03 / 05 / 2024

Hatay Belen projeleri

Hatay Belen projeleri

Hatay Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, yolların bozuk olması sebebiyle insanların toz yutmaya devam ettiğini belirterek "Belen, tozla toprakla Hatay'ın yıldızı olamaz" dedi.

Hatay Belen'de TOKİ talebi alınmaya başlayacak!

Hatay Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Milli İrade ve Demokrasi Nöbetinde Belen halkına müjdeler verdi. Vurucu, ''2017 atak yılımız olacak'' dedi.

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

TOKİ Hatay Belen 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinatla

TOKİ Hatay Belen 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Belen'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Belen'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Belen konut projesi...

TOKİ Hatay projesi için son dakika müjdesi geldi! 542 ucuz konut için bu tarihi kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri için yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Hatay projesi detayları...

Hatay Belen ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Hatay sınırları içerisinde tesis edilecek olan 9H2098 Kıcı Mahallesi Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Belen ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Belen ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay'da tramvay hattı projeleri için çalışmalar başladı! 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım ağını genişletmek için raylı sistem çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

TOKİ Hatay 73 konut ihalesi bugün!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ Hatay Belen 73 konut ihalesi 8 Şubat'ta!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi Pazartesi günü saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ'den Hatay Belen'e 73 yeni konut!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 ve TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura sonuçları öğrenme detayları...

TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura sonuçları 5 Mayıs 2020!

TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura sonuçları 5 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura sonuçları 5 Mayıs 2020 ve TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura sonucu...

TOKİ Hatay Belen 2. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Belen 2. Etap projesindeki konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Hatay Belen Millet Parkı'nın ihalesi tamam!

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen'e yapılan yatırımların arasında millet parkı da olduğunu belirtti. Gül, "Millet parkımızın ihalesini yaptık. Hemde Belediyemizin kasasından bir kuruş çıkmadan. 1 haftadır çalışıyoruz. 4 ay içinde bitirilecek" dedi...

Hatay Belen projeleri Haberi

Hatay Belen projeleri

İnsanların yıllardır tozla toprakla boğuştuğu, toz yuttuğu, toz yutmaya devam ettiği Belen ilçesinde, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu basın mensuplarıyla, belediyenin tesisi olan Yaşam Kompleksinde bir araya geldi. İcraatın içinden basın toplantısından sonra, basın mensuplarına servis edilen basın açıklamasında, Belen'in kanayan yarası haline gelen hiç bir sorundan bahsedilmediği görüldü. Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, basın toplantısında yaptığı konuşmada, hizmette eşitlik ve adaleti ilke edinerek, belediyenin kaynaklarını ekonomik, verimli ve etkin kullanarak kanun ve yönetmeliklerin kendilerine tanıdığı yetki çerçevesinde hizmet vermeye çalıştıklarını, verilmeyecek hiçbir hesabının olmadığını, kendilerinde her şeyin şeffaf olduğunu ifade ederek Hatay'ın yıldızı Belen, Belen'in yıldızı da Güzelyayla'dır dedikten sonra projelerini şöyle sıraladı: "TOKİ, Kentsel Dönüşüm, Rezerv alanı, Güzelyayla Çay Bahçesi, İstinat Duvarları, İskenderun Küçük Sanayi Sitesi, Hatay...