16 / 05 / 2024

havalimanlarında doktor var mı

havalimanlarında doktor var mı

42 havalimanında özel sağlık hizmetleri kaldırıldı. Ankara 5. İdare Mahkemesi'nin aldığı kararla Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne (DHMİ) bağlı 42 havalimanında özel sağlık hizmetlerinin kaldırıldığı belirtildi.

Migros’ta yüzde 60'a varan dev indirim başladı! 32'li tuvalet kağıdı, salça, ay çiçek yağı ve zeytin yağında indirim var

Türkiye’nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan Migros'ta yüzde 60'a varan dev indirim başladı. Tüketicilerin yüzünü güldüren kampanya kapsamında tuvalet kağıdı, salça, ayçiçek yağına indirim geldi.

Havalimanlarında otopark ücretlerine zam geldi...

Yakın zamanda uçuşu olanlara kötü haber geldi. Havalimanlarında otopark ücretlerine yeni yıl zammı geldiği duyuruldu. Buna göre, il il güncellenen park fiyatları ile beraber, taşıtlar sokaklara park edilecek gibi gözüküyor. İşte otopark fiyatları ve haberin detayları...

Konutta son 5 yıl bilançosu! Konut fiyatlarında balon var mı? 

Dünya konut fiyatlarında son 4 yıldır rekor kırıyor. Peki, Türkiye'deki konutlarda balon var mı? İşte son 5 yıl konut bilançosu...

DHMİ: Bu yılın ilk 10 ayında havayolu yolcu sayısı yüzde 18,9 yükseldi

Türkiye genelinde bu senenin ilk 10 aylık döneminde havalimanlarında ağırlanan yolcu sayısı geçen seneye oranla yüzde 18,9 yükselerek 184 milyon 836 bin 400'e yaklaştı. İşte haberin ayrıntıları...

2023 yılında kira uyarlama davasında arabuluculuk var mı?

Kira sözleşmesinin en önemli unsurlarından biri de kira bedelidir. Ancak bazı durumlar sebebi ile kira bedelinde yeni koşullara uyarlamaya gidilmesi için kira uyarlama davası açılıyor. Peki, Kira uyarlama davasında arabuluculuk müessesesi geçerli mi?

İstanbul'da havalimanlarında 85 milyondan fazla yolcu seyahat etti

İstanbul havalimanlarında bu senenin ocak-eylül döneminde 85 milyon 625 bin 428 kişinin seyahat ettiği bildirildi. Ayrıca yolcu sayısı yine geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık 15,5 milyon arttı.

Otomobil fiyatlarında indirim yağmuru başladı! Firmalar resmen yarışa girdi! İşte indirimli sıfır otomobil markaları

Sıfır otomobil fiyatlarında kampanyalar başladı. 4 ayda artan fiyatlar, talebin azalması ile yeniden gerilemeye başladı. Firmalar birbiri ile adeta yarışa girdi. Peki hangi otomobil markalarında indirim var? İndirimli otomobil markaları hangileri? İşte indirimli otomobil markaları.

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan son dakika İstanbul depremi açıklaması: Adalar fayında stres var mı? 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, son günlerde sık sık gündem olan olası büyük İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Adalar fayında stres var mı? İşte Üşümezsoy'un o açıklamaları...

Ne altın ne de dolar. Düğünlerde artık bu takılmaya başlandı. Herkesin bakmasında fayda var

Düğün sezonu açıldı. Altın ve dolar fiyatları yükselince vatandaşlar ne takacağını şaşırdı. Düğünlerde takmak için ise bir alternatif oluştu. İşte o alternatif hakkında detaylar...

Aile Bakanlığı ödemelerinde ağustos ayında zam var mı?

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen destek ödemelerinden faydalanan vatandaşlar ağustos ayında ne olacağını merak ediyor. İşte yanıtı.

Bahçelievler'deki 1999 öncesi binaların yüzde 35'i yenilendi: Acil dönüşmesi gereken 150 civarında bina var! 

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, ilçede 1999'dan önce inşa edilen binaların yaklaşık yüzde 35'inin yenilendiğine dikkat çekti ve acil dönüştürülmesi gereken bina sayısının ise 150 civarında olduğunun altını çizdi. 

Özel sektör sahiplerinin yurtdışı borçlarında azalma var! Borçlar 1,2 milyon azaldı!

Özel sektör sahibi olan vatandaşların kredi kart borçlarına azalma geldi. Yurt dışı borçlarında yaşanan azalmalar sayesinde elleri rahat edecek. Peki azalmada son durum ne oldu? 

Havalimanlarındaki yolcu trafiği yüzde 32,4 arttı! 4 ayda yaklaşık 55 milyon yolcu ağırlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son dört aylık dönemde havalimanlarında ağırlanan yolcu sayısının geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 32,4 artarak 54 milyon 679 bine ulaştığını aktardı.

havalimanlarında doktor var mı Haberi

havalimanlarında doktor var mı

İstanbul Atatürk Havalimanı başta olmak üzere birçok havalimanında hizmet veren Portclinic'ten yapılan açıklamada, 2009'dan itibaren DHMİ Genel Müdürlüğü ile imzalanan sözleşmeye istinaden 42 havalimanında sağlık hizmetlerinin bugüne kadar büyük bir profesyonellik ve başarı ile yerine getirdiği belirtildi.


"Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından havalimanlarında sağlık hizmetleri alımına yönelik gerçekleşen tüm hizmetler, sağlık hizmeti satın alınmayacağı gerekçesi ile Ankara 5. İdare mahkemesi kararınca 27.11.2014 saat: 24:00 den itibaren durdurulmuş ve sunulan hizmet iptaline karar verilmiştir" denilen açıklamada, İstanbul Atatürk Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı, Gazi Paşa Havalimanı Bodrum-Milas Havalimanlarında faaliyette bulunan Portclinic sağlık ünitelerini kapsamadığı ifade edildi.


Hizmeti kaldırılan havalimanları ise şunları:


"Antalya Havalimanı, Adana Havalimanı, Trabzon Havalimanı, Isparta Havalimanı, Süleyman Demirel Havalimanı, Nevşehir Kapadokya Havalimanı, Erzurum Havalimanı, Gaziantep...