04 / 05 / 2024

Hatay Samandağ DOĞAKA desteğiyle hazırlanan projeler

Hatay Samandağ DOĞAKA desteğiyle hazırlanan projeler

Samandağ'da İlçe Kaymakamlığı ve Samandağ Belediyesi işbirliği ile DOĞAKA desteğiyle hazırlanan “Deniz Türbe ve Çevresi Peyzaj Düzenlemesi” ile “Seleucia Doğa Yürüyüş Yolu Projesi” uygulamaya giriyor.

Hatay Samandağ'daki çarşı da rezerv alan oldu: Yasa çıkmadan yapıldı iddiası!

Hatay Samandağ'da çarşı alanının büyük bir kısmının, yeni yasa çıkmadan rezerv alan ilan edildiği iddiası gündeme geldi. İşte konu ile ilgili tüm detaylar...

Son dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: Hatay'da deprem oldu

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi duyurdu. Hatay'a bağlı Mağaracık-Samandağ bölgesinde büyüklüğü 3.0 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları...

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi kuruldu!

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi Çekmeköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Alagöz, Doğan Kaygusuz ve Şahismail Aki ortaklığında kuruldu.

SON DAKİKA: Hatay'da deprem!

Son dakika haberi... Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre Hatay'ın Kapısuyu-Samandağ bölgesinde 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

50 saniye sonrasında Hatay depremi! Prof. Dr. Tuncay Taymaz tek tek inceledi! Perde arkasını açıkladı!

İstanbul Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Tuncay Taymaz başkanlığında toplanan ve aralarında Kocaeli Üniversitesi Doç. Dr. Serkan Irmak’ın da bulunduğu ekip Hatay'da kırılan fayın yıkıcı etkisini inceledi...

Hatay'daki 6.4'lük deprem çevre faylar için ne anlam taşıyor? Hangi bölgeler riskli? Hemen bakın!

Hatay'ın Defne ve Samandağ ilçesinde yaşanan iki deprem, birçok ilde de  hissedildi. Peki söz konusu bu deprem başka sarsıntıların habercisi mi? İşte merak edilen detaylar...

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

AFAD şimdi açıkladı! Afet bölgesinde 6,4 ve 5.8 şiddetinde deprem oldu

AFAD açıkladı: Saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesinde 6,4 3 dakika sonra Samandağ'da 5,8 büyüklüğünde 2 deprem meydana geldi. Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Deprem nedeniyle bazı ihbarlar aldık, bunları değerlendiriyoruz, taramalarımız sürüyor" açıklamasını yaptı.

BOTAŞ deprem bölgesine doğalgaz verildiğini duyurdu! İşte doğalgazın verildiği yerler

Türkiye'yi sarsan Merkezüssü Kahramamaraş olan 7.5 ve 7.7'lik depremin ardından BOTAŞ, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay şehir giriş istasyonlarına doğalgaz verildiğini duyurdu.

Hatay Altınözü turizm yatırımlarıyla adından söz ettiriyor!

Doğu Akdeniz'in önemli zeytin üretim merkezleri arasında yer alan Hatay'ın Altınözü ilçesi, turizm alanında yapılan yatırımlarla da adından söz ettiriyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

200 milyon liralık Hatay Stadyumu tamamlanıyor!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, bölgede bulunan milletvekilleriyle beraber inşaat çalışmaları devam eden Hatay Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Hatay Stadyumu'nun inşaatında sona gelindi!

Hatay Valisi Rahmi Doğan yaptığı açıklamada Hatay Stadyumu'nun kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Hatay Samandağ DOĞAKA desteğiyle hazırlanan projeler Haberi

Hatay Samandağ DOĞAKA desteğiyle hazırlanan projeler

Belediye Başkanı Mithat Nehir, bölgede bir inceleme yaptı, Doğa Yürüyüş Yolu'nun en kısa sürede yapılacağını açıkladı.

Samandağ ilçesinde İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesi'nin işbirliği ve DOĞAKA desteğiyle hazırladığı, Deniz Türbe Çevresi Peyzaj Düzenlemesi ve Doğa Yürüyüş Yolu Projeleri onaydan geçti. Projelerin yürürlüğe sokulması amacıyla, alt ve üst yapı çalışmalarının da en kısa sürede başlanacağı kaydedildi. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, ilçe için önem taşıyan bu Turizm Projesi'ni hayata geçirmede kararlı olduklarını söyledi. Mithat Nehir, incelemelerinde yeklilerden bilgi alırken, Seleucia Doğa Yürüyüş Yolu'nun en kısa sürede tamamlanıp hizmete sokulacağını bildirdi.

Samandağ Belediyesi olarak, Deniz Sitesi'ndeki Türbe ve çevresindeki peyzaj düzenlemesi ile birlikte bölgeyi bir kültür ve turizm merkezi haline getirmek için adım attıklarını söyleyen Başkan Mithat  Nehir, Doğaka ve Samandağ Kaymakamlığı'nın da...