17 / 07 / 2024

Hatay Dörtyol Karahasanpaşa

Hatay Dörtyol Karahasanpaşa

Hatay İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Karahasanpaşa İşhanında bulunan iş yerleri ve meskenleri 1 milyon 402 bin 500 TL'den satışa çıkardı

Bakan Özhaseki'den belediyelere kentsel dönüşüm çağırısı: Kapı sonuna kadar açık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, belediyelere kentsel dönüşüm çağrısı yaparak, "Yeter ki kentsel dönüşüm yapın, kapı sonuna kadar açık." dedi.

Aycan Fenercioğlu konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı! Birincisi yüksek faiz...

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu inşaat sektörü ve kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaparak konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı. 

SGK’nin Ocak-Ağustos 2023 dönemindeki toplam açığı 535,4 milyar TL'ye dayandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) açığı hızla büyüyor. Konu ile ilgili olarak açıklanan resmi rakamlara göre Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ocak-ağustos 2023 dönemindeki toplam açığı 535,4 milyar TL'ye dayandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kalkınma Yolu mesajı: ‘Yeni bir dünya inşa ederiz’

New York’ta Concordia Zirvesi’e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesi konusunda kararlı olduklarını söyledi. Erdoğan, "Atacağımız böyle bir adımla yeni bir dünyayı inşa etme fırsatını bulacağız" şeklinde konuştu.

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları düştü! 3 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları son 3 ayın en yüksek seviyesine yükselmesi ile zam gelen hurda fiyatları bugün düşüşe geçti. Hurda fiyatlarına indirim geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları düştü! 3 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

TÜİK mayıs 2023 dış ticaret endekslerini açıkladı! İhracat birim endeksi yüzde 1.2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mayıs ayına ilişkin dış ticaret endekslerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre, ihracat birim değer endeksi Mayıs ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 1,2, ithalat birim değer endeksi yüzde 13 azaldı.

Uzman Öğretmenlik Yıl Şartı 5'e Düşebilir: Meclis Açıldığında Neler Bekleniyor?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, uzman öğretmenlik yıl şartının 5'e düşeceği açıklamasını yapmıştı. Bu düzenlemenin gerçekleşmesi için kanun teklifinin Meclis'e sunulması gerekiyor. Ancak, bu yıl içerisinde düzenlemenin hayata geçmesi beklenmiyor.

Altın fiyatlarında çarpıcı düşüş! Tek tek açıklanan rakamları görenler gözlerine inanamadı! 14 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatlarında çarpıcı düşüş... Tek tek açıklanan rakamları görenler gözlerine inanamadı... İşte 14 Mayıs 2023 altın fiyatları...

Düğün sezonu açıldı airfryer ve kahve makinesi satışları patladı!

Düğün sezonunun açılması ve Anneler Gününe kısa süre kalması airfryer ve kahve makinesi satışlarını patlattı. İşte detaylar...

Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor! 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Konut ve dükkan atayanlar dikkat! Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor. 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Bakan Nebati 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı! Rakam şaşkınlık uyandırdı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "2022 Yılı Değerlendirmesi 2023 Yılı Hedefleri Programı"nda konuştu. Bakan konuşmasında 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı. İşte detaylar!

İslam Memiş doların kaç TL’ye düşeceğini açıkladı!

İslam Memiş doların 16 TL’ye düşeceğini açıklarken “2023 için plan yapanlar yılın ilk yarısında dikkatli olsun” dedi.

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkan inşa ediyor!

Yatırımlarına hızlı bir şekilde devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da tam 246 konut ve 23 dükkan inşa edecek. İşte detaylar…

Hatay Dörtyol Karahasanpaşa Haberi

Hatay Dörtyol Karahasanpaşa

Hatay İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Hatay Dörtyol İlçesi, Numuneevler Mahallesi, İstasyon Caddesi'ndeki Karahasanpaşa İşhanında bulunan işyerleri ile meskenleri satışa çıkardı.


İşyerleri ve meskenler için toplam 1 milyon 402 bin 500 TL muhammen bedel belirlendi.


İhale, 14 Ağustos 2012 Salı günü saat 14.00'de yapılacak.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. 


İlan için