana Barınma Merkezi’nde sokakta kalan vatandaşlara kucak açan Büyükşehir, bu kez hasta ve yakınları için misafirhane açtı.


PARMAK İZİ TANIMA SİSTEMLİ


Büyükşehir Belediyesi, yeni binasında hizmet vermeye başlayan Barınma Merkezi’nin üst katını hasta ve yakınlarına tahsis etti. 52 yatak kapasiteli merkez, ücretsiz hizmet vermekle birlikte misafirlerine konaklamanın yanı sıra yemek, duş ve sağlık hizmeti de sunuyor. Misafirhanede parmak izi tanımalı yeni sistemle güvenlik de had safhada tutuluyor.




TEDAVİ SÜRESİNCE


Konum olarak oldukça ferah olan misafirhanenin bahçesi ve manzarası da oldukça güzel. Ağaçlar...