07 / 05 / 2024

Hatay Altınözü çok amaçlı salon

Hatay Altınözü çok amaçlı salon

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığınca il geneli yapımı süren ‘Çok Amaçlı Salon’ projesinin bir yenisi Altınözü ilçesinde hayata geçiriliyor.

Ünlü kripto fenomeninden altın alacaklara çok önemli uyarı: Sakın bunu yapmayın!

Altın yatırımı yapmak isteyenler uzmanların tavsiyeleri ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman'dan altın almak isteyenler için çok önemli bir uyarı geldi. İşte Murat Ali Calman'ın konu ile ilgili o paylaşımı...

Gram altın 3 bin 500 TL! Tam seçim günü açıklandı! Elinde gram, çeyrek, tam altını olanlara büyük şok!

Altın ve Para Piyasaları Uzman İslam Memiş, altınf iyatları ile ilgili kritik bir açıklamada bulundu. İşte elinde altını olanları şok eden o rakamlar...

Altın almayı düşünenler hemen bu haberi okusun. Sonra başınız çok ağrıyacak

Altın almayı düşünen vatandaşlarla ilgili flaş açıklamalarda bulunuldu. Altın almayı düşünen vatandaşları bu konu çok ilgilendiriyor.

Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? Altın fiyatları bugün ne kadar? 14 Ağustos Pazartesi altın fiyatları

Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Düğün sezonunun hızla devam ettiği şu günlerde canlı altın fiyatları araştırılan konular arasında geliyor. Peki gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? Altın fiyatları ne kadar? 14 Ağustos Pazartesi altın fiyatl

Altını olanlar dikkat! Altında şok düşüş!

Gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Düğün sezonunun tüm hızıyla sürdüğü bugünlerde canlı altın fiyatları da arama motorlarında en çok aranılan konular arasında yer alıyor. Peki, 11 Ağustos 2023 Cuma günü altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

1 gram bile altını olanlara şok uyarı! Tarih ve rakam verildi: Gram altın tam bu kadara yükselecek! Bugün altın kaç TL?

1 gram bile altını olanlar sık sık son dakika fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın yükselecek mi, düşecek mi? İşte 9 Temmuz 2023 altın fiyatları...

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son zamanlarda rekor kıran altın fiyatlarına yönelik çok önemli açıklamalarda bulunarak ''Fiziki altın alın'' dedi. Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gram altın için kritik 28 Mayıs uyarısı: İslam Memiş 1.550 lirayı işaret etti ve tek tek açıkladı! Altın alacaklara şok!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten seçim öncesi son dakika gram altın uyarısı geldi. Peki gram altın yükselecek mi düşecek mi? 

İslam Memiş ilk kez açıkladı! Çok üzüleceksiniz! Elinde gram altını olanlar hemen bunu yapsın!

Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yükselişler ile ilgili ''çok üzüleceksiniz'' diyerek, yatırımcıların dikkat etmeleri gerekenleri açıkladı. Elinde gram altını olanlar hemen bunu yapsın!

Altının efendisi İslam Memiş altın alacaklara çok gizli formülü resmen açıkladı! Acilen bakmayan, sonra pişman olur!

İslam Memiş, altın piyasasında yaptığı doğru tahminlerle tanınan bir isim. Son açıklamalarında, ucuz altın almanın yöntemleri hakkında önemli ipuçları verdi. İslam Memiş'in tavsiyelerine kulak verenler, altın yatırımlarından önemli kazançlar elde edebilirler.

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Bagherı tarafından kuruldu.

Hatay Altınözü çok amaçlı salon Haberi

Hatay Altınözü çok amaçlı salon


Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığınca il geneli yapımı süren ‘Çok Amaçlı Salon’ projesinin bir yenisi Altınözü ilçesinde hayata geçiriliyor.


HBB ekipleri tarafından Altınözü ilçesinin Akamber mahallesinde yaşayan vatandaşların sosyal, kültürel ve toplumsal ihtiyaçlarını karşılayacak “Çok Amaçlı Konferans ve Eğitim Salonu” projesinin bölge halkına kazandırılması amacıyla başlatılan çalışmalarda sona gelindi.


BÖLGENİN ANLAMLI PROGRAMLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından 2016 yılında yapımına başlanan çok amaçlı konferans ve eğitim salonunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Altınözü ilçesi Akamber mahallesine kazandırılacak çok amaçlı salon bünyesinde sergi salonu, fuaye alanı, düğün ve nikah salonu, mescit, bay-bayan ve engelli lavabo ve wc’ler, kafeterya, mutfak, makine odası, danışma, güvenlik odası, müdüriyet, sekreter ve muhasebe odaları bulunuyor. Bölgenin birçok önemli programlarının burada...