21 / 05 / 2024

Hatay semt şenliği

Hatay semt şenliği

Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hatay Semt Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. İki gün sürecek şenlikte gün boyu resim sergileri, konserler, müzik dinletileri ve söyleşiler yer alacak.

Naci Görür'ün 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' dediği 18 kent hangileri?

Prof. Dr. Naci Görür, yaptığı deprem uyarılarıyla sık sık gündem oluyor. Görür, şimdi de 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' diyerek 18 kenti açıkladı. Peki akıbeti Kahramanmaraş ve Hatay gibi olan 18 kent hangileri? 

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen örnek 25 köy evi görüntülendi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Altınözü ilçesinde, hak sahiplerine teslim edilen köy tipi deprem konutları FPV dronla görüntülendi.

Hatay Depremzede Derneği'nden yeni kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Çok büyük sakıncaları var!

Hatay Depremzede Derneği, yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında çok büyük sakıncalar olduğuna dikkat çekti. İşte o açıklama...

Hatay’da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin teslimi için geri sayım başladı!

Deprem bölgesinde konutların hızla yükselmesi ile beraber teslim tarihleri merak edilenler arasına girdi. Hatay Hassa'da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin hak sahipleri belli oldu. Depremzedeler ise birkaç hafta içerisinde yeni konutlarına kavuşacak.

Depremin ardından yeniden Hatay’a göç için çalışmalar başladı!

6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinden sonra Hatay’dan nüfusun üçte biri göç etmek zorunda kaldı. Sabancı Holding ise göçü tersine çevirmek amacıyla çalışma başlattı.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Hatay'daki depremzedeler için 2 bin 283 köy konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenen Hatay'da, kırsal mahallelerdeki afetzedeler için yöresel mimariye uygun olarak 2 bin 283 köy konutu yapılıyor.

TOKİ Hatay 2023 projesiyle o ilçeye 74 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Hatay 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. Projede 74 konut yer alacak.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutların 4 blokunun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde yapılan kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatları tamamlandı.

Hatay'da 67 iş yeri tamamlanarak depremzede esnafa teslim edildi!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden etkilenen Hatay'da işletmeleri yıkılan ya da ağır hasar alan 67 esnafa tamamlanan yapılar teslim edildi. 

Migros’ta Ramazan şenliği başladı! Mikrodalga fırın 1350 TL’ye, borcam 130 TL'ye düştü! Bugün son!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros’ta ayın ürünleri belli olurken, Migros’ta mikrodalga fırın 1350 TL’ye, borcam 130 TL'ye, ölçü bardağı 30 TL'ye, fırın tepsisi 130 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirimde? Sizin için derledik...

A101'de iPhone şenliği başladı! iPhone 12'ye tam 2 bin TL'lik son dakika indirimi geldi! İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin gözde perakende devleri arasında yer alan A101'de iPhone şenliği başladı. iPhone 12'ye tam 2 bin TL'lik son dakika indirimi geldi! İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi...

A101’de iPhone 13, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max şenliği! 17 Ekim 2022 fiyat listesi

A101’lerde iPhone şenliği başladı. iPhone 13, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max akıllı telefonlarına piyasaya göre daha ucuz fiyatlara A101 resmi web sitesinden sahip olabilirsiniz. İşte detaylar…

Hatay semt şenliği Haberi

Hatay semt şenliği


Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hatay Semt Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. İki gün sürecek şenlikte gün boyu resim sergileri, konserler, müzik dinletileri ve söyleşiler yer alacak. Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu etkinliklerin ilçenin diğer semtlerinde de gerçekleştirileceğini ve geleneksel hale getirileceğini söyledi. Selvitopu ayrıca, Karabağlar'da üç kültür merkezi yapılacağını belirtti. Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Hatay Semt Şenliği Sevgi Yolu ve Engelliler Parkı'ndaki etkinliklerle başladı. Kortejle başlayan etkinlikte Hatay'daki okullarda öğrenim gören öğrencilerin "Düşlerimdeki Hatay" resim sergisi, Hatay Sarı Zeybek Müzik Grubu'nun "Ezgilerimiz Bizden Size" müzik dinletisi ve akşam şiir dinletileri ile gazeteci-yazar Bekir Yurdakul'un "Semtin Tanıkları" söyleşileri yer aldı.


3 kültür merkezi yapılacak 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bu etkinliklerin birçok semtte gerçekleştirileceğini ve geleneksel hale geleceğini söyledi....