25 / 07 / 2024

Hayattepe kira getirileri

Hayattepe kira getirileri

İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa'da hayata geçirilen Hayattepe projesinde 1 oda 1 salon daireler 2 bin lira kira getirisi sunuyor. Proje Özak GYO tarafından hayata geçiriliyor.

NG Residence'ta yüzde 30 kira getirisi artışı!

Basın Ekspres’te yükselen NG Residence projesi yatırımcısına kazandırdığı kira getirisinde yüzde 30 artış sağladı. Projede, 1+1 dairelerin bin 500 TL’den başlayan kira getirileri bin 800 TL’ye yükseldi.

Konya Bosna Hersek Mahallesi emlak sektörünün gözdesi oldu!

Öğrencilerin yerleşkesi haline gelen Konya'nın Bosna Hersek Mahallesi yatırımcılarına kazandırıyor. Bölgede kira getirileri en üst seviyede seyrediyor.

Yazlık almak mı yoksa kiralamak mı daha avantajlı?

Yazlık ev almak mı mantıklı yoksa kiralamak mı daha avantajlı? Eğer tatil planları yaparken aklınızda bu soru varsa işte bölge bölge kira getirileri...

NG Residence’ta yüksek kira garantisi!

Basın Ekspres’te hayata geçirilen NG Residence projesinde 306 daire mimari tasarımıyla yükseliyor. Projedeki kira getirileri 2,000 TL’den başlayıp 3,500 TL’ye kadar çıkıyor.

Türk yatırımcılar ABD'de gayrimenkul kiralıyor!

Uluslararası Emlak Uzmanı Almila Gözen, yüksek kira getirileri ve değer artış potansiyeli ile birikimlerini yurtdışında değerlendirmek isteyen Türk gayrimenkul yatırımcılarının ilk tercihi Kaliforniya oluyor dedi.

Berlin’de kira getirisi yüksek ev sahibi olma fırsatı!

Berlin, hızla gelişen emlak pazarı, yüksek kira getirileri ve değer artış potansiyeli ile birikimlerini yurt dışında değerlendirmek isteyen ve güvenli bir liman arayan Türk gayrimenkul yatırımcıları için de artık çok cazip bir Metropol haline geldi.

Türk gayrimenkul yatırımcıları rotayı Almanya'ya çevirdi!

Berlin, hızla gelişen emlak pazarı, yüksek kira getirileri ve değer artış potansiyeli ile birikimlerini yurt dışında değerlendirmek isteyen Türk gayrimenkul yatırımcıları için de artık önemli ve güvenli bir liman haline geldi.

Ispartakule'de ikinci el dairelerin kira getirileri ne kadar?

Bizim Grup Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi'nden Tuncay Akman Ispartakule Bölgesi'ndeki ikinci el piyasasını değerlendirdi. Akman; Ispartakule'de yer alan konut projelerinin ikinci el fiyatlarını ve kiralarını açıkladı.

Hayattepe'de 3 bin 500 TL kira getirisiyle 3+1!

Hayattepe projesinde 1 salon, 2 oda salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 3+1 dairelerin kira getirisi 3 bin 500 TL olarak belirlendi.

Bayrampaşa Hayattepe projesinde 2 bin 500 TL kira getirisiyle 2+1!

Teslimlerinin hemen yapıldığı Bayrampaşa Hayattepe projesinde 1 salon, 2 oda salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 2+1 dairelerin kira getirisi 2 bin 500 TL olarak belirlendi.

Hayat Tepe Bayrampaşa'da 2 bin TL'den başlayan kira getirileriyle!

Hayat Tepe Bayrampaşa'da yer alan daire seçenekleri için kira getirileri 2 bin TL'den başlıyor. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Hayattepe Bayrampaşa'da 2 bin TL kira getirisiyle 1+1!

Hayattepe Bayrampaşa'da yer alan dairelerden 1 oda 1 salon olanların kira getirisi 2 bin TL olarak belirlendi. Projedeki daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak belirlendi.

Özak Hayattepe projesinde 2 bin 500 TL kira getirisiyle 2+1!

Özak Hayattepe projesinde yer alan dairelerin alanları 65 metrekareden başlayıp 237 metrekareye kadar yükseliyor. Hayattepe projesinde yer alan 2+1 daireler 2 bin 500 TL kira getirisi sağlıyor.

Hayattepe kira getirileri Haberi

Hayattepe kira getirileri

İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa'da Özak GYO tarafından hayata geçirilen Hayattepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.


Hayattepe projesinde ev sahibi olduğunuz zaman, kira kontratı hemen yapılıyor ve bu sayede 1 yıllık kiranız ve aidanıtın garantileniyor proje kapsamında 1 oda 1 salon daireler 2 bin lira kira getirisi sunuyor.



Eylül ayında teslim edilmesi hedeflenen Hayattepe projesindeki dairelerin alanları 65 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiyor. Hayattepe'nin ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor.


Hayattepe aylık kira gelirleri!


1 oda 1 salon daireler 2 bin lira,

2 oda 1 salon daireler 2 bin 500 lira,

3 oda 1 salon daireler 3 bin 500 lira,

4 oda 1 salon daireler 4 bin liradan...