25 / 07 / 2024

Hatay İsmet İnönü Mahallesi altyapı sorunu

Hatay İsmet İnönü Mahallesi altyapı sorunu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yağmur yağışları sonrası oluşan sorunları faaliyete geçirdiği projeler ile çözmeye kararlı olduğunu duyurdu.

Ev kiralamayı düşünenler dikkat! Sakın bu hatayı yapmayın!

Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan kirada yüzde 25 sınırının kaldırılması sonrası kiracı ve ev sahipleri arasında yaşanan kriz giderek büyürken, Av. Iyaz Çimen da kiraya çıkmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken bir konuya değindi. 

Hatay halkının konut talebi Meclis gündemine taşındı!

28. Dönem Gelecek Partisi Antalya Milletvekili Prof. Dr. Serap Yazıcı Özbudun, Hatay halkının konut talebini meclis gündemine taşıdı.

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

Depremin ardından yeniden Hatay’a göç için çalışmalar başladı!

6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinden sonra Hatay’dan nüfusun üçte biri göç etmek zorunda kaldı. Sabancı Holding ise göçü tersine çevirmek amacıyla çalışma başlattı.

Borsaya yatırım yaparken sakın bu hatayı yapmayın! Sosyal medyadaki ‘sözde borsa uzmanlarına’ aman dikkat!

Borsa son zamanların en gözde yatırım aracı ancak yatırım yaparken çok dikkatli olunması gerektiği konusunda uzmanların çok önemli uyarıları var. Özellikle de konusuna hakim olmayan, sosyal medyadaki ‘sözde borsa uzmanlarına’ karşı dikkatli olunması öneriliyor.

Oy kullanırken bu hatayı yapanların geçersiz sayılacak! Bakın o hata ne?

Bu pazar günü gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için geri sayım devam ediyor. 2. tur cumhurbaşkanı seçimleri ile sandık başına gidecek seçmenler için oyların geçersiz sayılacak durumlar araştırma konusu oldu. İşte duyuru ile ilgili tüm detaylar…

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Doları olanların adeta dünyası başına yıkılacak! Ünlü ekonomist uyardı.. Sakın bu hatayı yapmayın!

ABD'de bankaların iflası sonucu, tırmanışa geçen dolar kuru, bugün 19 TL seviyesini geçti. Vatandaşlar ise 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sualinin cevabını aramaya başladı  Elinde doları olanların işi zor. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada ikaz etti. 40 sene sonra bir ilk olacak! Sakın bu hatayı ya

Hatay’da depremin bilançosu çok ağır: 1700 işletme yıkıldı, sanayi yok oldu!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından önemli ölçüde yıkıma uğrayan Hatay, dün meydana gelen iki depremle birlikte yeniden büyük hasarlar aldı. Şehirde küçük sanayi işletmeleri büyük bir bölümü yıkılırken, çalışanlar da daha güvenli şehirlere göç ediyor.

Hatay Havalimanı’nda son dakika gelişmesi! Hasarlar onarıldı, havalimanı uçuşa hazır!

Deprem felaketleri sonucunda önemli ölçüde hasar gören Hatay Havalimanı pistindeki onarım çalışmaları tamamlandı. Hatay Havalimanı’nın öncelikli olarak 2 kilometrelik bölümünün uçuşa hazır hale getirildiği bildirildi.

Hatay Havalimanı’nın açılışında geri sayım başladı! Hatay Havalimanı uçuşlara ne zaman açılıyor?

Hafta başında peş peşe yaşanan depremlerden ağır hasarlar alarak uçuşlara kapatılan Hatay Havalimanı’nda onarım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İGA’dan yapılan yazılı açıklamalarda, bu çalışmalarda sona gelindiği belirtildi.

Sigorta yazarı uyardı. Sonradan pişman olmak istemiyorsanız o hatayı yapmayın!

Sigorta altına almak istediğiniz varlıkların değerini güncelleyin aksi halde pişman olabilirsiniz! İşte önemli uyarı...

Hatay İsmet İnönü Mahallesi altyapı sorunu Haberi

Hatay İsmet İnönü Mahallesi altyapı sorunu


Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yağmur yağışları sonrası oluşan sorunları faaliyete geçirdiği projeler ile çözmeye kararlı olduğunu duyurdu.


İskenderun ilçesi genelinde yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarından oluşan altyapıyı iyileştirmek amacıyla mücadelesini devam ettiren Genel Müdürlük, kent merkezinde özellikle yağmur yağışı sonrası su birikintisi olan bölgeleri bir bir tespit ederek suların hızlı bir şekilde deşarjının sağlanması için yeni hat döşeme çalışmalarını sürdürüyor.


İskenderun ilçesine bağlı İsmet İnönü Mahallesi’nde bu kapsamda yapılan projeler hakkında bilgi veren HATSU, hat yetersizliğinden dolayı 723. Sokakta 200’lük borular ile 120 metre kanalizasyon hattı döşendiğini ayrıca 738 ile 704. Sokak’ta 600’lük, 800’lük ve 1000’lik borular ile toplamda 1400 metre yağmursuyu hattı döşendiğini açıkladı.


Faaliyete geçirilen bu kapsamlı projeler hakkında düşüncelerini aktaran İsmet İnönü Mahalle Muhtarı Cihat...