03 / 05 / 2024

Haydarpaşa görücüye çıkıyor

Haydarpaşa görücüye çıkıyor

2006 yılında 5 milyar dolarlık yatırımla Haydarpaşa Garı ve liman alanında bir çok tesisi içinde barındıracak 'Haydarpaşaport' Projesi yapılacak ihale sonrası 5 aylık süreçte tamamlanacakmış.

Fuzul Toprak'tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

Fuzul Yapı,  İstanbul Anadolu Yakasındaki yeni projesi Fuzul Toprak'tan Pendik’i 20-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği lansmanla görücüye çıkarıyor. 

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

Türkiye’nin ilk ve tek Zero House konsepti görücüye çıkıyor!

Üçay Mühendislik, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Türkiye’de ilk ve tek olan ‘Zero House’ konseptini görücüye çıkaracak.

Leo Residences 17 Aralık'ta görücüye çıkıyor! 

Galatasaray Sportif AŞ’nin İstanbul Mecidiyeköy’deki gayrimenkulü Leo Residences 17 Aralık'ta görücüye çıkıyor. İşte Leo Residences ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

YENİ İPHONE 14 ÇIKIYOR! İşte görücüye çıkış tarihi…

Dünyaca ünlü telefon markası Apple tüm dünyada popülerliğini korumaya devam ediyor. Kullanım kolaylığı ve şıklığıyla herkesi kendine hayran bırakan İphone’lar her sene bir üst modeliyle görücüye çıkıyor.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Denize sıfır konumuyla İstanbul’un en özel markalı konut projeleri arasında yer alan Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor.

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'si Autogross İstanbul 16 Mayıs'ta görücüye çıkıyor! 

“Türkiye’nin yeni, İstanbul’un en merkezi OTOAVM”si sloganı ile tanıtılan Autogross İstanbul 16 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek toplantıyla görücüye çıkıyor.

Lily House yarın görücüye çıkıyor!

İngiltere Surrey bölgesinde hayata geçirilen Eden Grove projesinin 2. etabı Lily House 4 Mart'ta görücüye çıkıyor.

Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor!

İstanbul Başakşehir'de, Başakşehir Belediyesi öncülüğünde ve kentsel dönüşüm alanında inşa edilecek olan Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor. Projede, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler bugün görücüye çıkıyor! Yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçireceği Aydınlık Evler Projesi bugün görücüye çıkıyor. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL bedelle hayata geçiriliyor.

KİPTAŞ Arkatlı Evler bugün görücüye çıkıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Arkatlı Evler projesi bugün görücüye çıkıyor. Projedeki konut fiyatları ve ödeme fırsatları bugün açıklanacak...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap yarın görücüye çıkıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, KİPTAŞ Silivri 3. Etap Kura Çekiliş Töreni’nde müjdesini verdiği Silivri 4. Etap konutları projesi yarın görücüye çıkıyor...

Evler artık internetten görücüye çıkacak!

Dünyanın önde gelen fuarları bu yıl Koronavirüs nedeniyle açılmadı. Virüs nedeniyle ileri tarihli fuarlar dijital fuarcılık dönemine başladı. İlk dijital fuar duyurusunu MİPİM yaptı. Duyuruya göre evler görücüye internet üzerinden çıkacak.

Haydarpaşa görücüye çıkıyor Haberi

Haydarpaşa görücüye çıkıyor



Haydarpaşaport yeni yüzü için görücüye çıkıyor


Yerli ve yabancı yatırımcıların merakla beklediği 5 milyar dolarlık Haydarpaşa'yı dönüştürme projesi 5 aylık süreçte tamamlanacak.


    İstanbul'un en stratejik noktalarından biri olan Haydarpaşa Garı'nı 5 milyar dolar yatırımla dönüştürecek projenin seçimi için yerli ve yabancı firmaların katılımıyla uluslararası ihale yapılacak. 

    Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Haydarpaşa Garı ve liman alanında gerçekleştirilecek yatırım için gerekli hazırlıkları tamamladı.


Gökdelen yok


    Projenin ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı. Daha önce İstanbul'un 7 tepesinden esinlenerek Haydarpaşa projesine konulan 7 adet devasa gökdelen olmayacak. Proje hazırlanırken 'İstanbul'un tarihi ve kültürel yapısı ile kentsel kimliği ve dokusunun bütünleştiği...