22 / 07 / 2024

hayal ettiğiniz mimari

hayal ettiğiniz mimari

Şirket, sektörde bir ilki gerçekleştirerek, konut projesi başlamadan önce müşterilerine internet üzerinden tercihlerini soruyor. Proje bu tercihlere göre şekillenecek.

Green Leaf’ta daire teslimleri için geri sayım başladı!

Antalya’da 5 dönüm arazi üzerine inşa edilen ve sadece dubleks dairelerden oluşan Green Leaf’ta teslim için geri sayım başladı. İşte Green Leaf ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruların cevabı..

Ev sahipleri dikkat! Ev sahiplerinin yüzünü güldürecek beklenen haber geldi mi?

Ev sahiplerinin yüzünü güldürecek o haberin sonunda geldi kaydedildi. Buna göre, rakamlar sil baştan değişecek. Sene içerisinde kira gelirinden elde ettiğiniz miktar o rakamın altında ise ödemelerden muaf olabileceksiniz. 

Temettü emeklisi olmak isteyenler kaç liralık yatırım yapmalı? Temettü hesaplama nasıl yapılır?

Borsa İstanbul’da temettü ödemeleri başladı. Birçok yatırımcının emeklilik için biriktirdiği temettü hisselerinin kazancı nasıl hesaplanıyor? İstediğiniz emeklilik için kaç lira yatırmanız gerekiyor? İşte temettü hesaplama ve merak ettiğiniz soruların cevabı…

Siyaset bilimci isyan etti: Ev almak hayal, araba almak hayal, kirada oturmak bile hayal oldu! Ne için çalışıyoruz?

Siyaset bilimci Burak Yıldırım, kira fiyatlarındaki fahiş artışlardan dolayı vatandaşların kiralarını ödeyemediğini açıkladı. Yıldırım ekonomik koşulların zorluğundan bahsederek '' Ev almak hayal, araba almak hayal, kirada oturmak bile hayal oldu! Ne için çalışıyoruz?'' diyerek isyan etti.

O banka geri ödemesiz tamı tamına 2 bin 600 TL verecek! 31 Ağustos’a kadar vaktiniz var! Acele edin!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Yapı Kredi, herkesin tatil yapmayı hayal ettiği şu günlerde tatil sektöründe yönelik yeni bir kampanya düzenledi. Yapı Kredi, kampanya kapsamında müşterilerine tamı 2 bin 600 TL hediye edeceğini açıkladı.

TEİS Genel Başkanı: Yurt dışından ilaç gelmesi artık hayal oldu!

TEİS Genel Başkanı Nurten Saydan, ilaç fiyatlandırmasında dikkate alınan avro kurunun piyasadaki gerçek kur seviyesine yükseltilmesini talep etti ve “Avro kuru nedeniyle yurt dışından ilaç gelmesi artık hayal gibi görünüyor" dedi.

Asgari ücrette zam tarihi belli oldu

Milyonlarca asgari ücretli vatandaşın gözü ve kulağı asgari ücrete yapılacak zamma çevrilmiş durumda. Asgari ücrette zam tarihi de belli oldu. İşte merak ettiğiniz tüm detaylar...

Pazarın en popülerleri belli oldu! İşte en çok satan oyunlar

Steam'ın geleneksel olarak paylaştığı en çok satanlar listesinde nelerin olduğunu öğrenmek için sabırsızlanan oyun canavarları, sabırsızlığınızı gideriyor ve merak ettiğiniz listeyi paylaşıyoruz. İşte Steam, 30 Mayıs ile 6 Haziran tarihlerinde en çok satanlar listesi

Simfer 4552 çift camlı 45 lt beyaz midi fırın ne kadara satılıyor özellikleri neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Simfer 4552 Yoğurt Yapma Fonksiyonlu Camlı Kapak Turbo Beyaz 45 Lt Midi Fırın hakkında merak ettiğiniz ne varsa hepsi bu haberde. İşte detaylar..

Adıma sosyal yardım var mı?

Aile destek ödemeleri vatandaşlar tarafından sorgulanmaktadır. Sosyal yardıma yönelik, en çok sorulan sorulardan biri de Adıma sosyal yardım var mı? oluyor. İşte merak ettiğiniz yanıtlar!

Gıda, deterjan, içecek hepsinde yapılıyor! Şirinkflasyonu farkında mısınız?

Tüketiciye çifte tuzak! Bir yanda enflasyon bir yanda şirinkflasyon. Her alışverişte önce market raflarındaki etiketleri sonra da market çıkışı fişi satır satır inceliyorsunuz. Peki, enflasyonu takip ettiğiniz kadar şirinkflasyonu da farkında mısınız? ABD'de ve Avrupa'da tepki büyük!

5 soruda TOKİ Kırşehir Sosyal Konut Projesi 2022! Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Kırşehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı! İşte Kırşehir TOKİ evlerinde merak ettiğiniz tüm soruların yanıtları.

Gratis’te indirim rüzgarı! Sepette yüzde 30 indirim fırsatı...

Gratis markasının hali hazırda bayram indirimleri devam ediyor. Kozmetikten temizlik ürünlerine kadar birçok üründe şuan Gratislerde indirim varken fiziksel satışların yanında web sitesi üründen de arzu ettiğiniz ürünlerin siparişini verebilirsiniz.

hayal ettiğiniz mimari Haberi

hayal ettiğiniz mimari

Bölgeden konut sahibi olmak isteyenlere bir fırsat olarak görünen bu uygulama için geri sayım başladı. Öneriler için adres ise www. buradaneolsun.com adresine ulaşmaları yeterli.



Yaşam alanınızda nasıl bir mimari hayal ediyorsunuz?



Modern Mimari 


Klasik Mimari


Neo Modern Mimari


Yaşam alanınızın adı sizce ne olmalı?


ERGUVAN


PARK


ERGUVAN


HOME


ERGUVAN


FLAT


ERGUVAN


SİZ YAZIN


Kurtköy’ün en güzel yerinde nasıl bir yaşam alanı istersiniz?


FERAH DAİRELER


OFİS KATLARI


HOME/OFIS


RESİDANCE



Yaşam alanınızda nelerin olmasını istersiniz?


Projede yer alan; açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor sahası, fitness salonu, bir araçlık kapalı otopark, barbekü alanına ek olarak, en beğendiğiniz üç seçeneği merak ediyoruz.


Kapalı yüzme havuzu


Eşya Deposu


Sauna Odaları


Her Ünitede Balkon


Türk Hamamı


7x24 Kamera & Güvenlik


Market ve Ticari Üniteler


Yeni...